13

Walkin dead

преди 4 години

Има случай вече на заразени превръщащи се в зомбита...

12

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези китайки на снимката,нали говорим за Итали.

11

СТАВА СТРАШНО

преди 4 години

СТАВА СТРАШНО !!! УЖАСЪТ ЩЕ ДОЙДЕ ПРИ НАС !!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Носете си новите дрехи!

9

Социопат

преди 4 години

На пук на другите членки националистите от Италия търгуват с Китай и вкарват китайските ментета в Европа лишавайки хиляди европейци от работа и фалирайки вековни европейски фирми с доказано качество.Китайските продукти плод на експлатацията на младия китайския народ под дулата на комунистическия бич работят по 16 ч. на ден и след 5 години ги уволняват щото не мязат на хора вече. Италианците пласират после стоката с пренабити италиански етикети. Нормално е там да е най-разпространена заразата.

8

експерт

преди 4 години

предполагат, че калинките са толкова зле, че някой им е продал тестове менте, държави стотици пъти по-силни и богати от българия нямат 3000 теста, я се замислете първо как се произвеждат 3000 теста с оглед времето от което има тест за вируса - имам предвид тест извън китай, щото китайците по някакво чудо(или щото е тяхна военна програма) имаха тест веднага - интересен факт, който никой не смее дори да коментира!!

7

До 8

преди 4 години

Може да са усвоени парите само за 3000 теста. Никой не ги е чувал и виждал ...:)))

6

стари данни

преди 4 години

бавно превеждате, в последният час Умряха още 4-***, потвърдиха още 93 заразени с други тотала в момента е:заразени 322умрели 11около 15% от заразените в критичмно състояние на изкуствено дишане и скоро ще са в графа умрели...

5

Анонимен

преди 4 години

Талянците дават фира ;)

4

Гледна точка

преди 4 години

До АнонименСамо в САЩ са си добре, щото имат ваксина! Все пак преди да го пуснат са се подготвили! В НОИ потриват доволно ръце, щото ще спестят много от пенсииКитай са на прага да пуснат ваксина срещу вируса Още 2 дена:)))

3

9

преди 4 години

Никой!!!! Не знае колко заразени има. Бройте всичко по 3 на час за да ви е ясна долу горе цифрата. България имала само 3000 теста :)) На тях пише - само за министри!

2

Не само НОЙ потриват

преди 4 години

Ръце, но и всички банки, чакат ги само да дадът фира имоти сметки..кой потърсил, кой умрял, кой по давност...те и затова са им тези лични данни.

1

ужас

преди 4 години

Света започна да се затрива ,а шайката започна да смята колко пари щяла да спечели !!