7

Нищо ново

преди 4 години

У нас цените на електроенергията никога не намаляват. Сега предстои потребителите да платят парите, които държавата налива в ТЕЦ Марица-2. За ТЕЦ Марица-2 от БСП (по думите на Таско Ерменков) са предложили план за оздравяване, от който гербаджиите са приели само това, да им се налеят държавни пари за да си погасят дълговете. Това и правятПроблема е, че гербаджийското правителство идея си няма какво ще стане с българската енергетика когато ЕС ни наложи да закрием ТЕЦ-овете си до 5 или 10 години.

6

Анонимен

преди 4 години

"либарализация не означава ниски цени" .. в България, където всичко е собственост на партийни функционери (мафия) - да, липсва реална конкуренция.

5

Анонимен

преди 4 години

Естествено че ще си купя панели.

4

Анонимен

преди 4 години

Либерялизация ше има, когато аз мога да си направя били ти мини АЕЦ (има разработки, дето са по малки от едина софийска оанелка), ТЕЦ, ВЕЦ и прие, да си пусна офертата, а Иван и Драган да могат да се откачат от ЧЕС и да се вържат към мен!

3

Handel

преди 4 години

"От 1 юли излизат на свободния пазар домакинства, които имат инсталирана мощност над 50 киловата и малки предприятия, които са с инсталирана мощност над 30 киловата"Домакинства с инсталирана мощност почти два пъти по-голяма от "малки предприятия"?

2

Анонимен

преди 4 години

Изхвърляне на Ел бойлерите и климатиците.

1

V

преди 4 години

Либеризация ,либеризация викал Ковачки и някой дебелогъз отгоре взел че *** чул. А за мен ще има ли ? Е как - отговорил Ковачки. На бас че Ковачки и Доган ще спечелят най много за сметка на народа .