254

paranoid android

преди 4 години

До Р. Ников /259/ - Прав си, че "Земята не е сфера и това не е тайна за нито един що годе грамотен учен." Образът на Земята като сфера, или като перфектно кълбо, е образ, предназначен за широката публика. Строго научно погледнато Земята няма перфектна форма на сфера. Формата й реално е сплесната. Затова понякога се описва като "сплеснат сфероид". В научна публикация Земята никога няма да бъде наречена "сфера", а ще бъде наречена "елипсоид" или "геоид".

253

Неграмотен учен

преди 4 години

До Р.НиковТочно така! Ние,учените знаем тайната на земята и вселената, но сме дали клетва в БАН да не издаваме на простосмъртните тази конспирация. Даже на доцент Ганев тъст му падна от ръба на земята през голямата зима на 86-та. Никой не посмя да гъкне, от партията пратиха две уазки и един зил да го търсят. Наложи се да го вдигаме с въже от луната( и тя е плоска) че беше паднал чак там и се бяха напили с водка с някви изпаднали руски космонавти които не вярвали че земята е плоска и те паднали.

252

РВ

преди 4 години

За земята незнам, ама тоя вече е доста плосък и сплескан. И все пак, доста е живял,имайки предвид колко се е борил да напусне тази земя.

251

333

преди 4 години

До Р. НиковЗемята е плоска, като главата ти. ***!

250

Р. Ников

преди 4 години

Земята не е сфера и това не е тайна за нито един що годе грамотен учен. Само че никой не смее да се изкаже против статуквото, защото с неговата кариера е свършено! Нито Питагоровата геометрия (особено правилото за две успоредни линии), нито законите на Нютон са приложими ако ние се намираме на повърхността на въртяща се с бясна скорост в пространството сфера! Измамата за кръглата Земя, заедно с измамата "Еволюция" са сред фундаментите на Новия световен ред!

249

A

преди 4 години

Аз пък се чудя какво върти бетонобъркачките? Подозирам, че вътре има гигантски плъхове.

248

Анонимен

преди 4 години

Дарвинизъм в действие.

247

Анонимен

преди 4 години

нека в памет на Майк приемем за секунда че земята е плоска...тва беше доста жалък парашут...

246

Тъпанар

преди 4 години

Бог да прости човека! Бил е изключително находчив! Намерил е начин някой да финансира хобито му - да си прави летателни машинки, без да му се налага да работи нещо странично, приемайки вярата на определена доктрина. Родителите на Грета Тунберг са открили същата схема.

245

Анонимен

преди 4 години

До 241Знаеш ли, че гравитацията, може да бъде измерена!!!! също виждам хоризонт, не кривозонт. А тъпозон виждаш ли?

244

Анонимен

преди 4 години

До 242Картата според като Гренландия е голяма колко Африка ли?

243

Sata NATO

преди 4 години

Ами може да е плосък диск или елипса...

242

Анонимен

преди 4 години

До 249Но не може ли, да се каже че и едно фризби е кръгло? Или една гума за кола?

241

Starman

преди 4 години

Светла му памет на човека, жалко, че се прецака така... Че си беше щур, така е, но жалко, че така гадно загина.

240

Анонимен

преди 4 години

Принципно при лунно затъмнение земята хвърля сянка към луната,такава сянка може да хвърля само кръгло тяло,ако беше плоско каква сянка щеше да хвърля!!!

239

Истината

преди 4 години

Тея които изфабрикуваха стъпването на луната в комбина с другите които скриха извънземното от розуел са поръчали на тея които бутнаха кулите близнаци да поставят мулци в парашута на Майк.Така ,че да прегризят парашута и той да се скъса .Сега разбрахте ли кво е станало

238

Ей

преди 4 години

Който търси,намира!

237

Щерю

преди 4 години

Накрая Майк хубаво се сплескал...

236

КонСпиратор

преди 4 години

Илюминатите са саботирали ракетата му за да му попречат да покаже на света истината .

235

Ангел

преди 4 години

Примитивите не пропускат момент да станат за смях и подигравки .Това са всички които вярват в глупави недоказани теории било то за извънземни или политически ,кули близнаци и прочее. С три думи -Банда аутсайдери кре.тени. Тоя можеше с тея 18 хил $ вместо да ги дава за ракета ,да си направи едно околосветско пътешествие с което да докаже на себи си колко е про.ст , хем и да си почине!!!