74

да го дуате

преди 4 години

те написаха: той, Ханке, казва, че е предоставил доказателства за корупция на президента (1997-2002) Петър Стоянов? ? ? Какво? Документи? за Корупция на П Стоянов?тоя бъзльо дето озра СДС?Петър е играчът под прикритие, пръйгуникът на ПолитБюро на блеекапе

73

Анонимен

преди 4 години

Иван Костов е стрителят на съвременна България. Но като при Стамболов ще трябва да минат 100 г. за да се оцени направеното.

72

Анонимен

преди 4 години

банкрутите ги направиха западняците еевреитена борсатаи ни ограбихаи ни направиха евтина работна ръка роби

71

сс

преди 4 години

Не ви ли омръзна за последните 20 години все Костов да е виновен. Къв е тоя самозванец хайнке, че му се и хващат на акъла. Искам разследване за 2 та банкрута на България 1990 и 1996. И царя и пъдаря и за тях също,

70

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството, че Питър Хорст с лекота ще прескочи границата ,па *** го гони из прериите... А Ваня Черномодрин/ГРУхарчик/ ще го спасят приятелите му от Великая и Непобедимая, на която хариза Нефтохим.

69

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Нищо ви нема ,бе....ха,ха,хааааааааа..Ще погладувате малко като шумкари.Ще погинете малко , от коронавируса геройски за БКП/БСП!КАТО СЕ ПОМЪЧИТЕ МАЛКО --- И ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ !ЗАЩОТО НА ГЛАДНО СЪРЦЕ ---СЕ МИСЛИ ,НАЙ-ДОБРЕ...ХА,ХА,ХА,ХАААА...ТЕ МЪКИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ГЛУПАЦИТЕ ---ОТ ТЯХ ТЕ ПОУМНЯВАТ!

68

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

АЗ , СЪМ ДОВОЛЕН ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА !ПРОДАДОХ И ЗЕМЯТА И ГОРАТА , КОИТО СИ ВЪРНАХ И ДАДОХ ПАРИТЕ НА ДЕЦАТА!БИЗНЕ ПРИ КОМУНИСТИ ---ВЕЧЕ НИКОГА!ТОВА Е ИСТИНАТА:--РАБОТА В ЧУЖБИНА..--ДЕЦАТА В ЧУЖДИ ВУЗ-ове...--ПАРИТЕ В ЧУЖДИ БАНКИ......И ДУШАТА В РАЯ НА ЗАПАД.

67

До МНЕНИЕ

преди 4 години

Заврения зет е репресиран, заради сексуални желания към студентки, докато е бил асистент, А. Тодоров показа документа, за другите двама има нещо съмнително

66

Анонимен

преди 4 години

Гледайте филма "Скелета на демокрацията" има го Youtube и ще видите как Костов разсипа България.

65

Анонимен

преди 4 години

До inedВ "Афера" пишат,че Костов е давал нарежданията за грабежа по телефона,затова е уверен в себе си,че дори и иска извинение за това ,че хората обедняха заради него и си загубиха работните места,жилищата,сметките,за унищожената от него България.

64

МНЕНИЕ

преди 4 години

Петър Стоянов , Иван Костов и Росен Пленелиев са откровенни ГЕЙ Политици .Продадоха България за Мъжка Любов .

63

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВсичко е БКП от последните 75 годинки! Почти всеки българин е с червен кочан в ***, тоест пряко свързан с БКП!----------------------------------------------------Затова ли българската икономика не оцеля, а бе раздадена все на чуждестранни фирми,да унищожават и лапат грандомански?Щото БКП и българите са ти виновни?А не чужденците,които са искали бързото унищожение и разграбване на българската промишленост,селско стопанство и икономика!Доматиту не ги ядем с колците!

62

Анонимен

преди 4 години

За къщите за гости има срок 5 години и кой успял - къщата става негова!

61

Анонимен

преди 4 години

"Сетила се Мара да се побара"...И сега ли научиха за "великият приватизатор" Костов? Към кого бяха думите "Кажи си Иване"??? Но, битият - бит, другото го знаем:(((

60

Анонимен

преди 4 години

До Ханке лъже!Да не е луд Ханке да извади документи,като знае какви бандити живеят в България, които уж преватизираха,а ограбиха България,само имотите на авиокомпания Балкан по целия свят и на супер места струваха милиарди,без да бром самолетите, техниката, офисите,хангарите,професионалния персонал и инженери.

59

Анонимен

преди 4 години

денят когато заврения зет влезе в затвора, а такъв ден ще има, трябва да бъде обявен за национален празник. Никога повече заврян зет на такъв отговорен пост, че репресиран любовчия

58

ined

преди 4 години

Костов пред БТВ:"Няма как Иван Гешев да намери нещо нередно при мен, защото не съм участвал в приватизация. Чакам извинение от българското общество, което ме набеди, че съм купил 50% от всичко приватизирано. Това е измама и е задушаващоКрадеца Костов чакал бил да му се извиним, за какво??? Че разграби българската икономика ли?

57

Анонимен

преди 4 години

Всичко е БКП от последните 75 годинки! Почти всеки българин е с червен кочан в ***, тоест пряко свързан с БКП!

56

Анонимен

преди 4 години

Хахаха ще се окаже, че бившите комунисти са извършвали най голямата корупция и кражба във България а именно СДС. Всички знаем, че повечето членове в тази партия бяха бивши комунисти. СДС е партия на излаганите надежди и хора какво можеш да очакваш от бивши комунисти. Метаморфоза на БКП-СДС, БСП, ГЕРБ нама отърване. Гешев подпуквай ги тези комунисти и предишните от СДС, БСП и сегашните от ГЕРБ.

55

:))

преди 4 години

До Ханке лъже!Смеех! Няма документи Няма осъдени! Костов и Стоянов сини ли бяха, щото това е леко перефразиран Сталин!