13

Питащ

преди 4 години

Народът е казал" Задни части път да видят". Когато цяла държава взема мерки за ограничаване на контакти и пътувания, "лудите" от Разград ще ходят да падат с мин.5:0,да се ритат, блъскат, плюят и т.н , при възможност от служебна загуба от 3:0, . Питам: като се завърнат ще имат ли карантина 14 дни, затворени?

12

Анализатор

преди 4 години

Не е ясно каква изобщо е ползата от такъв мач. Лудогорец не могат да отстранят Интер с игра. От друга страна в следващия кръг от Лига Европа вероятно мач с участието на Интер няма да има. Ще бъдат извадени по административен път заради заразата.

11

реалист

преди 4 години

Какви са тия африкански отбори?!

10

Анонимен

преди 4 години

На играчите на Киро Гела ,да им бъде забранено връщането обратно в България докато не мине епидемията от коронавируса.Няма цялата държава да пламне само заради кефа на Домуса.А,играчите,като са толкова смели и отиват в епицентъра на заразата в Европа ,нека си останат в Милано на разноските на гелосания!БГ първенство ще си мине и без тях.

9

Анонимен

преди 4 години

На Сан Сиро ще е същото като но Сан "Киро"

8

House M.D.

преди 4 години

Спокойно, колеги! Тази тренировка на Интернационале не си струва да се гледа.

7

Анонимен

преди 4 години

Публиката е на трибуните, а на терена са играчите, то стадиончето на Киро не се прави разлика между терен и трибуна, но все пак на Джузепе Меаца ще играят

6

Анонимен

преди 4 години

до 4 Аз направо съм изумен как Киро не искаше да се проведе мача на Васил Левски, а в Разград. Помним всички как имаше към 35 000 души срещу Стяуа и публиката крещеше в подкрепа на Лудогорец, защото се беше събрала от цялата страна. Сега ми сложил 50 лева най-евтиния билет в село Разград където публиката на Разград е като на погребение. Те нямат нито агитка която да пее , нямат и публика която да подкрепя тази агитка зад вратата. Всички са на погребение сякаш.Никаква футболна атмосфера.

5

ВЪПРОС

преди 4 години

След като футболистите от Лудогорец се приберат от Италия , ще бъдат ли затворени за 14 дни в Болница под Карантина ?Не искам да разнасят Заразата .

4

Е, без

преди 4 години

Публика, Лудогорие ще са си като у дома.

3

Анонимен

преди 4 години

до 2 Глоба 10 000 евро. за Киро Гела са джобните му за деня. Ей това става.

2

Анонимен

преди 4 години

тиси бил много умен бе а знаешли какво става ако някой отбор несе яви на съответния мач?

1

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя само що трябва да ходят до Милано нашите, като могат да не отидат и да им припишат служебна загуба само с 0-3. А сега ще бъхтят път дотам и ония ще ги овършеят с 5-0 най- малко. Домусичев, нали си бизнесмен...бъди малко практичен.