18

аз-ът

преди 4 години

истината е, че хариту винаги си е бил дегенер***т. Запои, к*рви, орг*и, то не бяха снимки , не беше чудо, колко пъти на първа страница го изтипосваха чисто гол. Момчето цял живот го боли, че се е родил втори, може би и заради загубата на майка си. Брат му се съвзе, хем по чуствителен, тоя - не. И с цялото си поведение се опитваше да го забие на Короната. Тая църната е хитра, веднга го усети че е лабилен и го оплете, взе да му думне в ухото. Те и затва я изритаха от Двореца.

17

горките

преди 4 години

Нормално, другите са кралски особи, а вие сте курветината и глупавия и мъж женчо

16

аз-ът

преди 4 години

Ако съм на мястото на Кралицата на всеки рожден ден на принцеската ще й пращам подаръкк - книгата Чичо Томовата Колиба. Да чете на арчиту.

15

1948

преди 4 години

Интересни коментари идват от Люлин за британските особи!Плебса си чеше езиците. Браво -безапелационни,информирани,точни и ......***.а.ш.ки!! O,sancta simjplicitas!!! Вълкът не се влияе от мнението на овцете ,бе мушмороци наивни и г.л.у.п.овати!

14

До 3

преди 4 години

Канада е парламентарна монархия и начело е кралица Елизабет и генерал губернатор!!! ОСТРОВ/ а не град/ Ванкувър/.Битанска / е мястото където са се установили принцът и жена му.Столицата е Виктория.Това е едно райско място ,като климат ,флора,фауна и място за живеене./доста скъпичко м/у врпочем/

13

Ал Мехир

преди 4 години

Освен риж,това недоразумение се предаде на една дошла от континент,чужд и омразен на кралската династия.После чехлю се чуди,защо кралицата гледа с други очи към него.Кьорав ли си,глух ли си,че се предаде като швабски войник пред Берлин,бе птицо лекокрила?

12

въх!

преди 4 години

ей, овъртя го тази интригантка и сега се е приготвила да трупа парички като "кралска снаха"! жал ми е за момчето, ама сам си е виновен! баба ми казваше - и котка да вземеш, гледай от сой да е! а той се хвана с тази разтуретина, трета употреба.

11

Иванов

преди 4 години

Трябваше да си остане в двореца и да си разцъква игрички. Нещо не си го представям в офис да бачка 9-5 часа.

10

Чехли

преди 4 години

Хари и Меган, разбирай Меган. Хари е допълнението в двойката.

9

Б.Бастунов

преди 4 години

Хари и Меган: Кралица Елизабет се отнася различно към нас!-- Не ни се занимава да и сменяме ние памперсите!!!!

8

аз-ът

преди 4 години

Ариту моли са бябята ти да живее дълго. Че ако както се говори баща ти пасува и директно брат ти стане крал.... Спукана ти е работата. Кейти ще оскубе църната кокошка за Коледа.

7

es

преди 4 години

nali ne ti pukache za kralskia givot, pochna da sagaliavach zachtoto s megan daleche nema da stignech mai, prezaka se XARI.

6

аз-ът

преди 4 години

Не разбирам защо Канада трябва да плаща/поделя за охраната на този бозав лисик----Щото им се води принц. Канада за разлика от САЩ е под Короната. Кралицата е и тяхна кралица.

5

аз-ът

преди 4 години

Ариту така се получава,като си вземаш църна принцеса, втора употреба, върла либералка и феминистка, решила че църния и д#рник е центъра на вселената.

4

Анонимен

преди 4 години

Кралица Елизабет не иска мелезчета от синя кръв и църна плебейка 40-та употреба...

3

...

преди 4 години

Не разбирам защо Канада трябва да плаща/поделя за охраната на този бозав лисик?

2

Totenkopf

преди 4 години

Пука ми на шишарката с ваште измислени новини и шашкънии. Кога станахме английско графство, че всеки ден ни занимавате с херцозите?

1

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!