8

аз

преди 4 години

До всички, много знаещи и разбиращи!!! Парите са си негови, спечелени и си е платил данъците, основал си е фондация и какво незаконно има в това?! Имал е пари в повече и по законен път е спестил пари на семейството си !? Въобще на кой свят живеете и какво удоволствие ви прави да злорадствате?

7

Бай Иван

преди 4 години

Даряваш на собственатс фондация с попечител инаследниците ти и спестяваш 40 процента данък наследство, стара схема. Е и има и за някоя друга организация, но няма как.

6

АТАКИСТ

преди 4 години

Шопо, Тиквата има 6 милиарда лева.Това, че купил на любовницата си в Барселона за някави "смешни" 5 милиона евро къща и магазин да си продава там горката...да се намира на работа един вид, не значи че си е дарил всичките пари..просто на тия милиарди 5 милиона са жълти стотинки."Никога не съм бил в този град!"След малко се сеща:" Може да съм бил преди 15 години като бях кмет".Палячото Каскета има много да се учи от своя господар!

5

Шопо

преди 4 години

А у нас един си дари парите за къща и бизнес на любовницата...

4

Анонимен

преди 4 години

пълен негодник

3

Анонимен

преди 4 години

За тези които не знаят, какво е Синайския храм на Уестууд, това е консервативна синагога в Лос Анджелис.

2

Ф.С.В.

преди 4 години

Кърк дарил на собственият си бизнес 50 милиона паунда от личната си сметка )) хаха евреин как дава ?/ КЪДЕ ГИ Е ДАРИЛ? четете!!- и да допълня -ако имаш 50 мил в Холивуд -значи си пълен бедняк правещ късометражни филми! просто ги е пазил за погребение (лични пари) и сега му ги прехвърлят на собственият бизнес на семейство Дъгласови!!

1

стършел

преди 4 години

истински мъж!