22

Анонимен

преди 4 години

Вашите хора,чакат наготово ли да им падне?Мързеливци!Ами размърдайте се,организирайте се,работете всички за реклама на БСП,пуснете ***!Организирайте залесяване на дръвчета или друга инициатива и рекламирайте сред хората си идеите.

21

Анонимен

преди 4 години

От 24 а забавното е че аз съм социалист и не гласувам обаче нито за Нинова нито за БСП и мога и клетвена дикларация да подпиша че никой от рода ми или аз нямаме нищо общо с БКП и ДС.Защо ли ами много присто ще е добре дъртите комунисти като Нинова да си спомнят как преследваха социалистите и им вкаха социалпредатели щото не подкрепата диктатурата на БКП.За това ало госпожа Лъжа спри да се наричаш социалист и си кажи какво си бе дърт *** комунист от ДС.

20

Анонимен

преди 4 години

Умно решение Миков.Да си близо до новата Елза Вълчицата Нинова известна още като госпожа лъжа техноимпекс не е добре за здравето.Които до нея е бил все се е преебал.

19

Анонимен

преди 4 години

До бсп е секси 17Не се бъркай, БСП не е с "еднакво мислещи, имали една идея, една визия, една платформа".....това не са сектантите от гроб!!!! Пък и в лудницата всички са "еднакво мислещи", тоест "еднакво безмислещи"!!! И все пак в БСП е по-добре, от гробаджиите, които даже и не мислят, там се върши само това, което е рекъл вожда! Боже, и вие ще ми говорите за "демокрация! В БСП винаги е имало хора със собствено мнение, което се изразява ДО ИЗБОРА. А после се следва мнението на болшинството!

18

ivailo

преди 4 години

"Според него, начинът на управляване на БСП е вождистки..."Е поне не е мyxльовсkи, като при тебе и Станишко-мишко.

17

Чочо

преди 4 години

Бесепарчета, направете конгрес , разпуснете се , та да си отдъхне народа . Много негатив влачите със персоните си .

16

Анонимен

преди 4 години

А наздраве Мише

15

Анонимен

преди 4 години

Все пак 1.5 милиона трудно могат да се изпият

14

Анонимен

преди 4 години

Бе човече , жалък си скриисе в някое село. Ми не ставаш за нищо бе .

13

Анонимен

преди 4 години

Честен демократ и дървено желязосвета не познава!Що е демократ, все е за трепане, тия продажници съсипаха и ограбиха България.

12

Антимикотичен лек

преди 4 години

Всеки провалил се лидер трябва да знае, че е изключено пак да се въздигне! Миков се провали!Аз не го търпя, защото заедно с моето семейство на два пъти си вземахме отчислителни бележки, за да гласуваме за него в СЗ България.А той отказа да ме приеме, нищо че се обявих за негов избирател!Вяра на такива проходимци - повече никога!Щях да му отнема 10 минути по два важни въпроса, но кого го е еня за разни там неизвестни! Миков - стой далеч от избори, от ръководство на каквото и да е! Кулски фъфльо!

11

Boko bo

преди 4 години

Точно този господин като Вътрешен министър беше пълно *** и се видя, че е част от статуквото.

10

тя

преди 4 години

И да участваш няма кой да те избеле !

9

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ДА ПОБЪРЗАТ ДА СИ ИЗБЕРАТ ЛИДЕР ДОКАТО НЕ Е ДОШЪЛ КОРОНАВИРУСА И НЕ ИМ Е НАТРЪШКАЛ ЕЛЕКТОРАТА

8

БСП-ар

преди 4 години

ИСКАМЕ си Миков !!!!.със песни и наздравици да закрием БСП . Тази година - 84 000 члена но 70 + години......ДОГОДИНА - 64 000 члена на 71 + години !

7

МИШО МИКОВ ЛИ!

преди 4 години

Мишо Миков е най-честният и искрен човек от всички социалисти в България. Точно затова той никога повече няма да бъде допуснат да ръководи партията, защото олигарсите не харесват такива като него- хора с ангелски души. бг

6

Анонимен

преди 4 години

Пиуе със зеуле! Наздраве другарю Миков!

5

Зозо

преди 4 години

БСП са отживелица. Още няколко години и няма да са в парламента от естествени причини ЕГН :))))))))))))))))))))))

4

Буревестников

преди 4 години

... Тоя Миков отрезнява ли някога през деня ?!?! ..... Някой виждал ли го е ...... ТРЕЗВЕН ?!?! ...... Иначе вярно са жалка работа ...... Ха ха ха ! .... Избират си БЕЗПРОБЛЕМНО някаква фурнаджийска лопата , в лицето на Нинова :) Раздава го голяма "мъжкарана" обаче ..... Доста време е прекарала в СДС преди години. И как така от идеологическия десен "ВРАГ" - СДС ..... отиваш и ставаш ръководна фигура в левите от БСП ?!?! ... Само това като видиш и ти става ясно колко е жалка и смешна работата...

3

Анонимен

преди 4 години

Хм, има шанс да остане пиенье в централата на БСП. Кире Мулето ще се спиртоса обаче....