32

Анонимен

преди 4 години

Тук някои пишат глупости за референдуми.По голяма глупост от това няма ,да позволиш на някой неграмотен, мизерен и корумпиран ци..га..нин да определя бъдещето на децата ти.МИСЛЕТЕ

31

Анонимен

преди 4 години

27 - защо пишеш глупости? Гърция беше приела еврото още десетилетия преди да стане зле и преди да я поканят в Еврозоната. И не еврото е виновно, а това че гърците не спазваха икономическиет показатели. вината на Меркел е, че въобще я допусна при положение, че не е отговаряла на икономическите критерии

30

Анонимен

преди 4 години

Почти всички държави в ЕС премахнаха собствената си валута, като най-добър пример са германците - днес няма германска марка. Не съм чул някой да е пострала от това, че е минал на евро?А ние сме привързани към еврото замяната на лев-евро ще мине без състресения.

29

Анонимен

преди 4 години

Сега след като Британия напусна всички искат да ни ПОМОГНАТ да влезем и занижават правилата по влизането ни - ние се чудим как да не влезем, за да няма контрол над нашите бан-дити

28

Анонимен

преди 4 години

В момента вкойто влезем в Чакалнята на ЕВрозоната над нашите банки, ще се осъществява ПОВИШЕН БАНКОВ НАДЗОР ОТ ЕЦБ. Което ще значи повече конктрол. Олигарсиете имат интерес да НЕ влезем, въпреки че от ЕС ни натискат за влизане.2. ЕК трябва да са луди, за да да клатят страна от ЕС - кандидатка за Еврозоната. Нали ако се разклати курса, се разклащат макроикономическите показатели и няма как да влезем?

27

ЛЕСНО,ПРОСТО

преди 4 години

ПРОБЛЕМЪТ ЗА ДОВЕРИЕ Е *** И ЛЕСЕН:1/ ВСИЧКИ БАНКОВИ СМЕТКИ СЕ ТРАНСФОРМИРАТ И ВЛОГА СЕ ВОДИ ЕДНОВРЕМЕНО В "ЛЕВА/ЕВРО"НА БАЗА: 1,955832/ВЛОЖИТЕЛЯТДА МОЖЕ ДА ОПЕРИРА ПО ЖЕЛАНИЕ В ЕВРО И ЛЕВАЕФЕТИВНО РЕШЕНИЕ ИМА. ДЪРЖАВНО ЖЕЛАНИЕ НЯМА.ТОГАВА КАК ИСКАТЕ ХОРАТА ДА ВЯРВАТ ЧЕ НА НОВО НЕ ГОТВЯТ МАСОВ ОБИР НА СПЕСТЯВАНИЯТАВСИЧКИ ПОМНЯТ:"ЛУКАНОВАТА ЗИМА",1997 И "БЕЗСРЕБРЕНИКА ЖАН",ПОСЛЕДНИЯТ БАНКОВ ФАЛИТ/ОБИРНА ТАКЪВ ФОН:РЕШЕНИЕ ИМА-ЖЕЛАНИЕ НЯМА И ЕСТЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ НЯМА.

26

Факт

преди 4 години

По време на соца ни обменяха 1 лев за 60 копейки !!! Истина е !!! Днес сменяме 1 долар за 1.80 лв. , а "великата" рубла ? Ами вижте банковите курсове - 1 долар = 68 рубли !!! Дори слабо интелигентен българин ще си обърне ли левовете в рубли ??? Интересно защо има русофили?

25

Анонимен

преди 4 години

С такива експерти като тоя и боце дето са чели по една книга е ясно какво ще стане. Що си мисля че професор от Харвард знае повече от тия тикви.

24

Анонимен

преди 4 години

Да си припомним какво се случи с Гърция, след като прие еврото.. Нас ни чака същото, но по-лошо.

23

Анонимен

преди 4 години

Пичове, сменяйте кинтитите в евро докато е време, че да не изгорите.

22

Анонимен

преди 4 години

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЧЕРЕВНИ ***!!!И ВИДЕНОВ НЕ ИСКАШЕ МАРКАТА, ДОЛАРА СТАНА 3 000 ЛВ!!!!!ДА СИ ПРАВИТЕ ИЗВОДА ДЕ...

21

Анонимен

преди 4 години

аз помня когато бяхме вързани към рублата, другари... Та не ми минават вашите простотии. ПОмня как с е ходеше в кореком - днес децата не знаят кво е тва; имаше режим на тока и водата, за бг телевизор, струващ 4 инженерски заплати, се чакаше месеци, за кола -десетилетия, заплатата беше504$ Месечна!!!! и т.н...Та това е бай тошовия рай, ало, младите! Не вярвайте на всеки ***!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че числата за цените ще си останат същите, само валутата ще се смени от лев на евро.

19

все глупости

преди 4 години

От ЕС ни наложиха да се разрушим границите, граничните ограждения. Какво стана?Пак се създаде необходимост да бъдат изграждани, но сегашните са калпави. Някъде ги няма. Минаха диви прасета, заразиха поголовието у нас.Потърпевши сме и при мигрантски натиск и при свински.Преди време и западните страни започнаха да възвръщат граничен контрол, я заграждения. Също: премахнахме задължителната военна служба. Сега нашите младежи са кекави в сравнение с прииждащите от Азия и Африка. Защо приемаме всичко

18

Анонимен

преди 4 години

Комунистите газ пикаят от яд, че ГЕРБ ще обере славата ,Не е въпрос до слава, а до необходимост. Лева се е изчерпал като платежно средство.Слагащите минуси на този коментар нямат и най - бегла представа от монетарна политика. Защото те предимно харчат пари, а друг се поти..

17

Sichtpunkt

преди 4 години

Но станахме република на Европейския съюз и ще приемем валутата му.Ми то нали това е целта, като искаш отивай в азиатският куптор.

16

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има референдум за или против приемането на еврото.

15

Анонимен

преди 4 години

Комунистите газ пикаят от яд, че ГЕРБ ще обере славата ,Не е въпрос до слава, а до необходимост. Лева се е изчерпал като платежно средство.

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Референдум се прави по теми незасягащи националната сигурност и ориентация.Да направим референдум на тема "да режим ли опашките на прасетата или не" . Но не и по такива "чувствителни" теми.

13

Анонимен

преди 4 години

Баба Стойца от село Паниците сигурно е преживяла със сърцето и с краката си всякакви икономисти, които си играят с народа като с опитни мишки, Затова не зависи от еврото, а си събира дръвца, гледа си градина и кокошки да поминува с натурално стопанство. Но влезем ли по европейските закони, и малкото натурално стопанство ще и ликвидират. Абсолютно е сигурно. В една германия не е позволено и коприва да береш от гората, също да вземаш оставено до контейнерите за ***. Смята се кражба и ги съдят.