120

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 157: Разпознаваем си то по това, което пишеш. Още първото ти изречение го показва - гербаджийски ***.А другото, което си написал, не си струва да се коментира.Президента не е избран, за да обединява българския народ с корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. Скандалите те сами си ги създават, в това число и закупуването на Ф-16. Грипен беще избран с конкурс, а Ф-16, без никакъв конкурс, а само за това за да потупат в САЩ Бойко по рамото. А кога ще ги получим, не се знае.

119

Анонимен

преди 4 години

Зеления чорап бил светец щото казвал истината!? Говори общи приказки казани с патос и интонация като на панахида, смазващ песимизъм в Новогодишните речи и т.н. Аз си мислех, че по делата ще го познаете - "избора" на самолетите Грипен, замитането на скандалите с близките му, зарязаното семейство, разединяваща му политика, институционалния срив, международна анонимност, проруски позиции... Всички предишни президенти са колоси пред тази злобна карикатура на политик!

118

коя е тая

преди 4 години

Коя е тая пекинска патица.....

117

Българин

преди 4 години

Радев е надеждата ни за по-добро. Забравяте, че той помоли да няма политически скандирания пред паметника. Но хората вече не издържат на герберските простотии.А Фандъкова спечели с манипулирани избори и затова я освиркаха. Уж учителка, а чете словото си от листче като Плевнелиев, две думи не може да каже, ако друг не ги е написал предварително. Писна им на хората да им бъркат в джоба герберите с данъци, такси, бюрокрация. Писна им да ги лъжат, че България била добре, пък доходите ни - последни.

116

тя

преди 4 години

Каквото и да каже Радев ,все не се харесва на гербаджиите и все си баят за някакво противопоставяне , а той президента само им изнася кирливи ризи !

115

ОНЗИ

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ - ТОЧНИЯ БЪЛГАРИН КОЙТО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ от онези примитивни хора !!!!

114

Forever

преди 4 години

Важно е,че президента казва истината,а дали противопоставя институциите е без значение,на никой не е нужен и полезен добронамереният лъжец.

113

Анонимен

преди 4 години

За съжаление, Радев все повече заприличва на съпругата си с неуместните постове във Фейсбук. Простотията е заразна:(((

112

Анонимен

преди 4 години

Какви институции бе?Има едни структури във властта, превзети от различни мафиотски кланове, други, преминали под контрола на Москва. Вече не може да се говори за институции.

111

....

преди 4 години

Просто казва истини. За това е харесван от хората. А гербчетата се тресат от страх.

110

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да напълни един самолет до Виетнам с гербери от МС и НС. Останалите сами ще се разбягат като пилци.

109

Анонимен

преди 4 години

Завиждайте, гербери, Президент Радев е велик!!!! Признават или не, скоро ще ви се наложи от личен опит да го разберете! :))))

108

PILOT

преди 4 години

Льольовци не можете да екстардирате Президента , защото е единственният от политиците избран с мажоритарен вот и е с най-високия рейтинг !

107

Анонимен

преди 4 години

Екстрадирайте го тоя. Путин да си го прибира.

106

Анонимен

преди 4 години

РР тласка страната към гражданска война!

105

ник

преди 4 години

кой води стадото?Румен магарето

104

ник

преди 4 години

коѝ води стадото? Румен магарето.

103

Анонимен

преди 4 години

Самият Радев е маргинал и льольо, вие какво очаквате. Гласувахте за сянка, бяха ви представили един анонимен мърлльо като светец и се хванахте. Сега съжалявате, че сте гласували за него, но щетата е факт.

102

иванчо

преди 4 години

До АнонименА какво е комунист.Над 80г.съм а още не съм виждал такъв.В Русия може да има,ама са го скрили в Сибир и повече от век не го показват за да му сваля шапка.

101

Анонимен

преди 4 години

опорните точки от Москва лъснаха от предателя шпион самальотчик