13

Червен

преди 4 години

На БСП и трябва пленум с една единствена точка. Закриване на БСП поради изтичане срока на годност.

12

Нищо ново

преди 4 години

БСП има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове от последните избори в сравнение с предходните. Затова и Корнелия Нинова най-вероятно ще я преизберат. Тя води БСП напред. Това е реалната опозиция, друга няма.А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от предпоследните в ЕС. По времето на тройната коалиция бяхме на едно ниво с Румъния а сега те са далеч пред нас.Отстраняването на крадливата гербаджийска дружинка от власт е национална, а не партийна задача.

11

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън! Битката е за това,кой да се намърда в парламента!

10

Каш.Т

преди 4 години

До Т.ШакСпоред теб, кой умее да политиканства? Тиквата ли? Ако според теб е тиквата, значи жестоко си се объркал

9

До 7

преди 4 години

За БСП съм съгласен но защо чорбарщината да е по различна от левскарщината.Това е субективно,а освен това само в тоталитарните държави/,никъде другаде/ има отбори на армията,създадени по заповед на висшестоящите и разтурящи изградени клубове с традиции,отнемайки им историята играчите и запращайки ги в долни дивизии,Освен това благодетелите и преименуват,обединяват безапелационно основните им конкуренти.Така че този стил е типичен ,,армейски".

8

Дядо Соци

преди 4 години

Няма лошо в БСП да водят битка за политиката и стила на управление на БСП. Лошо ще е ако им позволим да прехвърлят този стил на управление и върху държавата.

7

Анонимен

преди 4 години

БСП е толкова вредна за България,колкото и левскарщината за футбола!Колкото по-бързо се затрият тези две неща,толкова по-добре!

6

Ти да видиш..

преди 4 години

Да свалим Борисов че 10г. държи България на повърхността на блатото на БСП и да го заменим с Нинова. Вие лу.ди ли сте ? Че нали веднага ще ни потопи.Да спасим държавата си.

5

Т.Шак

преди 4 години

След "реанимацията" е важно Столетницата да отиде някъде на санаториум, да си почине, че инак има опасност съвсем да почине. Най-добре е да излязат в пенсия, да се порадват на внуците, да обсъждат рецепти за трушии и компоти, и да оставят политиката на някой, който умее.

4

Анонимен

преди 4 години

То по коментарите си личи колко е реанимирана. ТРИМА коментирали преди мен! Даже за зодиите има повече.

3

шматка

преди 4 години

До ха хаКака Корни реанимирала БСП.Ти всичкия ли си.Тя я погреба.Преди нея БСП управляваше или винаги беше главния претендент за власт.Корни я докара до трета политическа сила.Ако и сега не я махнете направо се закривайте

2

БСП са гад.ини

преди 4 години

Закривай!

1

Ха-ха

преди 4 години

При наличие на две бизнес-ориентирани партии,със силно развити силови структури(ДПС и ГЕРБ),БСП се държи доста неадекватно.Верно,Кака Корни раздвижи блатото и реанимира Столетницата но дотам.Сериозно преустройство не може да направи-слаби и са силиците...