55

Анонимен

преди 4 години

Дядката просто е започнал да пречи на някого и са го наредили. То реално ако се съберат 5 жени и всичките кажат, че някой ги е изнасилил, реално могат да осъдят човека той дори и да не ги познава.Това е диктатура.

54

До 57

преди 4 години

И какво значи господство на мъжете!? В природата има полове, те имат различни роли, при нас хората, жените раждат и се грижат за потомството, а мъжете осигуряват прехрана и защита - природните закони са фундамент, те не могат да се променят, понеже на някоя феминстка не й харесват. Мъжът е лидер, водач, войник и т.н., жената е мейка, домакиня, съпруга и т.н. - така е било, така и ще бъде, на който не харесва, да се изтреля в някакъв друг свят.

53

До 57

преди 4 години

Типичната секта феминистка кукувица! Да преди 30 години в САЩ изнасилването е било законно, даже всеки мъж е бил длъжен да изнасилна всички жени които види - колко болен сектант трябва да си за да вярваш в тези лъжи и манипулации? Ето това е фанатизъм - мъжете вечния враг, каквото и да стане те са виновни, философията на секта-феминизма. А дали Уайнстийн е изнасилвач или жените са отивали при него доброволно, предлагали са му услуги и след това той ги е побутвал в кариерата?

52

Анонимен

преди 4 години

Да metoo промени света и то към много мноно по-лошо - напрежение, скандали, обществено разделение и губене на обществена енергия за абсолютни деградантски простотии. Има си закони и съд, това е цивилизования разумен начин, не разни секта организации, които колят и бесят по тяхно усмотрение. Колко циркове спретнаха metoo? Колко пъти ги хванаха в откровенни лъжи? Колко пъти разни фиминистки кукувици излиза с обвинения че били изнасилени преди 30 години, но не помнели къде, кога и как.

51

Анонимен

преди 4 години

Сценария е общо взето един и същ и е бил известен на някои от потърпевшите преди да станат жертви (над 100).Харви ги вика на бизнес среща в хотела, която в един момент се оказва, че е в хотелската му стая. Тук сценариите се различават, едни от тях (Ашли Джуд) му казва: "Съжалявам друг път" и спокойно и без проблемно си излиза. Други (Роуз Макгоуан) пише дори книга след като #МеТоо избухна. От това което казва излиза, че е нямала никакъв шанс да се измъкне и е правила това което Харви е искал.

50

Анонимен

преди 4 години

До АНОНИМНАНевинен е да, поне що се отнася до изнасилване. Изнасилване е да се възползваш от жена в безпомощно състояние (пияна, друсана, упоена, в безсъзнание) или да сломиш със сила съпротивата й, като я принудиш да извърши с теб полов акт. Да успееш с труд е за уважение. Да успееш с дупките си не е. Жените, които сами се продават и възпиремат като стока, не са изнасилени. Използвани и използвачки могат да се нарекат, но не и изнасилени. Разбираш ли?

49

Freeman

преди 4 години

Чакай сега, нали искахте да сте част от мъжкия свят? Да сте еманципирани? Да сте като мъжете? Ми те това е мъжкият свят - в него такива неща са нормални. Начи не ви хареса да сте еманципирани и сега драпате да деманципирате мъжете? И после се събирате и си ревете една на друга, че не останали истински мъже. Ми как ще останат, като днес е наказуемо да си мъж, да се държиш като мъж?

48

До 57

преди 4 години

Та значи казвате, че преди 30 години такова било мисленето в Америка и той едва ли не е правил нещо, което е било "прието" ама вече не е и хоп в панделата. А че бил се възползвал да вкарва некадърни вместо кадърни.... В частната му организация той решава на кого да даде шанс ако иска може да лансира пълни ***, но си е за негова сметка.

47

анонимен

преди 4 години

Дръндер, точно е напредък - ако си прочел нещо по въпроса, ще знаеш, че е имало сигнали за тоя много по-рано, но никой не им е обръщал внимание, защото преди 30 г.такова беше мисленето и в Америка за жените - търсели са си го, голяма работа че е изч......кал някоя и пр. просташки изявления. Но нещата се промениха и господството на мъжете полека отстъпва. Само с мускули няма да командорите.

