38

Анонимен

преди 4 години

А Дивиди няма ли да се изсекне нещо по въпроса защо на гАзоблизците им седнаха на лицата?

37

Анонимен

преди 4 години

А.Сиди: "Защо така показно арестуват хора на ВМРО?" Защото сте п..ки хора. Нищо чудно от ГЕРБ да накарат някой депутат от вас да си свали гащите и се обърне с гръб към някой гербаджия. След 10-ина минути пострадалият ще се оплаче на Шкембе войвода. Последният ще вдигне скандал на Боце и ще заплаши, че ако това действие се повтаря, то "войводите" ще напуснат коалицията. Дотук. Те много добре знаят, че в следващото НС няма да ги има.

36

Анонимен

преди 4 години

Шефката на Правната комисия от ГЕРБ е получила нареждане лично от Падишаха за подготовка промяната на КРБ и НК във връзка с разследването от ГлП на приватизацията извършена в началото на Прехода. След избора на Гешев за гл.прокурор очакваме ББ и Барни Ръбъл да издигнат някой луд от психиатрията за персонален отговорник на това разследане. Надяваме се сред прокурорите и полицията да се намери такъв.

35

безпристрастен

преди 4 години

няма ли кой да го пита тоя наглец колко и на кой е платил за да бъде български депутат

34

Анонимен

преди 4 години

ВМРО трябва да разбере че коалиция не значи шуробаджанащина. В думата се влага малко по - друг смисъл. Пък те да вземат тихо и кротко, без много показност, сами да се сезират и да си изперат кирливите ризи.Никой няма вина че в редиците им има хора които мислят повече за себе си а не репутацията на партията. А господин Ревизоро вместо да се прави на интересен просто да си върши работата. И то както трябва. Така мястото му във властта ще е гарантирано.

33

воня

преди 4 години

Арестът на Кънева беше опит да се пръдне,но се получи насиране.

32

До Анонимен 32

преди 4 години

Съгласен съм с коментара. Самата формулировка на съда ясно показва, че не е независим, а изпълнява политически поръчки !

31

Анонимен

преди 4 години

Да видим следващия в списъка на Гешев, кой е : може би Ревизора, или пък Искренов, а може би Каракачанов. Който и да е повод винаги ще се намери. Ще поживеем , ще видим.

30

Шок

преди 4 години

Ти знаеш, защо питаш нас?Какво направихте със социално слабите, които пребиват, крадат и заплашват данъкоплатците?Как защитавате интересите на хората и държавата?

29

ivailo

преди 4 години

Е , защо само от ВМРО, ти да не мислиш, че шофьора на мутрите ще арестува някой от ГЕП...

28

iii

преди 4 години

Наред с НСО и Правителствена болница, КАТ е третият ***, запазил се от времената на комунизЪма. Как въобще е възможно в държава от ЕС едновременно да имаш право да регистришаш, да правиш технически преглед и да упражняваш контрол върху движението?

27

Анонимен

преди 4 години

Съда оставил Нено Димов щото "уронвал престижа на властта". Съдът в България за престижа на властта ли се грижи или за правосъдие и прилагане на законите? Много интересна и много откровена формулировка...

26

Анонимен

преди 4 години

Има случаи и с хора на ГЕРБ, ама те като Цввъцко и Цецка се оттеглят в заслужена почивка или ги пращат на дипломатически постове в чужбина.

25

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ си отглежда коалиционните партньори като ***, който трябва да бъде хвърлен като жертва, когато хората озвереят. Тази функция на герберските патерици е отдавна известна, сега ли откриха Америка?

24

забавно е

преди 4 години

да гледаш как тука в компанията коментиращи има 1-2 патреотични *** и слагат по един пръст надоле гладните шпинги да си заслужат залъка

23

Анонимен

преди 4 години

Патриоти безплатен обяд нямааа! Ще си плащате за милионите дето получихте. Какво се правите на неощипани госпожици!

22

Анонимен

преди 4 години

Да ва ... ба ва патриоти. Оти така , ми така е оти вие си отивате и идва Славката за коолиционен партньор. Мъртви сте , сега ли са усетихте ва балъци? ПРИ ГЕРБА ТОВА Е СХЕМАТА ОТ ГОДИНИ.

21

Анонимен

преди 4 години

Кати сте си дали заддника под наем, ще търпите...

20

Анонимен

преди 4 години

Патриотите питат защо като са заедно с ГЕРБ в далаверата, акциите са само срещу патриотичните далавераджии.

19

тя

преди 4 години

Алооо,т- н- патриоти не правете глупави забележки , ами се вижте какви престъпници сте !