18

Анонимен

преди 4 години

Каквото за всички,това и за нас.Хубавото е че пред Чернобил не бяхме равни,но сега головата разлика ще се изравни. нема мърдане.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ НА СТРАНАТА НА ВХОД-ИЗХОД ДОКАТО ЕПИДЕМИЯТА ОТМИНЕ.и кво ше папкаш бе каскет пpocт? За колко години да ги затворят? Руската телевизия може ли и нея да ти спрат?

16

мен за вас

преди 4 години

Corona Virusa е супер модерно химическо оръжие от най висок клас създаван някога от човечеството !!Само ще ви кажа че е 50 пъти по висок клос от HIV

15

Магистър

преди 4 години

Вируса не е жив организъм, погледнат под електронен микроскоп по- скоро прилича на машина! С вирусите организма се бори като синтезира антитела, но за някои вируси като СПИН например ( атакуващ имунната система) това не се случва по обясними причини! Китайската зараза е именно СПИН генно модифициран да се разпространява като познатата на всеки и много заразна настинка. Проблема е че за това лек едва ли ще има, доказват го вече стотиците ( по официални данни) повторно " разболели се"

14

Успокоение

преди 4 години

Спокойно моряци,корабът потъва.Вирус за всеки ще има.Надежда всяка оставете.Най сигурното място и преди и сега е при Свети Петър.БЕЗ ПАНИКА МОЛЯ!!!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10А не може ли просто да се заключиш в мазето докато отмине епидемията, вместо да ръсиш нещо, на което имаш видим дефицит?

12

Анонимен

преди 4 години

Политиците вече са се подсигурили, да му мисли обикновения българин оставен в ръцете на корумпираните некадърници в бели престилки.Научиха ли перфектно английки език??? За 250 000 лв колко маски и препарати биха се закупили?

11

Анонимен

преди 4 години

До Кратко и ясноС вируса организмът се справя сам като се използват допълнително препарати за укрепване на имунната система====В огромния брой случаи е така откакто се помним, но както и сам казваш, понякога и най-вече при определени случаи, справянето / оцеляването е в резултат и от действието на антивирусните препарати

10

Анонимен

преди 4 години

"има възможност системата да излезе извън равновесие."Ще излезе, като от години държавата пести от това, от което не може да се пести. Медицината е само една от тези сфери. Лекарите избягаха, болниците са хронично недофинансирани. Иначе, "българинът", който и да е той, живеел все по-добре и по-добре, ако се вярва на официалната статистика.

9

Откъде дисциплина

преди 4 години

При нашенските унугундури и според професор Иво ***?На тях им дай ,паника да създават!

8

Анонимен

преди 4 години

Защо господа управляващи не направите ЕДИНСТВЕНОТО РАБОТЕЩО РЕШЕНИЕ - ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ НА СТРАНАТА НА ВХОД-ИЗХОД ДОКАТО ЕПИДЕМИЯТА ОТМИНЕ. И БЕЗ ТОВА С БЕДНОТИЯТА В КОЯТО ПОДДЪРЖАТЕ 80 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГРАНИЦИТЕ СТЕ МУ ГИ ЗАТВОРИЛИ, САМО НЯКОЯ ЕВТИНКА ЕКСКУРЗИЯ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ВЕДНЪЖ ГОДИШНО... ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ.

7

до 1

преди 4 години

Защото е ВИРУСНА инфекция а не бактериална.

6

HeinrichHimmler

преди 4 години

Безхаберниците от ГЕРБ с един язовир не могат да се оправят, Та на тях ли да разчитаме за мерки срещу корона вируса ?

5

Кратко и ясно

преди 4 години

До 1Обяснявам:Антибиотиците не служат за борба с вируси, а с бактерии- за борба с вирусите се използват антивирусни препаратиПри грип например антибиотик се назначава за борба с последваща бактериална инфекция а не за борба с вирусаС вируса организмът се справя сам като се използват допълнително препарати за укрепване на имунната система

4

НЕ-паникьор

преди 4 години

Дупе да ни е яко с това Здравеопазване !

3

Анонимен

преди 4 години

Правилно,няма нужда от паника а от Молитва,и да чукаме на дърво(пардон на тиква)

2

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е близо.... това какво трябва да означава, че е тук, и след ден два да няма изненадани?

1

Анонимен

преди 4 години

Колко пенсионера умират годишно от усложнения след грип?Симптомите на този не са ли като на всички останали?Защо антибиотиците не работят?Някой по-умен са обясни.