80

Гошо

преди 4 години

Е 30г демокрация и не сме готови Това си е чиста лъжа

79

Анонимен

преди 4 години

Аааа,подготвени сме.Всичките 240 хрантутника,че +1000 около тях,знаят много добре как се крадат,сега му викат присвояване,на пари и то в особено големи размери.А те говорят за някакъв си вирус.МНОГО ВАЖНО.

78

Рътътъ

преди 4 години

Е сега ни оправиха станахме милион и половинаИ то защото сме подготвени Ами ако не бяхме с

77

Анонимен

преди 4 години

Що пък да не е подготвена. Имаме чесън, ракия, билки. Китайският посланик в Москва каза, че най-добри резултати е дало лечението с китайска традиционна медицина. Е пък ние си имаме българска такава. Наздраве! Кукерите забравих.

76

Анонимен

преди 4 години

България е абсолютно подготвена, за смешния вирус, с който плашат добитъка.Редица специалисти и здравни служби се изказаха, че България е подготвена.Червените сайтчета разбира се твърдят съвсем друго.

75

Анонимен

преди 4 години

В малайзия и филипините доктори посрещат всеки турист, а в България на летището ги блъскат като кокошки на опашка и най-вероятно ги карат да пишат на хартия декларации, че не са са болни, все едно пък ще знаят ако са.

74

Анонимен

преди 4 години

И заглавията ви са такива! Свежи, оптимистични, а текстът под тях - само полезна информация.

73

Анонимен

преди 4 години

То България за какво ли е подготвена. Сложили едни термокамери, които са неефективни, и това е.

72

Молете се

преди 4 години

България не е готова за нищо. 10 сантиметра сняг я блокират. Молете се да се размине. Когато в Западна Европа имаха готови болнични крила специално за коронавируса, в БГ още нямаха тест за болестта. Пълна трагедия.

71

Анонимен

преди 4 години

Да пази Господ!!! Иначе ако чакате българи да са готови за нещо, по-хубаво си копайте гpoб и се заравяйте сами. Относно летищата, там от десетилетия се работи САМО с връзки. Как очаквате някой да мисли адекватно?

70

Анонимен

преди 4 години

Само едно не ми е ясно, защо никаде няма снимка на тоя"вирус", говоря за истинска снимка, от електронен микроскоп, защото това което показват, една топка и стърчащи от нея нещо като иглички не е снимка а е компютърна анимация.

69

Fallschirmspringer

преди 4 години

"Специалисти: България не е подготвена за коронавирус"Че кога ние сме били подготвени за някакво събитие.Винаги се върви след събитията,които като правило са трагични.Тогава се декларира вземане на мерки,кършене на ръце,посочване на виновните,обещания и като правило безрезултатно.Просто българските институции са специалисти по нищоправене.Та чиновниците да не са назначени на тези постове ,за да работят?Те просто са поставени там по съответната партийна повеля,просто,за да вземат заплата.

68

Пародия на държава

преди 4 години

При министър Калинка със старческа деменция и мислене да спести някой кирлив лев на аверите на шайката какво искате. Най-добре ще е да ни удари яко и да избие дъртите другари от ДС и аверите им мутрокомуняги. Всички са 55-60+.Кеф. Явно Ванга е била права че Короната ще оправи България 2020.

67

Митев

преди 4 години

Този г-н Хасърджиев съм го гледал по телевизията няколко пъти. Много го бива да говори глупости , но с АВТОРИТЕТ! Поредното НПО, което само дрънка хлопките. Четох за него в Нета. Не видях в коя болница работи. Явно е видял болен само на снимка. Дипломата не го прави лекар. Между доктор и лекар има балкан разлика.

66

д-р Ох Боли

преди 4 години

По всичко личи, че този вирус не е по-страшен от ежегодния грип по това време на годината. Ако сравните данните, грипът тази зима е убил повече хора от коронавируса, но за него не се пише. Не е интересен за медиите, които се хранят от вашата паника. Изсмукват я като вампири.У нас няма регистриран случай на коронавирус. Само в Свероизточна България има поне три смъртни случая от грип, за които знам. Сигурно има и такива, за които не знам. Така е всяка година. Очевидно не е толкова страшно.

65

Светозар

преди 4 години

" Най-скорошната беше с т.нар. "испански грип" 1935 г. Той заличава 1/3 от населението на Земята за месец."=================================================Тъй като ги пишете такива, чувате ли се какво говорите ? Испанския грип е бил през 1918 - 1920 и не е унижощил 1/3 от населението на Земята и то за един месец. Това и чумната епидемия не е правила. Не говорете глупости.

64

Анонимен

преди 4 години

Всяването на паника е престъпление, другарки и другари. Смъртността на този вирус не е 30%, а около 2,5-2,7% по официални данни, което е леко завишение, защото за заболели се приемат само тези, при които вирусът е доказан лабораторно, което намалява изкуствено бройката. Тези които карат вируса леко или безсимптомно, не се броят, защото не се изследват. От др страна умрелите са доказани болни с усло нения. При тях няма грешка. Реално смъртността е между 1% и 2%, и то основно старци и хроници.

63

медиен терор

преди 4 години

Нека тези специалисти да кажат коя ктрана в света е готова за коронавируса? Няма готови. А лешоядите надушат ли кръв, стават бикове. От сутрин до вечер по всички медии се говори едно и също, нажежава се обстановката, тероризира се и се плаши населението. И всяка медия първа е съобщила определена новина. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно. Спрете да говорите едни и същи неща, Една лъже повторено 100 пъти, става за някои истина. Че е страшно, страшно е , но като говорим едно и също

62

Здравна каца

преди 4 години

И сега, кой ще плаща болничните.

61

уау

преди 4 години

Какви специалисти са тия бе, защо говорят глупости. Испанският грип е заразил, а не заличил 1/3та от населението. От тях около 10% са починали. И това се е случило през 1918, специалисти !