28

Анонимен

преди 4 години

Вярваме ти ама сано в мечтите ти лъжкиня голяма си лъжкиня ще те осъдят и като те осъдят ще плащаш и то много ще плащаш

27

Анонимен

преди 4 години

Дърева и Бокова обаче никой не ги пипа То и къде да ги пипне тия ошави

26

Анонимен

преди 4 години

Следва порноактрисите да започнат да се оплакват. Те имат и видеодоказателства

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Ти бъди благодарен, че засега феминистките само се оплакват от сексуално насилие, а не са започнали да изнасилват наред хетеросексуалните мъже. Но и на това сигурно ще му дойде времето, само гледай! :))Ще те питам тогава, когато започнеш да се оплакваш тук, че са те сгащили няколко по-разкрепостени мадами и са ти се изредили.

24

Анонимен

преди 4 години

Кво става бе ,то стана модно жените да се хвалят ,че били изнасилени!Пълна лудница!

23

еманципирания

преди 4 години

Да не го е сънувала това?

22

Анонимен

преди 4 години

Кризисен пи ар. Нова мода сред популярните личности. След "трудно детство", идва модата на спекулациите със"сексуален тормоз". Явно иска да си възроди кариерата. Банално е. От такива злоупотреби патят действително пострадалите.

21

Скот Ф.

преди 4 години

Оскотяло, необразовано, себично, нарцистично, асоциално, примитивно "общество"!

20

Freeman

преди 4 години

Аре и тая! Атеншън хоринга става яко популярен напоследък!

19

Totenkopf

преди 4 години

А кой е наислиникът, осъден ли е? 2-3 изречения на кръст, не видях никаква изповед дори и като цъкнах в другия ви измислен сайт, виждам поредните "журналистически" измислици в търсене на сензация.

18

Анонимен

преди 4 години

Кояй тъз?

17

Стар виц

преди 4 години

Катеричката я нямало 3 дена в къщи.-Катеричке, къде беше?- Оо, едни ме отвлякоха, и ме биха, и ме изнасилваха, и ме изнасилваха...И така 5 дни!.-Как 5 ? Тебе само 3 дни те нямаше?- Аа нищо, нищо! Аз идвам да се обадя ипак се връщам!

16

Анонимен

преди 4 години

Тя изчезна от светлината на прожекторите през 2010 г. Причината за това обяснява с "бях изнасилвана, дрогирана и в плен няколко дни". 10 г. и няколко дни?!

15

Дъфи дъфела

преди 4 години

Айде сега, почвайте да купувате стария ми албум, че свърших парите, всичко отиде за дрога.

14

Името

преди 4 години

Кажете му името. Дайте да го видим кой е тоя дет ше иска да ибе тоя изруд

13

ме тоо

преди 4 години

пък мен в детската градина една лелка ме напляскаки сега се сетих за товаи искам да я съдя за много парииначе съм добреама нямам парита затоваМеТоо

12

Ален Прост

преди 4 години

"Тя изчезна от светлината на прожекторите, след като издаде втория си студиен албум "Endlessly" през 2010 г. И сега разкри, че причината за това, е, че е била насилвана сексуално и държана като пленница " - значи какво излиза: издава албума 2010 година и изчезва. и сега се появява и казва че била нещо си и затова я е нямало и следва няколко несвързани безмислици. На мен историята ми звучи като това че от 2010 никой не се сеща за нея и се е сетила че трябва малко реклама и сълзи и сополи..

11

Само да напомня..

преди 4 години

..че на подобно инфо може да се вярва, само ако е подкрепено от резултатите на сериозно полицейско разследване. Такова, доколкото знам, няма.

10

Вуте

преди 4 години

Задължително някоя грозна лесбийка трябва да се изкаже са "българопитеците". А това че въпросната Дъфи дори и не посочва изнасилвачите си, и вместо да отиде в полицията, тича при журналистите е доста показателно. Евтин пиар.

9

анонимен

преди 4 години

Тъз Дафинка, не я знам!