18

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Асандж,Тръмп можеше и да загуби изборите.Не запушвайте устата на истината,не четох Уикилийкс,но съм за свободата на словото и правото на свобода на всеки човек!

17

гл шеф

преди 4 години

до. цял свят. от гл. шеф. на тайно разузнаване. питамеви съседите и свойте какво искате от нашият румен. румен нищо невие направил. румен няма дасе уплаши. 10г румен го термозите психическо. румен на никой няма нищо да дава и да взима. ще има с вас всички голямо разузнаване. с заснетите матреяли. спретесе хора. ще патите. не винете румен него дебнете румен нищо не вписва...

16

Анонимен

преди 4 години

Не можело .. имало публични тайни ...Не и като тайните са в ущърб на човечеството! Публична тайна може да са имената на хора разработващи ваксина за Корона вируса, за да няма огромен обществен натиск над тях, но не и имената на хора, разработвали този вирус.

15

Анонимен

преди 4 години

Разсипаха го този човек краварофашистите.Добре че се намери някой да им изкара коpливитe ризи, да се знае какви лъжци и мошеници са.Смел човек, подкрепям го.

14

4км и ивету

преди 4 години

Хуркалистката Ивъуитнъ Никойлоквова е нашият женски Асандж.Макр ялова, тя има основателна с надежда да докаже че не е стерилана обяснявайки безплодието си с много работа, ангажираност с Асен, на има Асан, от където чрез Асан и ангажираността й тя има верското становище да си повярва че е наштъ женскъ Асанджутка фон Пекторис

13

Анонимен

преди 4 години

Do VictimizedПо-скоро за модел!!!!

12

zoro

преди 4 години

Америка и Германия с техника от Швейцария подслушва с години над 100 държави.Кой ще ги съди? Асандж раскри истинско лице на капитализъма- и получи присъда веднага.

11

ПроСоТо

преди 4 години

съвременния свят дължи съществуването си на ТАЙНИТЕ и ЗАДКУЛИСНИ действия на определен СОРТ СЪЩЕСТВА!Падне ли завесата,зад която се крият,ще настане ..голема веселба.Но,въпросните СЪЩЕСТВА ще унищожат Земята,ако трябва,но нема да позволят кръвнишките им методи и практики да бъдат "осветени"....Впрочем това ИЗВРАЩЕНИЕ не е от вчера!..-Защо мислите още от древността хората се уповават на "Второто Пришествие"?..-Ами защото Звяра е много силен,само ДРУГА,по-могъща от него Сила може да го "изду

10

Анонимен

преди 4 години

Ето това е поредното доказателство, че американците налагат "демокрация", но никога не я практикуват.

9

ДДТ

преди 4 години

Жалко за Асандж. Ще прекара остатъка от живота си по съдилища и затвори. Никога няма да го пуснат като свободен гражданин, защото той е прекалено опасен за определени кръгове във власта.

8

Ken

преди 4 години

Поправете заглавието !Не "екстрадацията" а "екстрадицията".

7

Victimized

преди 4 години

"Тоя е изкарал късмет, че е шпионирал янките в полза на руснаците."Уикилийкс има доволно количество материали уличаващи руски граждани в корупция и престъпления, но който не е отварял сайта им той не знае. Уикилийкс никога не са били опровергавани за фалшива публикация, всички западни медии, че и нашите пишат лъжи всеки ден. Материалите които Асандж публикува за американските военни престъпления дойдоха от Брадли Манинг, не от Русия и до сега никой не е показал ползата на Русия от публикациите

6

Victimized

преди 4 години

Асандж ще послужи за назидание на всички журналисти да си помислят добре когато им попаднат документи уличаващи империята във военни престъпления и най-вече крайното им лицемерие.

5

Анонимен

преди 4 години

До 3Страх ме е, ме състоянието ми е прекалено тежко и без намеса.Дано се намерят хира, които да мунпомогнат!

4

Анонимен

преди 4 години

До хммИ защо го казваш с такава ефирна усмивчица?! Няма ти е приятно, че човек борещ се за оравдата и истината, може да хъденубит, за назидание?!

3

Елемаг

преди 4 години

Наистина,делата и процедурите ще се проточат с години.Убеден съм за съжаление,че Асандж няма да доживее края на сагата.Я ще бъде отровен,я инфаркт ненадейно.Не е сложно,човек да предвиди крайният изход.

2

Хмм

преди 4 години

Със сигурност няма да ги доживее до края :D

1

Анонимен

преди 4 години

Асандж е герой!