80

Ватман

преди 4 години

МАЧКАЙ ГРИШО!

79

ЕВОА

преди 4 години

Кобра,Кобра,дали тази подготовка на Белмекен не ти дойде в повече?Летището в Чикаго,аха да спре да работи за снимки с Пул...То бива,бива филми,ама то Ипона-Рапонаряпа да яде!Имате двоен общ знаменател.Само събиране,а за плащане-йок!

78

anon

преди 4 години

***. б1 е бизнес виза за преговори, визити, установяване на контакти и тн... като се е боксирал за пари е нарушил правилата на визата си. едва ли ще го пуснат повече дори и си изкара вярната виза.

77

Анонимен

преди 4 години

Теле какво?

76

Анонимен

преди 4 години

Няма такава хем бизнеc хем туристическа виза Мутро,мyтро okаяна заспала непробудно. Проста глава решила да спести 2 лева и да се изложи мислеща си ,че това му е виза за Камерун или Кременчуг. Казал ,че ще работи с туристическа виза празна глава пълна с компот Myтренски.

75

До 72

преди 4 години

В смисъл, че са го помислили за новооткрит животински вид, близък до хомосапиенс. Нали си гледал Кинг Конг и как се редяха да го гледат като "Осмото чудо на света".

74

Анонимен

преди 4 години

Мачкай,Кубрате !! Гордеем се с теб и да смачкаш бягащото момченце !! Искаме да те посрещнем като световен шампион и после да измлатиш и онова дърварче фюри !!

73

Анонимен

преди 4 години

Не са го пуснали защото е казал,че ще работи.Той обаче за техните разбирания работи целувач на жени!Затова са го върнали!Продължаваме напред нали бате?!!!:))))

72

някой си

преди 4 години

Ха,ха,ако се беше сетил да им покаже снимката си във военна униформа ,като натовски офицер щяха да го пуснат! Те там много ги обичат такива.

71

Boto

преди 4 години

Той малко като Бойко почна.Не че не са го депортирали а не са го пуснали.Според него няма проблем ама не у Щатите.Не че има проблем да се боксира с туристическа виза ама сега не може щото не му дават да влезе.

70

Анонимен

преди 4 години

Айде вземи си плати на Белмекен,стига се прави на интересен,да не забравиш да платиш нещо в щатите,защото там няма да те търпят и ако нещо не ти харесва не го ползвай!

69

Miss Irka

преди 4 години

Обаче водещата в бнт как го пита къде е...и настоятелно му иска обяснения, все едно й е длъжен с нещо. Бах ти селяндурските телевизии

68

asd

преди 4 години

Как все разбирате от визи и не знам си какви безсмислени неща...все се отъждествявате с другите и знаете повече за тях от самите тях....много сте елементарни.

67

..

преди 4 години

Чисти българи са, на външен вид са доста страшни, за първи път като ги видях и си мислих, тия са мутри, после разбираш че са добри хора.

66

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее, ако на тоя бяха му отказали в Русия щяхде да оревете орталъка бе, ама нали е Америка всички мълчат кат попарени...Езика ли си глътнахте бе?

65

Ъъъъъъ

преди 4 години

Като го пооблъскат добре след няколко месеца и ще се телепортира в отвъдното.

64

в какъв смисъл

преди 4 години

"Бях им доста интересен като личност и се бяха събрали всички..."

63

Дядо Петър

преди 4 години

Стига си ни занимавал със себе си бе, про-так.

62

До 69

преди 4 години

Българи ли са с тази фамилия или...?

61

..

преди 4 години

Първите му братовчеди са ми приятели, даже не искат да чуят за него, макар да носят еднакви фамилии.