39

Анонимен

преди 4 години

Тази куха лейка Красимира Дамянова хубаво се хвали, че е обиколила 10 болници, ама ако е носител на коронавирус, ще зарази стотици и може би хиляди души, докато обикаля...Да си стои в къщи и да не излиза никъде!

38

Бай Брус

преди 4 години

Сега е момента да посетите Москва и Ленинград!

37

Анонимен

преди 4 години

За съжаление в Милано и Венеция поне имат адекватни мерки и може би е по-безопасно, отколкото у нас. Тука - ходете на опашка при джипито и си вземете двуседмичен отпуск, по възможност неплатен. Ако ви уволнят - проблемът си е ваш. Ако изпозаразите колегите, понеже нямате пари и не можете да си позволите отпуск - проблемът не е на министерството. Сериозно обмислям да емигрирам в Милано.

36

Анонимен

преди 4 години

Ейййй......Голяма саможертва.Абе ... *** и...

35

Анонимен

преди 4 години

Кой българин?!? Всяка второ заглавие звучи като *** манифест, малумницци.

34

Анонимен

преди 4 години

Честно казано предпочитам да бъда диагнозиран с вируса в Италия отколкото в България! Имам много повече доверие в италианското здравеопазване отколкото българското!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23 - ти си "д е б и л" - не виждаш ли, че пише точно това - че екскурзията е отменена:Пътуване за обмен на наши ученици в Италия, което трябваше да се проведе в началото на март, е спряно.Е СПРЯНО - чети бре, байно.аман от мрънкачи и разбирачи

32

Анонимен

преди 4 години

Аз пък шъ прескочъ до Китай, чи тамън еФтино ся покрай вируса!!!Пък къту съ върна (аку съ върна) шъ посетя главните централи на Герб, БКП и ДПС, а и някоя от сесиите на Народното Събрание!!!!!Ъм, тъй де, тамън шъ съчетая "полезното с приятното"!

31

Картофчо

преди 4 години

В България почти никой не се притеснява от вируса - важното е ракията да не свършва и витаминозната туршия. Проблема е, че сигурно ще изпозатворят в скоро време всички забележителности и ще трябва да висят по хотелите като прани ***. Затова се отказват да ходят до Италия!

30

Анонимен

преди 4 години

Вируса не е важен. Важното за българката е да кифлее пред катедралата в Милано със селтaка-приятел и да качва снимки във фиейсбук за да я забележат останалите кифли и да я признаят за успяла в живота. Селска чест

29

ами...

преди 4 години

Италианският *** дали и той се е отказал от екскурзия в БГ-то? Или първо го приемаме, после отсяваме законен от незаконен и после евентуално им си го връщаме.

28

Анонимен

преди 4 години

До ЧичоКраят (на живота - такъв, какъвто го познаваме) е неимоверно близо, те за почивките се разтревожилиДеда Ванга изходила ли се е по въпроса?

27

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаКаква Гърция, какви маслини?Гумен Срадев и Cлaнинoвa казаха, че народа бедства и гладува.

26

СССР2

преди 4 години

Бе къде пътува българинът? Моля ви се, да пътуват могат да си позволят само някакви златки или гущерови. Обикновеният българин пести с компоти от село, за да може лятото да си позволи да пътува както бяха казали тук или някъде другаде (не знам, имате по няколко повтарящи се като съдържание статии всеки ден)

25

Анонимен

преди 4 години

Някой ако се зарази в Бг-то и бъде излекувам ще си сменя името и религията.Дано този вирус да мине транзит от нашата ***.

24

Анонимен

преди 4 години

Аз съм сигурен, че има достатъчно прости овце които да искат да отидат там въпреки вируса.

23

Анонимен

преди 4 години

До къде я докарахме другари!?Тоя Бойко ни съсипа ей!А ходехме на екскурзии в Милано и Венеция.

22

Анонимен

преди 4 години

Спрете екскурзиите.Спрете полетите.КАК може да водят ученици на обмяна на опит точно сега в Милано.Кой одобрява подобна диващина.Колко разум имат и родителите,пуснали децата си.Трима от групата,която се е завурнала са със съмнения в болницата в Пловдив. Уволнение и солена глоба на тъпака разрешил тази екскурзия.

21

Анонимен

преди 4 години

Паниката е голяма :) Ааааа, затваряйте се по къщите си и си носете маските. Половината заболели сигурно не са разбрали и са го изкарали на крак този вирус, но сега заради няколко усложнения се създава паника. Каква е смъртността на вируса в Европа спрямо стандартния грип? Има ли реална статистика или всеки се води от настъпилата паника?

20

Анонимен

преди 4 години

Аз се върнах през Милано преди два дни от ски ваканция.В градовете не знам как е, но по курортите няма никакви проблеми, стига с тази паника.