315

Пилотик

преди 4 години

Радев, а кога теб ще те видим замислен, а не празно дрънкащ.

314

Абе

преди 4 години

Мой няли си техен човек,на парад та поканиха.Ми вземи врътни един телефон да ни го дават ефтино!Какво само давъш акъли!

313

Подлия

преди 4 години

Нещастен манипулатор,копиращ поведението и действията на началниците в Москва.

312

Наблюдател

преди 4 години

Да се чете вместо "Плащаме двойно за газа от Русия, Петкова да се замисли! - "Радев настоя: Плащаме двойно в газа от Русия, Петкова да се замисли!"

311

Боли ме Хея

преди 4 години

Ко казал мъжа на ДесаНие от години знаем как ни цака империалистическа роССияТо вчера се сетилАре писта

310

Шундин ще чу

преди 4 години

Набие чемберите га *** иде на поклонение в мацКва Мдаа

309

Анонимен

преди 4 години

Съжалявам, БСП не са ми интересни. Но виж Москва е друга бира. И ако е така както твърдиш идва следващия въпрос - защо Вашингтон търпи това вече три години. Оставям те на въображението ти, а лично моето мнение е, че (очевадно е) няма нищо против (разбрали са се вече). И не само това - особено на последък не спират компроматите (реално в помощ на Радев) към днешните мизантропи в България и един точно определен индивид.

308

пенсионер

преди 4 години

До Анонимен-326Това да не е концерт по желание!

307

Анонимен

преди 4 години

Добре че Турците са ни опазили 500 години от такива полотици и сме оццелели.Но вече сме в капана на полотиците ни заради киото вече изчезваме.

306

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 326Има и трети вариант: всички виждат, че е пионка на БСП и Москва, репутацията му на политик и порядъчен човек е срината и политическата му кариера приключва, след което заема отреденото му място в редиците на руската сфера и изпада в миманса. Това че ще си изкара мандата е дребна работа пред това да компрометира бъдещето си като политик.

305

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Само "Газта" да е със нереална цена!!!!Българинът е "богат" и заради това плаща високи цени на много неща!!!!Примери колкото искаш........

304

Анонимен

преди 4 години

Та както казахме и по-рано: Радев няма празен ход - или ще си изкара мандата и ще им набива всеки ден канчетата (в негова полза) , или след импийчмънт при първия възможен случай (предсрочно или не) взема министър председателското място. Въпрос на време е!!!! :)))))

303

пенсионер

преди 4 години

До КукуНа каунья му е ясно,че в края на месеца ще има решение за цената на газа и затова се прави на интересен!Ако толкова лесно,по телефона,се договаря цената на газа защо до сега не го направи?Селски тарикат!

302

Лука Брази

преди 4 години

ТОЯ ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН , БЕЗ ДА ГО ПИТА НЯКОЙ ...

301

Анонимен

преди 4 години

МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ- СПРАВКА В ГУГЪЛ И ЮТУБ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ ПРЕЗ 2023Г- ДА СЕ ЗАМИСЛИМ ИЛИ ДА ГО ПРОПУСНЕМ КРАЙ УШИТЕ СИ, АКО РАДЕВ НАБЛЯГА ВЪРХУ КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА, ТО ЗАЩО НЕ ДАВА ОТГОВОР ВЪРХУ ПРИКАЗКИТЕ НА ХАЗИН, А СЪМНЕНИЯТА НИ СЕ ЗАСИЛВАТ В ТАЯ ПОСОКА. НА КЪДЕ НИ ВОДИТЕ, ЗАЩОТО ВИДЯХМЕ КОЙ СТОИ ЗАД ВАС НА 19.2.- БОЕЦ- ФИНАНСИРАН ОТ КРАДЕЦА НА ВЕКА- 4/5 МИЛИАРДА И ПРОДАДЕНИ 1.2 МИЛИАРДА ЗА 1 ЕВРО НА МАЛОФЕЕВ- НА КЪДЕ НИ ВОДИТЕ.

300

Путин

преди 4 години

Който не плаща двойно е враг и фашист.

299

Анонимен

преди 4 години

Еееееех, а едно време русофилЕте в тоя сайт спореха за това че газа за България от "братска" Русия не бил по-скъп, щото видиш ли, нямало как "братята" славяни да ни прецакват така. РусофилЕте имат удобно къса памет, а как се пенеха, че и бъдещето ще го потвътрди. Да ама, не, другарЕ. Така ще бъде и за всичко останало за което си мечтаете на глас.

298

Анонимен

преди 4 години

Бавят ли се опорките от Internet Research Agency ?

297

Анонимен

преди 4 години

"сега търпим загуби за милиони евро"Търпиш ми ри злиФ и скъсан москалски ботуш в за дни ка си каскет.

296

Анонимен

преди 4 години

"сега търпим загуби за милиони евро и ни замазват очите с някакво Балканско поточе... мишки"Хей про стак, какви стотици милиони загуби "търпиш" при условие, че плащаме двойно по-скъпо газа от "братята" руслямци?