169

Коронавир

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита сл

168

F5

преди 4 години

До Китай и ИталияТоя коронавирус пробвайте да го лекувате с антибиотици!

167

Зозо

преди 4 години

Комунягиииииии, сънувате ли Боко? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Казаха по новините, че коронавируса мори главно дрътите *** на 60 години :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Така, че мислете му!!!

166

SPAIN NEWS

преди 4 години

БОРИСОВ Е КОРУМПИРАН

165

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

В ИСПАНИЯ ПРЕСАТА ГЪРМИ С КОРУМПИРАНИЯ БЪЛГАРСКИ "ПРЕМИЕР"

164

Иван

преди 4 години

Стига плюхте по човека. По-добър няма да дойде близките 20-30 години. Ако постегне шведите, пак ще гласувам за него.

163

за парите...МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита след

162

Анонимен

преди 4 години

Защо,ти не можеш ли да решиш нещо сам?

161

Какви решение на

преди 4 години

ЕС....този пак пари и субсидии ще проси и като му ги отпуснат....ще потънат в небитието . .. Има ли по- корумпирано правителството в ЕС????

160

Ужасът

преди 4 години

СМЕШЕН ПРЕМИЕР. Много е зле горкия.

159

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът се притесни от Бойко в България!

158

Анонимен

преди 4 години

Сънародниците му се самоубиват, емигрират, мизерстват. А той дрънка глупости.За какво ни е изтрябвал този?

157

Ludoto Lenche

преди 4 години

"obsadil " ?!?? Tozi nemoje da izreche 2 pravilni izrechenia .."obsadil " ...aide preestanete s tozi pr I m at !!!

156

Анонимен

преди 4 години

Подсъдимия Борисов разпръсква смъртоносния тиквовирус

155

Миро:

преди 4 години

Има два синонимни смъртоносни вируса!И двата морят хората и са крайно опасни и заразни!Това са коронавирус и бойковирус!Хора,пазете се от тях!

154

dramaqueen

преди 4 години

нашия пак чака някой да му каже какво да прави

153

Анонимен

преди 4 години

Докато другаря се бори с вируса днес от Милано цял самолет не беше проверен дали има заразени. Една жена прояви желание да я прегледат щото се чуствала зле а те и казаха да ходи в болницата. Колко народ ще зарази жената само Бог знае. Те такива са притесненията на другаря.

152

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ спрете терора над БСП,такова следене,заснимане с камери на хората им,мачкане на всички членове и симпатизанти на БСП,уволняване от работа,заплахи срещу полицаите, дърпане и осъждане на хората,притискане от всички служби на хората им,никога не е имало, прекалихте,пресолихте манджата!

151

Катюша

преди 4 години

Бърнестата Ризова, да попита Импексовата курабия или КАУНЯ, защо Левски, не си назначи една ***, надве заплати от комитетските пари, за да я плющи по време на работа. Ето това е разликата между Апостола и Кауня!!

150

Електра

преди 4 години

Докато Премиера бори ВИРУСА, Импексовата барсала плюе народ и държава, при бърнестата Ризова...