46

ПСЕВДО ЛИБЕРАЛИ

преди 4 години

Защо са ходили "да четат сценарий" в хотелската му стая в три през ноща ?Години наред той им е плащал за неудобството ( чрез договор за поверителност срещу сума компанията му е плащала ), докато обаче не спрял да дава роли в замяна на "меда". Наскоро при радио водещият Хауърд Стърн "актрисата " Скарлет Йохансон заяви че друг продуцент я поканил у тях за "четене" обаче не му каза името . Ясно е Уайнстийн е св/ .иня ама с него лицемерието не свършва в пропадналият КВАРТАЛ Свята Гора

45

лили

преди 4 години

Я стига сте защитавали насилниците, бе ориенталски прос......таци! И си вижте първо съдебната система тук и в белите държави, и всичко друго, и вие сте същите! Много добре знаете, че наистина щипеха и закачаха по-рано сервитьорки и други жени и българския прос....так си въобразяваше, че е мъжкар! Е, сега ще се замисли!

44

Дръндер

преди 4 години

Осъдихте един сакат дедко! Не че нещо, но това не е напредък!

43

АНОНИМНА

преди 4 години

А този, дето е пробутал свръхамбицираната кифла е невинен, така ли, я помислити малко, както писаха, той е шефът и от него зависи. Това се отнася и за други по-важни области, където ще се пробутват подобни за незаслужени длъжности и после чакай богата държава. И кой ще е виновен, тези използвачи и използвачки ли, или носещия отговорност? Вашето мислини е първобитно като на тези, защитаващи убийци и всякаква ***!

42

анонимен

преди 4 години

Виновни са и той, и тарикатките, които явно са се възползували от ситуацията. Много повече е виновният той, защото е по - овластеният и той е вземал решение в случая да назначава некадърници, същото може да направи жена с млади и хубави мъже. Тъй че стига сте го защитавали, вземал е рушвет под форма на секс и точка. Отчаян съм от задръстеното мислене на повечето коментиращи, било то жени или мъже. Но ние сме си такава ненормална държава от векове и ще тъпчем като не знам какви си тук.

41

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 г. продуцент казва на свръхамбициозна и нетолкова талантлива кифла "ако ми пуснеш, ще ти помогна да получиш роля". Свръхамбициозната кифла ползва естествения ресурс, притежаван от всяка привлекателна жена. Наши дни (30 г. по-късно), вече не чак толкова привлекателната и доста амортизирана кифла усеща, че е физически обезценена от много "роли" и решава да гушне още някой милион от съдебни дела за черни дни, правейки се прави на изнасилена, въпреки че съзнателно си е продала ***.

40

Иванов

преди 4 години

Истината е, че май Харви е вършал наред, но може и за много актриси да не е успял да направи нищо.

39

Допълнение

преди 4 години

До ngl 39:"Впрочем,родните актриси....",спокойно,след около 20-30 години,току виж и те се сетят,че са били "насилвани" или "изнасилвани",та белким на заник и поувехнали изкарат някой лев,след като вече не са чак толкова търсени или предпочитани?!?!?!

38

Анонимен

преди 4 години

Всички, които са си лягало с него много добре са знаели, какво и защо го правят. Много добре са знаели, какво ще получат в замяна. И когато някоя от тези прocтитутки не си хареса подаръка или просто има buyer's remorse след няколко години и дори десетилетия и се почва #metoo

37

do 41

преди 4 години

не съм *** и не ми плащат другарю, просто следя закончетат дето приемат, ама вие умниците нещо не ви стига мозъчето да схванете какво се гласува хеле пък у БГ-то, май така ви изнася да не разбира народа какви са закончетата.

36

xmmm

преди 4 години

тя тая съдебна Система демонкратите отдавна я въведоха и в ЕС ама проблема е че няма кой да ги спре, а нашите деца и внуци дето ги облъчват вече от яслата хич пък няма да я спрат.Тия дето гласуват такива закончета и дават такива права трябва добре да си платят.