49

Анонимен

преди 4 години

аз знам за спинозната Мара, ама май не тръгва тая зараза от нея

48

Анонимен

преди 4 години

Тръгнал е от лаборатория на военните в САЩ инжиктиран в прилеп и пуснат в Китай

47

Анонимен

преди 4 години

Е нали уж тръгнал от прилепите,после се прехвърлил на змиите,а след това по хората защото хората ядели змии от пазара в Хай-Унг-мунг.Ясно е че е тръгнал от Китай,но има информация че ККП е запорирала изтичането на информация от медикал средите.Китайците са знаели за проблемът,но са се опитали да го покрият.Те не са и предполагали за световна епидемия.Иначе биха се отнесли по сериозно.

46

анонимен

преди 4 години

а не са ли го пуснали уж случайно,да разчистят възрастните хора,щом удря повече от тях,колко пенсии ще си спести някой.

45

ikar

преди 4 години

До АнонименТогава още не са били открити антибиотиците, затова има толкова много жертви.

44

Анонимен

преди 4 години

Много *** аци продържават да пътуват наляво надясно,и да се прибират в БГНяма карнатиан и ще си ходя де си искам ... лека вечер!

43

Анонимен

преди 4 години

0-ят"пациент"с COVID-19 е някъде отвъд голямата вода!!!

42

Болни.....

преди 4 години

Е, в Бе Ге си имаме вируса ГРЕБ..... Той е по-страшен.... Мъчи ни вече 10 години.....

41

Анонимен

преди 4 години

Тея държавници нещо много се усмириха напоследък.Се по българско гледат да се въртят.Големи родолюбци ще излезнат накрая.

40

АнонимеН

преди 4 години

ВИРУСА Е МОДИФИЦИРАН В ЛАБОРАТОРИЯ!!!! ОБИКНОВЕН КОРОНА ВИРУС МЪЧЕН ДОКАТО НЕ МУТИРА В СУПЕР КОРОНА ВИРУС! ПРАВИ СЕ С ЛЪЧЕНИЯ , ВИДОВЕ ГАЗ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ МУТАГЕНИ!ВСЕКИ Е НУЛЕВ ПАЦИЕНТ ВЪВ СЛУЧАЯ СПАСЕНИЕ ПО ТОЗИ ПАРАГРАФ НЯМА!

39

mighty ravendark

преди 4 години

До AbbathЯ па мислех, че ЕБОЛА идва от ЕБ***.

38

Анонимен

преди 4 години

Ако вируса е създаден изкуствено, по всичко изглежда най вероятна версия, нулевия пациент е в секретна лаборатория и ще си остане секретно и никой няма да разбере кой е просто защото е тайна а търсачките на нулевия пациент ще бъдат пратени на грешно място да търсят.

37

Dido

преди 4 години

Целия свят знае човека от който тръгва заразата, но в случая не е носител, а поръчител! Всеки ден е в новините, често пише в Туитър, има оранжево лице и рижав перчем!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

С терминът "нулев пациент" се обозначава агентът на ЦРУ който е носил куфарчето със спрейовете..

35

до редактора

преди 4 години

С терминът "нулев пациент" се обозначава именно този човек, от когото тръгва епидемията при бактериална зараза.Термина важи не само за бактериални зарази. В случая заразата е вирусна

34

STOP FLU ACTIVATORS

преди 4 години

В УХАН и на кораба до Япония се чуват ясно крясъци на Grey death mass killers ..Tezi древни масови убиици са съхранени в тлеещи огнища под погребани убити от тях милиони хора след 1345 година ..вероятно преставляват дренажни пластове или лещи под гробищата поели трупни води..Активирани чумите масови убиици се придвижват бързо.Ако спре дразненето им с музика се капсулират

33

Анонимен

преди 4 години

Без пари и без скъпи лекарства е почти сигурно летален край.

32

почна на 28.062019

преди 4 години

През юни 2019 година по време на тестове за анти климатични увреждания на биоактивни проби от чили,франция,Белгия,Холандия,Нова Зеландия , бяхме подложени на bad death radio teror Първо ни увредиха слуха.След оплакване водеща терора наркотизирана мениджърка нареди терора вместо 12 работни часа да се води 24 часа безмилостно.На 28.06.2019 извърших проверка в тероризирания завод бяха активизирали чума масови убиици.Снимани са перфектно от камерите в завода.Има записи на крясъци и комуникации.

31

Анонимен

преди 4 години

Младите, политичките, евродепуатите, Борисов и др. които имат пари и пътуват в ЕС и САЩ, са основните преносители. После след като заразят другите, умират главно хора над 40 г.

30

Диверсия има

преди 4 години

У нас старта на широко рекламирания грип анти Бг бе даден с режещи облъчвания през телевизионни рекламни клипове рекламиращи "ликарства" след облъчване се наложи да се къпем лечебно разтрепервахме се два три дни..На кораба с е провеждат мръсни експерименти с цел поразяване на постоянно облъчвани с дигитално холограмно видео екранно и около звуково оръжие хора.Голям зор докато най сетне успеят да заразят с този нарочно подаван вирус хората ..Има непрекъснато включени пси генератори ./grey deat