32

емигрант от 25г.

преди 4 години

Охооооооо, стара манджа. Още 90-те години в Израел рускините го правеха този номер, женейки се за евреи в Тел Авив.

31

Анонимен

преди 4 години

ако си достатъчно интелигентен е лесно да заблудиш властите, но то си е престъпление и грях. и аз мога така да се облажа с примерно 10, 000 евро, имам западен паспорт, но предпочитам да ги изкарам с работа, не ми идва отвътре да се занимавам с такива долнопробни истории.

30

Иван

преди 4 години

"Според адвоката Кадир Катран" ... какво звучно и хубаво немско име!

29

lesby from lesbos

преди 4 години

Парите са важни. Който го интересува - да гледа пътя на парите.

28

Анонимен

преди 4 години

За мъже важи ли? В смисъл защото преди време едно ми предлагаха много пари за брак с някаква братовчедка тяхна, да вземе EU паспортче.Щотооо са хубаво парички ....

27

Анонимен

преди 4 години

Има и джофри, които нарочно си търсят да се омъжат за чужденец. Не че му е по-голяма палката или по-дебел портфейла или по-умна тиквата, ами просто са предубедени жените и сами се вкарват в схемите на хитрите арабески, евреи и пакистанци.

26

Сексомира Любева

преди 4 години

Женско царство е. Свиквайте. На тези , които не са още в час препоръчвам смяна на пола да ви дойде акъла. поздрави от Сейшелите :grin:

25

Многострадалная

преди 4 години

Геновева: и моят брак реално е фиктивен, дори не се виждаме, камо ли някой да ми даде чаша вода.....Само чистя, готвя, поддържам доколкото мога и няма едно "аферим!" Значи е фалшив и фиктивен, но това не се брои. А колко ли десетки и стотици хиляди има като мен?! Боже, каква държава, какво население! Кога е отишло на кино във времето, че го пропуснах?

24

Анонимен

преди 4 години

До 22:От доста време е 3г ако имаш дете и 5г ако нямаш. Интервюта има а също така посещават дома поне веднъж без да се обаждат предварително. Освен това е федерално нарушение и ако се окаже лъжа и те хванат минимума е 25г във федерален затвор.

23

изпатила

преди 4 години

Както всяка една далавера и тука има рискове. Може да попаднеш на някой който искам да си консумират брака и да ти направят ду....о като японското знаме!

22

пияница мистик

преди 4 години

Ех тая Германия бе, да ти eва и Германията. Всичко живо натам се мъчи да отиде, сякаш е някакъв рай. А там за да си добре, трябва яко бачкане, не е като у нас, кафенетата и ресторантите по Витошка пълни и в делничните дни. На мен и милиони да ми дават, няма да ми стъпи крака в тази смешна държава Германия. Само бирата им я бива. Идете в Перу да видите за какво иде реч. Същите като нашите маниери. Мързеливци, лентяи и корумпирани до дупка. Всичко е позволено там. Писко и севиче и газ Ферари :)))

21

Анонимен

преди 4 години

За всеки сключен на територията на САЩ брак има 2-годишен изпитателен период, през който властите те викат поне 4 пъти на интервю-събеседване, на което те подлагат на кръстосан разпит. Проверяват се и показания на съседи, а и трябва да докажеш че не си се оженила фиктивно. Процедурата е доста по-тежка и сериозна от проучването при издаване на визи например.

20

до 16

преди 4 години

Момко, в САЩ фиктивните бракове са сред най-тежките престъпления. Ако се докаже такъв присъдите са от 20 години нагоре. Според конкретния слчуай.Това не ти е разградения двор и корумпираната ко чина Тикволандия.

19

Анонимен

преди 4 години

"Като е ново за теб, вземи пък прочети и се образовай, какво ни занимаваш с пропуските в знанията си?! А колко са осъдените ако искаш пак можеш да провериш, ..."За четенето и образоването по случая съм го правил 22 години и 2 месеца.Затова ме и изненада с написаното и реших, че можеш да споделиш нещо повече от това което си видял в холивудски филм.

18

до 16

преди 4 години

Може да не знаеш, но наистина в САЩ това е престъпление.Всеки случай се разглежда под лупа. Има и осъдени. За тези, които се докаже, че са се оженили по финансови подбуди.

17

хахаха

преди 4 години

като разрешиха и гей блаковете хептен ще отиде коня в реката

16

Анонимен

преди 4 години

Така се очовечават в неприспособимата обществена среда където трябва да живее .Всеки човек обаче е същевременно и конкретно индивидуалност като носител на своето съзнание и самосъзнание.

15

Анонимен

преди 4 години

Че какво се оплакват?Кеф ти лекари, кеф ти инженери....Хем с пари,щом могат да цакат по 25 к. ? за едното спокойствие.Пазарна икономика.

14

Пич

преди 4 години

"Виж това е нещо ново за мен.И колко казваш са осъдените в САЩ, родени в България жени с американски паспорт за това престъпление."Като е ново за теб, вземи пък прочети и се образовай, какво ни занимаваш с пропуските в знанията си?! А колко са осъдените ако искаш пак можеш да провериш, информацията за осъдените за фиктивни бракове в САЩ не е държавна тайна. Каалъф ...

13

Анонимен

преди 4 години

"В САЩ това е сериозно престъпление."Виж това е нещо ново за мен.И колко казваш са осъдените в САЩ, родени в България жени с американски паспорт за това престъпление.