26

Анонимен

преди 4 години

В Сащ отиваш в затвора ако нямаш пари.Ако имаш пари си плащаш гаранцията, плащаш на скъп съдия и си на свобода. Този също ще го пуснат.Колкото до величието... Без Франция нямаше да има САЩ. Франция > САЩ.

25

Анонимен

преди 4 години

В Америка няма значение какъв си, аки си се провинил отиваш в затвора.Затова Америка е номер едно! Най-великата страна. God bless the United States!

24

777-777-7777

преди 4 години

Защо така наречените "Актриси" не са се оплакали през 90 години когато са правели кариера? Защо не са подали оплакване тогава в полицията ?! А сега, когато им е казано да се оплачат. Аз не вярвам Харви Ъайнстиин да е виновен ! Когато един мъж те покани в 2 часа през нощта в хотелската стая, не те кани на кафе !

23

ПроСоТо

преди 4 години

изобщо,веселба....А от 14 часа днес до сега-17:43 над Западна Тракия НАШАРИХА небето с ТРИДЕСЕТИНА "хемитрейрса"!!!!Един след друг,един след друг..И всичките от север на юг..По един и същ маршрут......Но,това са "щуротии",нали?..Да са върнем към "важните" неща!..Като например злодеяниятаначепа на въпросния..

22

ПроСоТо

преди 4 години

във "Второ-Трето-Четвъртозаконието" на евреите въпроса с "изнасилванията" е решен много практично и логично!..Ето какво е казано там /преразказано/:-Ако некой хване мома в града /селото/ и я насили,ако тя не е викала и не се е съпротивлявала,да са убият с камъни И ДВАМАТА!-Ако е викала и се е съпротивлявала-да са утепа само насилника...а ако я е фанал в полето ,да са утепа само насилника,защото и да е викала,не е имало кой да я чуе....Та къде ги е насилвал тоя?..-"В полето"?..

21

размразен мозък

преди 4 години

Виновни са и той, и използвачките. Основно виновният е точно той, защото е длъжностно лице, взимащо решение!!!!!

20

До размразен мозък

преди 4 години

"Той използвал положението си да получи нещо ... ". Тя пък е използвала тялото си за да получи нещо.Ако не е бил той щяла е да го предложи на друг. Той е получил каквото му е предложено.

19

Ха-ха

преди 4 години

По тая логика половината Холивуд трябва да е в затвора,а кастингите да се сринат,във филмите да участват само обратни...Ку*вите ще умрат от глад.

18

една жена

преди 4 години

Действително за българинът жената е винаги виновна - дори и при убийствата пак тя си е виновна, така мислят поне 30 - 40%. А че тези насилници убиват и мъже, не им минава през ума. Отвсякъде бедна и задръстена държава, не чакайте оправяне близките столетия, но при по-младите има някакво мръдване напред.

17

анонимна

преди 4 години

Всички тук сте със замразени мозъци! Виновен е много повече този, който използува служебното си положение, за да получи нещо! Вие за рушвет не сте ли чували, и не ви ли е ясно, че точно сексът тук е рушветът - след като е осъден, и то за по-малко от половината обвинения, сигурно е виновен. Но *** знае, че жената винаги е виновна, той е задръстен ориенталец и в главата му само мисли от сорта на цитираните тука - сама си го търси, к....ва с к.....ва, я марш до печката и пр. Умря Марко!!!!!!!!!!!

16

fact

преди 4 години

а киното се сдоби с присъда да парви *** филми за още 50 години.кат немаш страстен продуцевн - излизат кастрирани ленти.

15

Анонимен

преди 4 години

Айде бре, а тя въобще не му е въртяла опашка и правила мили очички, ама хич!

14

Анонимен

преди 4 години

този си е с криминална физиономия,не зная ,какво е продуцент,но явно с пари и влияние е получавал каквото иска,а може би и със сила в определени случаи,и точно тези случаи го правят виновен според мен

13

Мишо

преди 4 години

да живеят джендърите и педофилите и лезбийките и всички извратеняци. Олимпиада с тренсгендери и порно актьори.Плюя ви на либералните ценности, омаскарихте човека, защото е мъжкар! Позор!

12

Totenkopf

преди 4 години

Добре го е изкормил рапоретините, ама всичко на тоя свят се плаща, ако си беше джиткал с елитни *** и си беше плащал кеш, нямаше да лежи в затвора.

11

Анонимен

преди 4 години

Това не е изнасилване.Поискал си човекът, тя заради облаги му дала. Нарича се проституция. След 20 години се сетила че може да изкара пари от цялата история.И не е само тя, много са такива. Заприличало е на бизнес.

10

Анонимен

преди 4 години

азбучна истина е че всички актриси в Холивуд пробиват с вдигане на краката. Която има късмет е жена или любовница на режисьора или на продуцента. Която няма трябва да обиколи доста легла, за да заслужи ролята...

9

Анонимен

преди 4 години

явно този го сготвиха за да угодят на псевдо феминистките движения и разни пишман демократични борци за развноправие на половете

8

хуху

преди 4 години

че си е искал, но то това си е ежедневие. Въпроса е защо не са отказали или не са се дръпнали и да си търсят работа другаде, а се съгласяват и след 20 години се сещат какво са правили. Всико е за интереса и това, че им дават поле за изява и раздухват случая, а никой не отбелязва какви алчни К*у*ч*к*и са всъщност тези и по нищо не се различават от този дето ги "насилил"

7

Анонимен

преди 4 години

Всичко почва от ТЪПИТЕ филми , които дават по телевизията... Там дават само престъпления- кражби, изнасилвания, безсмислени убийства... И когато някой ***, без акъл, гледа тия глупости, почва да прави престъпления... По същия начин, турците лъжат българи *** да продават- наркотици.