37

Анонимен

преди 4 години

...и понеже аз се обаждах на майка ми, добитъка има "доказателства".Как пък точно някакъв колумбиец е 100%вия "свидетел"!BTW - добре сте преметнали Киркоров!Точно такъв типаж са Павлинка Димова и бесарабската бългака, расла в Кишинев - Таня.С жълто-зелени очи - руси - изрусени до блонд.Да ви е сладко, като си получите заслуженото за клеветите и про-стотият!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Анонимен

преди 4 години

Болното и промито племе не се свестява и не престава да се опитва да ми припише "подвизите" на Таня - бесарабската българка (живяла там 6 години със собственика и спала с непълнолетния му син), с която се "засякохме" работейки в един и същи магазин в чужбина за 10-ина дни. После тя избяга. В Гърция при майка си.Майка ми беше на екскурзия там за 2дниКак ли ще плащате клеветите и гнусотиите, които бълвате по мой адрес? Ваша си работа, но най-добре да "отработват" простотията ви децата ви!:)))

35

Анонимен

преди 4 години

"вид протеин, който предпазва клетките в нашите тела, помага да се намалят възпаленията, елиминира дефектните гени, които предизвикват заболявания и напълняване, подобрява метаболизма"Въобще няма протеин, който да влияе на генетично ниво, хеле пък на метаболизма. А заболяването "напълняване" е във варианта "хормонално" и "не моа спра да се тъпча кат ***". Хормонален дисбаланс водещ до напълняване са 0.3% от случаите, така че спокойно можем да ги изключим.

34

27,

преди 4 години

Това е ясно на всичкщи.Даже децата го учат в първи клас още.Въпросът беше чисто за отслабването - може да се отслабне с всякакви диети, вкл. най-безумни,като просто се намалят калориите. Иначе за здравословното отслабване дума няма пост 25.Аз не съм привърженик на новите моди за ниско и високо мазнинно, протеиново,въглехидратно нам какви си хранения.Поредните модни увлечения.Придържам се към прием на възможно повече необработена храна, като не изключвам хранителна група.Здрав съм, на 50 години

33

До 9

преди 4 години

Некадърницата е на 32 години 88 набор е

32

do 29

преди 4 години

То към всичко се привиква, пък пусти апетит, при някой от нас е по-силен. За себе си забелязах , че най ми помага фастинга 16/8 иначе много огладнявам и после наваксвам с калориите. И спрях междинните похапвания и никаква захар, нищо сладко, защото ме прави още по-гладен. Аз имам за сваляне и все още работи, но не съм и от две години на кето. 3 пъти в седмицата кардио сутрин на гладно, убива допълнително апетита . Може би вече нямаш какво да сваляш и затова се забавя ефекта.

31

Анонимен

преди 4 години

Taя татуираната 200 кила се е хванала с някъв с пари не се хваща с някой безработен или работещ за няква малка заплата

30

Прост народ

преди 4 години

С диета свалих 30 кг преди години!Нито са ми рязали кожата нито ми виси!Спорт и малко храна!Тва е рецептата!

29

Анонимен

преди 4 години

От 26 до 28Между другото, и аз, за да компенсирам намаляващия ефект на диетата, наскоро минах на фастинг, даже по-драстичен от твоя - два пъти седмично не ям по 24 часа. Ефектът беше твърде краткотраен, защото нямам нужната дисциплина и след глада си наваксвам с калории. Не отричам ползите от кетото, просто споделям опит, че очевидно и при нея има нагаждане на тялото и йо-йо. Все още я спазвам, но съм на път да увелича драстично и спорта, защото иначе не става.

28

до 26

преди 4 години

Кето помага , защото дава храни, които са много засищащи и по този начин намалява количеството храна и дефакто калориите. Обаче ако изядеш 200 грама ядки на ден , което е постижимо, не ти остават калории за почти нищо друго. Аз заради високо кръвно минах на кето, и после на 16/8 - ям само в прозорец от 8 часа на ден. Освен намаляването на килограмите и приливът на енергия, кръвното ми стана 128 /80 , като си бях за лекарства преди.

27

Анонимен

преди 4 години

До 25Вярно е, че е необходимо да се поддържа калориен дефицит, но също така е важно от какви храни си набавяме тези калории. Тялото има нужда от много и разнообразни хранителни вещества, които в един шоколад ги няма. За това е необходимо разнообразно хранене.

26

Анонимен

преди 4 години

Ако драстично намалиш калориите и спортуваш, естествено, че ще отслабнеш. Въпросът е дали ще ти понася цял живот да спазваш хранителна дисциплина и да правиш упражнения. Не всеки има такава воля. Аз спазвам прословутата кето диета от 2 години. Отначало свалих 5-6 кила и бях неин върл защитник. Оказа се, че тялото свиква на всякакъв режим и сега, без да съм нарушавал диетата, съм с 3 кила над тези, от които започнах. Класическо йо-йо. Май ще ставам маратонец, за да горя маста :)

25

Анонимен

преди 4 години

Супер храни, хапчета, чайове, гурута... а като ви се каже право в очите, че трябват по малко калории и то от истинска харана, а не разни шейкове, барове и какви ли не супер скъпи дивотии и се оказваш от черен по-черен. Гладът не застрашава здравето. Никой не е умрял от глад в Европа, обаче виж вече имаме 300 кг хора.

24

Анонимен

преди 4 години

Човек и с шоколад може да отслабне - стига да яде по един на ден и нищо друго. Даже ще се стопи още по-бързо. Всичко е въпрос на съотношение придобити/разходени калории. Пък вие тъпчете джобовете на тия, дето ви лъжат и ви продават супер храни, струващи стотинки, за хиляди левове.

23

Анонимен

преди 4 години

Е много се изтъркахте вече! Едно и също нещо го дъфчете от месеци. Омръзва. Вземете попреведете и други статии. И ако може - поне няколко да са за хора, които са полезни на обществото.

22

1488

преди 4 години

Като имаше месце беше красива. Сега прилича на лелка на хероин.

21

медик

преди 4 години

диетата на адел е една - изсмукване на сланина и рязане на кожа! другото са празни приказки!

20

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Сутрин, обед и вечер амфетки и сина 30 кила надолу за 3 месеца. Гарантирано

19

Противна

преди 4 години

Както каза съгражданин от Пловдив Адел е противен

18

Менто

преди 4 години

Какъв безсмислен разход на сланина .!.