27

Анонимен

преди 4 години

Глупава статия от първосигнален индивид предназначена за себеподобни първосигнални.П.П. Може би най-добре е човека да даде тези кинти на некой *** бългapak да ги изхарчи, А?!?!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18И пак: Знаеш ли че най-популярния лаф на норвежците е, че първи са открили Америка за да избягат от данъчната система в Норвегия.?А и им се порка с три пъти по-евтино от в Норвегия и с бензин 2 пъти по-евтино искат карат.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Кои са тия норвежци които казали така? Някой ПолитКоректен политик ли? Знаеш ли колко е населението на Норвегия и колко норвежци живеят постоянно в САЩ?

24

А сега сериозно

преди 4 години

До 777-777-7777А няма какво да каже защото всичко каквото иска американския народ - Тръмп не само го каза вече , но и го извърши. Блумбърг дори да имаше дар слово, просто не може пак да изобрети колелото с нова форма за да се опре на Тръмп. Виж Барни е речовит и сладкодумем и го измисли с квадратна форма и с тази форма ще му влезе.

23

А сега сериозно

преди 4 години

До 777-777-7777И да можеше добре да говори, пак нямаше да стане. Щото няма какво да каже .

22

777-777-7777

преди 4 години

Блумбърг не може да говори ! За да станеш Президент трябва да имаш дар слово. А той го няма ! Трумп говори по 2-3 часа без да спре, без да чете !

21

Анонимен

преди 4 години

До Мразя ФАЩ Америка е Република , ако не го знаеш !

20

Анонимен

преди 4 години

Има пари човека и си прави кефа да участва в президентската кампания. Можел да си купи това, можел да си купи онова. Материалните блага явно не го блазнят.

19

sc

преди 4 години

До АнонименНе, ако САЩ е зле ние сме зле, ако Русия е зле, ние пак сме зле, ако Китай са зле ние пак сме зле, та който да е зле той ще ни е виновен да сме зле...

18

Анонимен

преди 4 години

Тоя разсипа Ню Йорк, напълни го черни и латиноси, трафика стана непоносим, целия град заприлича на kенеф. Да не говорим че цените станаха тройни. Сега иска да разсипе цяла Америка. А историята казва- ако Америка е зле, целия свят е зле.

17

Мръсното Майче

преди 4 години

До 18Ами пиша ти от Скандинавия.Ама къде не е така? Я да влезеш в заведение да пиеш и да не си платиш - арестът ти е в кърпа вързан пък ако се дръвчиш, охраната ще те изкара с ритници. Като не си платиш наема, идва полиция и учтиво те изхвърля навън и прочее и прочее.

16

Анонимен

преди 4 години

До Мръсното МайчеЯвно не си живял в Скандинавия. Когато Тръмп предложи на норвежците да живеят в САЩ, те му казаха: не ви искаме ск$$$$та държава. В Европа мислят за човека, в САЩ мислят за джоба си.

15

Анонимен

преди 4 години

В общи линии когато имате вие 500 милиона си ги харчете за въротлети и 9 ферарита .

14

Хан Крум

преди 4 години

А може да ми ги подари. Това наистина ще е мил жест към мен и ще е най умното което може да направи със парите си. Обещавам да му бъда дълбоко благодарен.

13

Мръсното Майче

преди 4 години

До Анонимен...В САЩ са дикенсов капитализъм, сорова работа. Изпаднеш ли, уволнят ли те, не успееш ли да си платиш ипотеката отиваш на улицата при останалите милиони бездомници...А къде не е така? Даже и в "братският" ти Рашистан е така - там даже е и по зле защото те и набиват.

12

Анонимен

преди 4 години

След не.гъра и опита да направят жена-президент, защо пък да не опитат с ев.реин,американците.

11

Анонимен

преди 4 години

В САЩ са дикенсов капитализъм, сорова работа. Изпаднеш ли, уволнят ли те, не успееш ли да си платиш ипотеката отиваш на улицата при останалите милиони бездомници.

10

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от тези пари са натрупани по време на кризата по неморален начин от банките, когато обонго раздаваше парите на данъкоплатците фор фрии. Либерастичните *** са за затвор!

9

Бау

преди 4 години

Каквото иска, това ще прави. Негови са си ...

8

българин

преди 4 години

Значи,това " демокрацията" За пореден път се убеждавам! Защото аз помня и видях много преди да настъпи и нашата. Е Етикет само за хора с пари! Защо един беден интелигентен млад човек. Не отправя поглед към властта в която и да е държава?! Нима е " територия" само на " успели старчета"? Има нещо сбъркано във всичко това! И е много разочароващо уви!-:(