62

ДС

преди 4 години

Нямаше такива вируси при соца.Имаше здравеопазване,служби,ДС,милицията пазеше реда.Болните от шарка бяха под карантина.Никой не смееше да се опълчи.Нали искахте демокрация,Америка-ето ви сега.Нито икономика,нито армия,нито ред,нито здравеопазване.Мангализация и анархия,медиина и всякаква.Нищо не става от нас

61

Анонимен

преди 4 години

И ако пламне епидемия какво? Всеки болен ще си ходи при джи-пито за хапчета и разни илачи,и какво? Някой да не тръгне да се притеснява за всеки заразен? Както всяка година до сега.

60

КопаКабана

преди 4 години

До АнонименНакъде с отпуска от 20 дни? Тя не стига даже за карантината.

59

Анонимен

преди 4 години

Добре, че НОИ се отказа от абсурдното си предложение лич.лекар да дава болнични до 7дн вместо до 14 дни и ЛКК до 20 вместо до 30дни. Така хем застрашаваха ЗДРАВЕТО на хората, хем отнемаха ПРАВА на работниците. Браво на Подкрепа, че се обади в защита на хората/понеже обикновено рядко се случва/.

58

perry

преди 4 години

"Доброволна" карантина - Добре доши в първобитно общинският строй. Честито българи."Кризистен щаб"! България си отива! "Доброволната карантина за сметка на отпуската на работника". И това само за 30 години!

57

Анонимен

преди 4 години

Банско, Боровец и Пампорово са full с чужденци. Ще е чудо ако между тях няма някой заразен.

56

Да сте на ясно!

преди 4 години

В България нещата с коронавирусът седят така: КОЙТО ОЦЕЛЕЕ!

55

Анонимен

преди 4 години

Маскирайте се,но навън кой ще ви ръси и пръска с дезинфектант като в Китай?! Евроталнтическите власти не взимат никкави мерки,както всички виждаме.

54

Анонимен

преди 4 години

Aми нали докторите давали много фалшиви болнични,бре.Те като ви думаха,че такова животно като фалшив болничен няма плюехте ги,нали.Сега си стойте дома с неплатен отпуск. Да пестите парите на НОИ.

53

М, да ...

преди 4 години

Медиите създават Паника! Реално правителството е зад тях и съществено нищ друг не върши!пп. как върви разследването за пране на пари в което има връзка и ББ , м? ББ най-богатия на Балканите и в ЕС , а страната /БГ/ най бедната! Пари за превенция няма в държавата!

52

Анонимен

преди 4 години

До някойбойко борисов не е от Китай, за което много съжалявам - досега щеше да се счупи и да го изхвърлим, а той само се изтърква.

51

Анонимен

преди 4 години

Накратко положението в бг е пълна паника, никой нищо не знае и не казва, хората тичат наляво надясно за маски или сега пък някакъв казва с очила да ходели или с каски от мотори сигурно... е нема такава държава

50

някой

преди 4 години

до коментар 27 - щазиЧе то кое не е от Китай, бе човеко?Дори белият боб и медът са китайски, дори не мога да се сетя за нещо, което да не е Китай или пък съставките му.Няма дори детски играчки, които да не са китайски!Трябва да изхвърлим всичко от домовете си.

49

Анонимен

преди 4 години

всички си слагат маски но вирусите проникват и през конюктивата на очите

48

8

преди 4 години

Затворете границата

47

Врачанин

преди 4 години

Га сме у карантина ...нал мое се пии....

46

Анонимен

преди 4 години

след като 1 месец разправяха, как няма проблем с китайците които се връщат от тяхната нова година, защото се поставят под доброволона карантина сега изведнъж се оказа, че такава няма.Сега остава въпросът , дали има за китайци в Б-я , но не и за българи, което би била поредна тежка дискриминация в собстъвената ни държава, или всички успокоения досега са били чиста лъжа?Кое е истината другари?!?!

45

Къде

преди 4 години

Чуйте речта на Кенеди за илюминатите

44

Анонимен

преди 4 години

Другари, термина "карантина", означава да си в изолатор 40 дни. Въведен е в град Дубровник, като са пристигали отдалеч всякакви по море. Ако си отговорен индивид, ще си стоиш у дома, да не разпространяваш.

43

Анонимен

преди 4 години

И без друго всички ще умрем.