48

Храна за размисъл

преди 4 години

То всичко от филмите става реалност,както Под наблюдение,навсякъде камери и пълен контрол и наблюдение над тълпата.В доста филми показват какво ни очаква. Кой казал рекъл,топлата вода е открита отдавна.В друг филм Те живеят- 1988г също има доста подсказки,а подобни филми имат за цел да сръчкват и да накарат хората да почнат да мислят различно,защото когато всички мислят еднакво значи никой не мисли.

47

ixa

преди 4 години

otkri amerika kristalinka...

46

И

преди 4 години

Всъщност се казва Сталинка Кинова

45

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй това ще кажа на буржоазията - Хор Турецкого - Ваше благородиеhttps://youtube/watch?v=XkhRO2i1wqk

44

Анонимен

преди 4 години

Време е вирусът да спре.

43

Анонимен

преди 4 години

Алоу оня с пролетариата, капиталът е дошъл на власт преди манифеста също с революции и преврати водени от прости хора, като почнеш от великата френска буржоазна революция. Та кво ша кажеш за пролетариата на буржоазните революции и преврати?

42

гост

преди 4 години

Баси червената шапчица .

41

do 44

преди 4 години

ами почти няма българин да се радва на успех на друг българин, понеже повечето успехи идват по шуро-баджанашка линия, или партийна, или схема. и аз на такива "успехи" не се радвам.

40

Додо

преди 4 години

Сталинка, малката шапчица.

39

Анонимен

преди 4 години

Какъв гений е родило партизанското движение в България, ей. Тази селска мусура блести с изявите си и брилянтния си акъл. Наверно тази е най-голямото постижение на пролетариата.

38

прост човечец

преди 4 години

Поредно доказателство за умствения капацитет на тази жена(или нещо друго). Би трябвало да се лекува а не да се изказва!

37

до един преди мен

преди 4 години

Много ясно че никой няма да отиде на лекцията й, ВТУ-то е университет на който силата му е фиологията , та какво да ги тревожи бъдещите филолог-историци световната икономика, пък и жената е българка, още не се е родил българин, който да се зарадва на постижението на сънародник. Примерите са безкрай.

36

akud

преди 4 години

факт, ако допуснем малко конспирация, кой има най-голям интерес от този вирус който накара хиляди граници да затворят врати за внос и износ на стоки ????.......................

35

Анонимен

преди 4 години

този вирус е пуснат нарочно.няма как при такова бързо разпространение и зараза да е останал скрит до сега.какво следва, затягане на контрола, затягане на мониторинга, какво ли не друго ?бих казал, че това ще засили световната икономика и най вече фармацевтичните мега гиганти, нов бизнес, нови правила, ново завъртане на парите.обикновените хора сме далеч от това да ни кажат истината или причината за пускането на коронавируса.обикновеният човек служи за разплод и докато е жив да плаща данъци

34

Цецо Мен

преди 4 години

Снимката е номер 1.

33

Икономиката по-важна

преди 4 години

ли е от човешките животи ? **си и мисленето.

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ТОЙ ХОРА НЯМА ДА ИМА ТЯ ЗА ИКИНОМИКА МИСЛИ

31

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да пуснете някоя новина за ГеШеф или за Шофера с жипа?Или времено сменихте плочата, почна да ни липсва как е разгромил 2 села, комфискувал 7 кубика дърва, 4 литра ракия и 140 къса цигари

30

Анонимен

преди 4 години

еничерке.ами той вирусът нали бил амер.разработка.поне това прочетох.

29

Анонимен

преди 4 години

Това е жена която си гледа само интереса!!!.