54

Анонимен

преди 4 години

ЗАБРАНЕТЕ ИМ ДА ВЛИЗАТ ТУК!

53

Анонимен

преди 4 години

По-добре Динко да дойде.

52

DAAA

преди 4 години

ВСЯВНЕ НА МАСОВА ПАНИКА! И БТВ ПОСТОЯННО ГО ПРАВЯТ.КОГА ЛИ ЩЕ Й ПИСНЕ НА ВЛАСТТА И ЩЕ УДАРИ НЯКОЙ НАГЛИ ЖРНАЛИСТИ?МНОГО БЪРЗО ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ НЕЩАТА...КАТО С ТОТОТО...

51

Анонимен

преди 4 години

15 000 българи има в засегнатите от вируса райони на Италия---------Двама-трима да съ върнат у Бг с вируса и сме готови!

50

XuTbP5bP

преди 4 години

А защо се всява масова паника сега?

49

Ангелов

преди 4 години

Дупница има редовна автобусна линия до Милано! Само споменавам.. а там има хилядиии китайци, пътуващи редовно до Китай! Само споменавам..

48

бай Жоре

преди 4 години

да ви каже бате ви Жоре как се пази от зимните вируси, ядем пръжки с лук и пием рикия и вино! той вирусът като помириши дамаджани и бега надалеко ха-ха, пияният и Господ го пази амин!

47

Анонимен

преди 4 години

Който се интересуват от предсказанията на Ванга, знаят че тя е предупредила Българите че през 2020 година всички които са извън Бг да се приберат. Както се вижда никой нито е чул нито е разбрал нито е прочел. Това предупреждение го е направила през 90-те години. Никой незнаеше до момента защо е направила това предупреждение. Тя не обясняваше с подробности за да не създава паника.

46

баба мара

преди 4 години

да се затвори границата за българите от италия да не вземат да се юрнат къмнас защото сме загубени да си стоят там докато отмине епидемията

45

Анонимен

преди 4 години

до 48 Те хората ще преценяват дали си пляскам пюсчета, а това за Гренландия очаквах някой бунak като теб да се захване. Написах Гренландия нарочно- тоест от всякъде ще ни докарат прасета, само да ни задоволят пазара. Или трябваше да кажа "внасят ни и от Марс даже", че да се светнеш за хумора? ***!

44

Анонимен

преди 4 години

До Усещане за женаТова, че си пишеш плюсчета не те прави по-малко глупав, *** гнусен. В Гренландия свинепроизводство няма. Просто няма.

43

Анонимен

преди 4 години

Nema sa plashite , natovarili sa virusite na angliiski korabi i samoleti...angletata haresvat chujdestranata chujda eksotika...maimunki, statui, diamanti...

42

Щерю

преди 4 години

Скоро като си дойдат *** от Италия - ще донесат и вируса...

41

Усещане за жена

преди 4 години

Къде са ония които създадоха африканската чума, че да си избием свинете в България и да внасяме скaпaно свинско от Гренландия ?Къде са, вееее?Те са същите като тия създали тоя вирус срещу хората.Ще има ли виновни?Защо никой не говори за създателите на тези вируси и чуми?Мааайка ви еврейскаааа....А СОРОООС, РОТШИЙЛД, РОКФЕЛЕЕЕР...*** you too!

40

Анонимен

преди 4 години

Почти 2 600 души са починали в Китай, оздравели са около 25 000 души, а общият брой на заразените е над 77 000 души. 200 повторно заразени.

39

Анонимен

преди 4 години

Всички пристигащи от чужбина трябва да се къпят на летищата и гарите както и дезинфекцират колите и багажа.

38

Анонимен

преди 4 години

Най-застрашени са големите градове София, Пловдив, митниците, магистралите, ресторанти и молове и курортите Банско и др. защото може най-лесно да се внесе зараза от чужбина. В Китай починаха и доста лекари в болниците.

37

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Много често, моля Господ да опази България, когато гледам земетресения, големи наводнения, цунами, пожари и други бедствия по света.Наясно сме всички в каква нaсрана държава живеем и колко неподготвена е тя за каквото и да било сериозно бедствие. Да не дава Господ пак казвам !Дойде ли подобно нещо тук, жертвите ще са в пъти повече на глава от населението, защото нито здравеопазването ни е здравеопазване, нито пък народа ни има средства да се предпази сам.Така че да си пожелаем Да пази Господ

36

ЦИНИК

преди 4 години

Могу май страх дъ знайте.Кът знам кви *** сме ко стане нящо жа са трепем и колим едни други.Язе днеск заточих брадвите и 5-6 ножа.

35

Анонимен

преди 4 години

Борисов чака ЕС решение какво ще му кажат да прави.