131

патриот

преди 4 години

Чесито на печелившите !

130

Честен не остана!

преди 4 години

Крадлив народ! Всеки краде като за последно! Как не ги е срам бе! Ай сиктир! Да се върнат Крумовите закони! Нямо оправия иначе!

129

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тезикоито искат да свалят правителството искат да ни сменят европейското управление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви,спасете България!

128

ined

преди 4 години

17 +13 са 30 хиляди, а останалите 220 хиляди кой ги е гапал?

127

елате на себе си

преди 4 години

Чугунените комунистически глави зорлем ще върнат комунизма. Хора, освестете се, не разбирате ли какво се цели с тези непрекъснати фалшиви скандали, искат да ни изкарат от ЕС и НАТО. Руската пропаганда няма да ни остави на мира, няма да се спре пред нищо. Много добре плащат на руските агенти в България, за да работят за тях. Помислете за децата си. Атакуват Борисов окаляните. Двама човека имат интерес да сменят властта-президента и Божков. Има от какво да се притесняват

126

Анонимен

преди 4 години

Хора,спасете правителството,спасете ГЕРБ и ОП,защото са европейски партии,а тезикоито искат да свалят правителството искат да ни сменят европейскотоуправление с англо-американско и да ни изкарат от ЕС насила,за дастанем тяхна собственост!Страхувам се,да не станем втора Украйна!Моля,ви!

125

човек от народа

преди 4 години

Къде в тази схема са хората? Могли са да научат английски език на някакво ниво безплатно, на работното си място и не са го направили. Мързел, пасивност, преливане от пусто в празно, с часове празни обсъждания на хора и клюкарстване. О да това да!!! Учене не!!! Много е зор и нямаме време. Това е положението.

124

БатБулгар

преди 4 години

Така е в Европа. Има само крепостни селяни със свободата да си избират на какво/кого да бъдат роби. =( От Френската Революция до Болшевишката Революцията - Банките овладяха Европа. Комунизма е идеология на Банките. Банките се владеят от кого? Още нещо: Бритиш Петролиум създаде Саудиткса Арабия, а пък британския генерал Д'израели създаде държавата ,,Израел", кръстена на него. Вече сте специалисти по близкия Изток и по Европа )

123

ааzz

преди 4 години

До Анонимен 55 не учителите, а директорите взeмат големия дял от парите по проектите....

122

Това

преди 4 години

С английския е нищо.Някои държавни агенции пращат задължително своите служители на Народни танци.Курсът е вечер,след работно време и ти се събира към десет часа работно време.

121

Оператор на метла

преди 4 години

Парите се взимат от всички граждани на ЕС, а само някои тарикати ги усвояват. Това е измамната организация ЕС.

120

Анонимен

преди 4 години

Усвояване на европейки пари за цялата държава -това е примерът за цялата държава не само за болниците -така се усвояват за селски туризъм досега примери много така се усвояват и за пътища по които Б.Б се разхожда с джипа -това е цялостното усвояване на тези пари -само крадене-да се усвоят тези пари е равно да се откраднат-за това е виновен само най-висшият в държавата -премиерът -той така ги усвоява и така и другите които го следват

119

Анонимен

преди 4 години

накрая от тея далавери всички след години ще бъдеме на едно положение на дъното дъното

118

В Евро Съюза е така

преди 4 години

Кражбата е на почит, а работниците ги стрижат, доят и колят като овце

117

Анонимен

преди 4 години

някой тъ пак политик няма ли да излезе сега да каже как добре присвояваме евросредства и как болниците нямат пари и хората трябва да си доплащат защото нямало средства?

116

Анонимен

преди 4 години

Иначе обучаемите курсисти са овладели перфектен английски.Теле репортер, в репортаж от една наша телевизия пита, в коридор на болницата, една жена от персонала (неизвестна длъжност): What is your name?Жената: Не, не, не!Репортерът: Do you speak English?Жената: Не, не, не!Всичко това, зрителите чуват по телевизията, се изговаря с удивително правилно английско произношение! Вижда се, една старателна курсистка!

115

Анонимен

преди 4 години

Това усвояване така на европейски пари не е само от тази болница .Много болници така си усвояват пари построявайки в двора си параклис ,защото е изискване даже то не е построяване на параклис а спущането на един такъв миниатюрен за да вземат много пари директорите на болниците а пък обслужването на пациентите е по -български -никаква информация нула грижа от сестри и лекари защото да тях не са достигнали тези пари взети от директорите -къде е министърът -слуша Бойко

114

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

113

Анонимен

преди 4 години

Преди година ми се наложи спешна операция. Тогава в Света Ана ми искаха пари за операцията, но аз ги нямах а беше неотложна и спешна. Накрая ме извика един доктор арабин на страна и ми каза - аз ще ти направя операцията без пари не се притеснявай, всеки заслужва да живее. Направи ми много впечатление, родните лекари искат пари, а същият техен колега чужденец, в същата болница ми направи безпари операцията... срам...

112

Tom

преди 4 години

И вие чакате да ни лекуват,а те не спят за да мислят от къде и как да крадат пари. Мафия,мафия,магия.