7

До Баровеца

преди 4 години

Абе Баровец ти имаш ли книжка бре? В коя община където живееш ,някога е била нужна винетка и знаеш ли за какво и за къде е нужна тя?.Явно си или малък,или не си шофьор за да напишеш тази г.л.у.пост!

6

джо

преди 4 години

До Анонимен 4 Да го назначат човека , но трябва да е от ГЕРБ. Не е важно може ли нещо, трябва да слушка и да действа "правилно" и да стои на автостоп по кръстовищата между градовете.

5

джо

преди 4 години

Проблем нямаше да има, ако още от самото начало беше правилно посочени и зададени параметрите по експолатиране на системата. Сумата на таксите не беше уточнена. Съоръженията се изградиха с закъснение. Сега виждаме , че има проблем и с устройствата за таксация и ред други недомислия. Защо да са виновни общините? Кой въвежда Тол системата? Все едно да си купим кило сирене и после да заплатим за опаковането , претеглянето и усмивка на касата.Държавата трябва да направи всичко перфектно а не хаос.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ти ако можеш по-добре, да те назначим тебе?

3

Баровеца-СФ

преди 4 години

За критиката го знаем! След нея зад "кулисите" следва потупване по рамото :) Ей че ба, защо като напоследък са решили така твърдо да ни щавят не направят винетките поне по общини! Като живееш в дадена община да не купуваш винетка в границите и! Мисля,че има логика в сравнение с финсовият ни нисък статус! Да,ама не! Та затова съм ги определил управащите като банда обирджий !

2

Анонимен

преди 4 години

Проблем се появи, защото българите са андрешковци и мрънкачи. Не че не могат да платят по 26 стотинки на ден за винетка, разбира се, че могат. Но защо да не похленчат преди това колко са онеправдани и прецакани.

1

Анонимен

преди 4 години

Проблем се появи защото това е България и защото се иска от шефове които са управлявали кочини, да управляват стстеми.