74

Още

преди 4 години

Спомнете си, че преди 4-5 месеца точно Бил Гейтс на един форум каза, че в най-скоро време има опасност от появата на световна пандемия и трябва да се предприемат своевременни мерки.

73

Скептик

преди 4 години

Пичове четете важното. Предавайки се по хората, вирусът Отслабва.В Италия казаха че първият заразен отишъл в болница, но бил върнат да се лекува в къщи. Чак след това го приели защото имал усложнения, а и жена му уведомила, че той се е разболял след среща с човек, прибрал се от Китай. Това сигурно е странното. Той със сигурност и в болницата е казал че е имал такъв контакт

72

до 70

преди 4 години

Айде не си измисляй про-стотии, виж статистиката - в Англия има 13 заразени, нито един умрял и 8 ИЗЛЕКУВАНИ. Кога се заразиха и кога се излекуваха а? Знаеш ли какво означава това? Че англичаните имат американската ваксина за защита от американското биологично оръжие.

71

Анонимен потребител

преди 4 години

Неграмотния, който писа, че руснаците са пуснали вируса, да се обади на Бил Гейтс и да го пита,как го е създал и колко е спечелил, от смъртта на хората

70

ikar

преди 4 години

До Сата НАТОНе съм чувала или чела за това, но със сигурност индианците в Северна Америка са били зарязавани с шарка и други болести, за които не са имали естествен имунитет, заразяването е ставало чрез "даряване" на заразени одеяла и други вещи, което е документално потвърдено.

69

от каде знам ли ?

преди 4 години

Започнете от 2011 година да следите за лабораторията в ВУХАН и вие ще знаете колкото и аз в момента .Ниво -4 в лабораторията е ново супер модерно съоръжение единствено в цял свят .

68

Четете

преди 4 години

100% Англия ще бъде под карантина също.Най скоро след 5.03.202 .Англия се опитва да задейства Глобална защита против вируса като алармира Global Pandemic .Фактите са на лице !! Или Ваксина , или Под Карантина, друг шанс няма за инфо : Dr.Campbell в youtube ! Наслаждавайте се !!

67

Пригответе се добре

преди 4 години

България трябва незабавно да затвори границите. Термо камери веднага да бадат поставени и всички които влизат в България да бъдат тествани !! Говоря сериозноВсички полети от Италия да бъдат спряни !!А Италия влиза под карантина минимум за 28 дни. След 15 дена заразените в Италия ще бъдат повече от 3000 човека .Мъртвите ще бъдат повече от 100 !За първи път в историята на човечеството е създаден "Супер модерно Био Химично Оръжие от най висок клас " Ваксина не съществува в момента.

66

До СатаНАТО

преди 4 години

Като бг американско стадо ли ?

65

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах кое е странното според сърбина.

64

Сата НАТО

преди 4 години

Товст, те не че са нация, имах предвид - руското стадо.

63

Сата НАТО

преди 4 години

Има само една *** нация, способна да направи това, и тя е руската нация. Руснаците са заразявали сибирските племена с разни болести, за да ги превземат по-лесно.

62

Анонимен

преди 4 години

колко му е двама "техници" да влязат в някоя болница и да пръснат малко заразена вода във вентилационната система, за един час ще стигне до всяка стая.. после ми разправяйте, че било от прилепи..

61

Пламен

преди 4 години

Краварите. Климатично оръжие също е пуснато. За съжаление заради оная льоспърница Меркел ще пламне цяла Европа. Сякаш някой при пандемия ще си купи електрическо Ауди?! Айде, недейте ме разсмива. Да си ги ръгат онези сините паламарки в дирниците, че белким се рестартира тая окапала нация.

60

Анонимен

преди 4 години

Дано поне *** се научи да си мие ръцете оикрай тази истерия.....ама надали....

59

Анонимен

преди 4 години

Друг *** пък зове да се затварят границите.......да спрем и земята да се върти, а? Да спрем електричеството, автомобилите и да се затворим в пещери? Абе вие хора мислите ли? Да затворим границите...божеее

58

Анонимен

преди 4 години

Айде, имбецилите с теориите на конспирацията (например 59) почнаха да ни обясняват, как само те виждат заговора а ние остабалите невежи не виждаме какво се случва.....аман от паникьори без работа, които се чудят какви глупсоти да четат по цял ден.

57

Анонимен

преди 4 години

не се успокоявайте едната от лабораториите за разработка на биологични оръжия е в грузия - оттатък моретопреди година когато ви казваха че там се правят опити с хора и смъртноста е висока замислихте ли се какво прави американска лаборатория с жестока охрана на чужда територияи си спомнете как са свитнати 90-те милиона индианци в северна америкас одеяла от болници обсужвали болни от шарка- е индианците са нямали умунитета още първата седмица индийците казаха че вирусът е изкуствено създаден

56

Изцяло

преди 4 години

ПОДКРЕПЯМ 22. Трябва много да се учим от Животните, и пак няма да станем човеци!!! Поне в бг.

55

Анонимен

преди 4 години

49 Глей ся, ако искаш някой да ти отговори на въпросчето какво дири СПИН в опаковката на птичи грип, обади се в лабораторията в Ухан, стояща и днес в непосредствена близост до " набедения" пазар и питай тамошния персонал ( ако има оцелели такива), дали знаят какви са ги вършили от 2015 г насам! За директора на " учреждението" няма смисъл да се интересуваш, той пукна сред първите жертви още декември 2019г Тази смърт май бъъъързо се забрави и замете