87

незнайко

преди 4 години

До бе не знам МНООГО ТОЧНО---ОЩЕ БОЙ ДО---ИЗЯСНЯВАНЕ НА ОСОБЕНОСТИТЕ ИМ

86

обективен

преди 4 години

Пардон,Словакия...

85

обективен

преди 4 години

Трябва всички държави да последват Словения. И Путин.който забрани със закон гей браковете!

84

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА"Представям си какъв бой е в Провинцията"Представяш си защото никога не си бил в провинцияата и заради болния ти гейски мозък не можеш да си представиш как мислят нормалните хора. Понеже хомотата имат стокрано по-виски нива на насилие си мислиш че и хорта без психични проблеми правят същото.

83

Анонимен

преди 4 години

До Истината"По същество по-малко от 10% от прословутата ИК са вредни неща,наложени от Со*рос и либерастите му."Останалите неща са напълно излишни защото и сега са забранени. Така че ако се отстранят лошите неща от конвенцищята не остава нищо. Няма абсолютно никаква причина за приемането и. Едиснтваената цела на тази конвенция е легализиране на педофилията и сексуалното робство.

82

Анонимен

преди 4 години

""огромен" проблем е да се дадат права на хомосексуалните"Че кой и кога ги е лишил от права бе, НПО-платен демагог? Къде в закона има клаузи специално срещу тях, ммм?Тук говорим за УМИШЛЕНО създавано разделение в обществото. Желание да се съди според това, кой е насреща. Не всички ЕДНАКВО. С презумпцията щом не си извра.теняшко малцинство или небял си ВИНОВЕН до доказване на противното.

81

Анонимен

преди 4 години

До Бау"Докато се самоубие може би?"40% от трансджендърите които са насърчавани да "сменят пола си" с операции и хормонни терапии се самоубиват. Ако го караш по психиатрии с цел да го излекуваш намаляш шанса му за самоубийство. Хора като теб които насърчавата тази болест увеличават шанса за самоубийство.

80

Анонимен

преди 4 години

До Бау"Лечение има ли? Не... Ако ти се роди такова дете какво ще го правиш, ще го пращаш по психиатри цял живот ли?"Ако ти се роди дете с церебрална парализа какво ще го правиш? Ще го лекуваш цял живот или ще му натрошиш всички кости та да стане още по-куцо и сакато? Нелечими болети има. Те пак са болести и трябва да се третират а не да се нормализират и възхваляват.

79

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА"Ако Не Биеш Жена си, Ако Няма Какво да те Притеснява"Стига писа глупости. Боя и сега е забранен. КОнвенцияата е само и единствено за легализиране на педофилията и ти много добре го знаеш.

78

Анонимен

преди 4 години

Когато вместо Инстмбулска стане Константинополска може да помислим да я приемем

77

До 93

преди 4 години

Сещам се за икономически тормоз. Ергенски данък. Но тоя път, само за мъжете.

76

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се знае. Евроатлантическите ценности не са обединяваща ценностна база на Европейския съюз. Няма как да са обединяваща ценностна база защото мнозинството хора не ги споделят.Мнозинството европейци не искат мулти-култи и не искат еднополови бракове. Тези така наречени ценности се натискат отгоре надолу по недемократичен начин. Мнозиноството не ги иска. Повярвайте ми в Англия, Франция и Германия много хора са против. Просто вече не говорят на глас за да ги наричат нетолерантни.

75

Анонимен

преди 4 години

само дето единия не бие 'жена' си, а мъжа си..който решил, че е жена. и според същата тази конвенция, едната жена налага другата, ама тя пък се води мъжа в 'семейството'. въобще намирате ли нещо нормално в това едно осиновено, преди това захвърлено детенце, да бъде дадено на двама/две извратени, които по природните закони не могат да имат деца, и те му разсиптя бъдещето, обяснявайки му, че има двама бащи без майка или обратното?

74

бе не знам

преди 4 години

Ама все си мисля,че на тия боя им е малко!

73

ттт

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААКакто вече писах, 60 години бита жена не съм виждал. Не отричам, има, но са много малко. Аз лично не съм виждал! Ти твърдиш, че живееш сред такива, по два пъти на месец срещаш такива. Ами прояви гражданска съвест, обади се в полицията, жената може и да я е страх!

72

Анонимен

преди 4 години

Браво!Това са политици-патриоти!Затова Словакия е приказка за живеене Бил съм в Братислава -чудесна храна, красиви жени, евтино , любезни усмихнати хора...

71

Анонимен

преди 4 години

Външната ни министърка Захариева, когато е подписвала конвенцията, е действала против Конституцията ни.

70

Ощепотъмен

преди 4 години

До тъменбалканскисубектЗащото ако не спорим, ще си помислят, че светът е съгласен с тях и ще станат още по-агресивни.

69

Анонимен

преди 4 години

Беше тя работата със синините и слънчевите очила. Жените вече масово си стоят зад правата и достойнството. Болници реагират, училища реагират, семейства и приятели реагират. Не е "табу" тема за обществото. И това се случва без тази конвенция.

68

Анонимен

преди 4 години

До номер 60Питаш, кой е по-демократичен, Ердоган или западните лидери. Какво означава "демократичен"? Означава единствено, че е избран демократично, тоест на свободни и честни избори. Ердоган е избран така! Не е важно, дали ти харесва на тебе, важно е на турците дали им харесва. Доколкото са си го избрали, мисля, че единствения правилен отговор е "да, Ердоган е демократичен".