22

Сотир не Цацаров

преди 4 години

Социалисти, а искате ли да въведем рублата ? Да се стопи това което сте откраднали.

21

Гацо Бацо

преди 4 години

Притесненията ,че няма да могат да си осветлят куфарчетата- откраднати от пенсиите на електората си

20

Анонимен

преди 4 години

Е много ясно че ще са "за" нали ще си гласуват сами заплатите.В евро.

19

До 17

преди 4 години

Тя работи за Герб, щото се е влюбила в Бойко. *** да не е само тя, оная Мелания ли е, Милена ли е, не знам. Но тя също го гледаше влюбено. Още като седна на стола като горила, се видя що за мъж е Бойко. Но не може да ги виниш. Бойко е тигър. Това са фактите.

18

Калеко Алеко

преди 4 години

Притесненията на БСП са хронични що се касае до всичко свързано с ЕС и НАТО и произлизат най-вече от нейната хибридна евроАзиатска природа ... Сега в торбата с караконджулите на Импексова, наред с Джендърите, двойните стандарти и различните скорости, вече дрънка и "злокобното евро" ... !!!

17

Анонимен

преди 4 години

До *** се объркаМалеееее,ако *** наистина е изчистила тези хора от БСП,партията им ще потъне,не мога да разбера тази защо разпердушинчва собствената си партия,против партията си ли работи или следва указания на някой друг отвън? Ужас!

16

Анонимен

преди 4 години

Горанов не ви го даваме,ако искат някой друг,може.Няма да стане!

15

Анонимен

преди 4 години

Ваш...тъ Леля Болшевишка!!!!!!!!!!Показахте си истинската натура!!!!!!!!!Бат Бойку викъ без Вазелин, а КуРнелчето настоява да е с Вазелин!!!!!!Ама, в крайна сметка все ще сме НБни!Ха, честито, пък дори и да не ви харесва мисълта, че ще ви изнасилят, постарайте се да се отпуснете и да получите удоволствие от акта!

14

Анонимен

преди 4 години

РУМЕНОЧЕРВЕНИТЕ СА ПРИТЕСНЕНИ, ЧЕ БАНКОВАТА СИСТЕМА ПРЕМИНАВА ПОД КОНТРОЛ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА И ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ БКП/БСП НЯМА ДА МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИЯ СИ ДЪЛГ- ДА ФАЛИРАТ БАНКИ И ОТКРАДНАТОТО ДА ПРЕВЕДАТ НА КРЕМЪЛ. ХВАТКА НА МУСТАКОВ -ПРОДАВА МИЛИАРДИ ЗА 1 ЕВРО- КЪФ СЛАДУР, КАКВИ НИНОВИ ПРИТЕСНЕНИЯ.

13

Хахахааааааа

преди 4 години

Лъжете вие сте за Евразия ,и защитавате интересите на чужда държава.Едно говорете а друго вършите когато сте на власт.Болшинството Българи, няма повече как да излъжите.Ако зависи от вас веднага ще излезете от ЕС и Нато и ще ни набутате в ръцете на Москва.Вие сте болшевишка партия.Който и да изберете на комунистическите ви конгреси.Нищо при вас няма да се промени.Освен че ще се опитате с ново лице да излъжите хората,и да се докопат до власт.За което сто пъти сте доказвали че сте некадърни

12

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

11

Ром"с

преди 4 години

А защо да дават цялата информация на бг народ-ние да сме специалисти по икономика и финанси !?А защо нямаше такваз "дандиния" когато решиха да затворят Белене и ЮП ,когато влизахме в ЕС ...когато Костов продаде БГА Балкан,ТЕЦ-вете... а сега искат народа да знае ,все едно сме специалисти . Едно управление ако се допитва до народа(виждаме какво става на изборите -тоз народ какво избира) за всичко-то не решава задачи за които е избрано от народа при гласуването.НЕ ВЛИЗАМЕ В ЕС,но излизаме от борда

10

Ж

преди 4 години

nCov да се приеме на първо четене. С мнозинство.

9

Климбари

преди 4 години

Мечтата им е да сменим Лева с Рублата, на Тея бастуни

8

баба мара

преди 4 години

цените скачат всеки ден и без еврото а какво ще стане като го приемем като имампредвид търг нюх на бълг капиталист аз съм категорично против

7

Sichtpunkt

преди 4 години

Хем били за влизане в ЕЗ, хем част от българските граждани са против влизането на България в ЕЗ.Ясно трябва да заявят искат или виждат Решетников в огледалото. Стига шмекерии! Искаме ЕЗ, но Горанов и цялото правителство да си подаде оставката. Само овъртат.

6

Избирател

преди 4 години

Дай им на червените анализи, доклади, заседания и т.н. и преливане от пусто в празно до припадък. Този момък откъде знае кога точно ще влезем в еврозоната, каква ще е ситуацията тогава, че отсега да пише плюсове и минуси. Писна ми от червени лъжи и празнодумства!

5

Анонимен

преди 4 години

БСП за опозиция ли се мисли????? Нещо са се объркали. По нищо съществено не отличават от останалите партии, дори Станишев социалиста въведе данък 10% , който е в услуга на богатите.

4

Анонимен

преди 4 години

Притесненията им са че босовете им от Раша ще им се карат

3

българин

преди 4 години

Притесненията на БСП , НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ !!!!!!!