35

Нищо ново

преди 4 години

Станишев е бита карта. Нанесе толкова вреди на БСП, че заслужава Бойко да си го прибере за съветник. Но още се надява, че може някой да обърне внимание на приказките му. А и гербаджийската пропаганда го глади с гъше перо - все пак работи в нейна полза...А за политиките: Не че не се говори за политика в БСП, но Станишев чува това, което му изнася.

34

СССР

преди 4 години

До жалко за бгРусия, да не е луда да разформирова агентурата си.

33

Май, май

преди 4 години

Този изглежда като болен от коронавирус.

32

Sichtpunkt

преди 4 години

Станишев много много верни работи казва. За да "дръпне" гласове от ГЕРБ, БСП трябва да се реформира. Тогава избирателя би я припознал. Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш.С Kypнeлa на чело никакви реформи не очаквайте!

31

бай ганю

преди 4 години

поредната групировка която се занимава повече със самата себе си от колкото със целта на съществуването си бсп е отживелица за управление но е нужна като опозициявреме е да бъде заменена от друга далеч по силна опозиция с потенциала да завземе управлението в краткосрочно бъдещебсп е идеален пример за статукво на кадруващи а станишката имаше главна роля внейното сриване спечелвайки много негативи за бсп чрез действията си в миналото

30

жалко за бг

преди 4 години

Бсп е като воденичен камък на краката на България. Трябва да се закрие и се създаде нова истинска лява партия. БСП само помага на герб да взима властта. Никъде не остана такава партия освен в куба и сев.корея. В Русия ги разформироваха, ние по католици от папата.

29

тя

преди 4 години

Тоя що не се "гръмне "!

28

Анонимен

преди 4 години

Съсела е сменил средата, вече не движи с Бг социалисти и затова е започнал да разсъждава разумно. Тука обаче соцовете няма да го послушат. Те си съблюдават опорките и това е.

27

Анонимен

преди 4 години

И Станишев и Нинова вече не го вдигат. Рейтинга де.. ;)

26

Анонимен

преди 4 години

Я, съсела поумнял. От европейските кюфтета ще да е.

25

до един от село

преди 4 години

Много е добър щом взема кравата с телето.----------Не знам, колега, той ли е "много добър" или ние сме много "Т!!!пи"???????????

24

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Партията без Станишев...може,но Станишев без...партията не може.Ако се...наложи,ще трябва да отиде в Бюрото по труда и като за...последно,ще му дадат от Партията една...препоръка,колко е...партиен.

23

Анонимен

преди 4 години

Докато се правеха на това-онова,самолетът им отлетя.Тия не се наиграха натука има-тука нема и не престанаха да се боричкат за кокала,макар и доста оглозган.То едно е да искаш,друго е да можеш,а съвсем различно е да го направиш или постигнеш.Шашава работа а надежда от никъде не се задава.

22

Анонимен

преди 4 години

Тези мъдри мисли, кога ги сподели обратният нарез - преди или след интимна среща с Baгuнuн?!

21

Край

преди 4 години

Направете на ССтанишев теста с пироните. Да закове 5 вчамова дъска без да си скълца пръстите и да ги изкриви.Не може да го издържи по никакъв начин.

20

Край

преди 4 години

Да те управлява Олигарх /ББорисов/ е по добре отколкото да те управлява евро-чиновник или кандидат еврочиновник /С. Станишев/.Олигарха е цар на държавата си и гледа на нея като на своя собствена - еврочиновника се чуди как да се хареса на Брюксел и винаги е готов да продаде интересите на държавата си.

19

Анонимен

преди 4 години

Какви политики иска Съсела?Той и подобните му станаха милионери без видим трудов стаж. Изключая "народнатга работа".Хората няма да им простят толкова лесно измамата, каквито и мазни тиради да излеят за замазване на положението.

18

Един от селото

преди 4 години

Много е добър щом взема кравата с телето.

17

ПроСоТо

преди 4 години

Станишка,времето ти мина!..Бъди благодарен,че все още не са те погнали за ТВОИТЕ ЗОЛУМИ!..Вземи пример от ментора си-Духан:-Скрий се докато е време,не прекалявай!"Панта реи",болник!

16

Анонимен

преди 4 години

В Китай този щяха да го разстрелят!В САЩ доживотна присъда!А, в Бг този е в Евро парламента и ръси "бисери" докато трупа милиони от корупциони схеми!