10

Анонимен

преди 4 години

Да отиват в Милано, ама като се върнат, бусче и вкъщи 2 седмици.

9

световният ционизъм

преди 4 години

Пак си свърши работата... Погуби още един поминък! Чака ни глад и мизерия!96052

8

Краят на туризма

преди 4 години

Настъпва ерата на интернет туризма и пътуванията навън

7

Анонимен

преди 4 години

Апашите ще огладнеят много и ще тръгнат по селата да избиват беззащитните хора.Мутрата не работи.Мутрата е комунист в червата.На въоръжение братя.Мутрите скоро ще ни полазят по лошо отколкото през 90-те.Събирайте се по 8-10 човека в къща,и заковавайте вратите и прозорците.Поне по три автомата и пет пистолета в къща.Доказано от Босна.Запалки,антибиотици свещи и газ.И много кибрит и консерви.През деня никакво шаване.Тоалетна само през ноща с лопатата.Поучете се от опита.

6

манго

преди 4 години

с такива като тая навремето плашеха децата......айде яхвай метлата мари уууууууууууууууууу............

5

Анонимен

преди 4 години

Как ще ги възстановат.Или да изпълзиме,щото барса - гейт хлопа напенджеро.Абе пандемия иде,дай решение за туристи за гари,самолети,автобуси,мероприятия отложи.Праветенещо ,ей малоум,ни,ци ,правете,аконеможете поне несе обаждайте.Дотова води единичната тирания.Да не-смееш да предприемеш и изискуемминимум ,отговорност.ПАРАЛИЗА.

4

Анонимен

преди 4 години

Да забранят временно, докато отмине дай боже по-скоро да е училищните екскурзии, че българина от препоръки не разбира. Гледах по централните новини по Нова за семейство завърнало се от екскурзия в Милано да се разхождат и да се възмущават как директорката на столично училище е спряла дъщеря им от училище за 14 дни.

3

Анонимен

преди 4 години

Тъй като нямам доверие на родните фирми си правя резервация чрез чужди тур агенции.Така 10 години нямам проблеми и съм много доволен защото почивам далеч от Бг-то.

2

Анонимен

преди 4 години

Това е гениална мисъл - ако не харчиш за екскурзии - имаш повече пари!

1

Анонимен

преди 4 години

Ако е организирано от родна фирма. Тъй като родните фирми са ужасни, разчитаме на чуждите такива.