48

Болярин

преди 3 години

И какво значи не си мият зъбите.. никога или го правят рядко? Не е уточнено. Аз с пасти за зъби спрях да ги мия от над 8 години. Мия се само със сол...както едно време. Също и не ги мия всеки ден,а когато усетя необходимост,обикновено два пъти в седмицата. Искрящо бели са ми зъбите,цял живот са били такива,нямам кариес,нямам лош дъх,дори и в дните когато не ги мия въобще. Храната е тази която мие и чисти зъбите. Правилното хранене...краставица сутрин мие зъбите 100 пъти по добре от четка и паста

47

Болярин

преди 3 години

Българите са умни. С право не си мият зъбите, защото много добре знаят че в тия пасти за зъби има много вредни съставки които ти предизвикват КАРИЕС!!! Не стига че си даваш и парите дет ги нямаш, за нещо дето ще ти направи кариеси. И по 5 пъти на ден да ги миете с паста за зъби ПАК ще имате кариеси на 100% ! Ето ви една от вредните съставки - глицерин. Той съставя тънък филм по повърхността на зъбите който адски трудно се измива и той не им позволява да се регенерира емайла! Резултата е КАРИЕС.

46

Анонимен

преди 4 години

Зъби се мият един път на ден преди да легнеш. Сутринта не виждам какво има да търкаш, достатъчно е да се изплакнат с вода за уста за добър дъх.

45

Анонимен

преди 4 години

До 45 - Стига бе, строители и бачкатори не си миели зъбите. Аз досега, като съм правил ремонти, не съм попадал на плочкаджии, бояджии или монтажници с миришещи усти. Не казвам, че всички имат перфектни зъби и холивудски усмивки, но не ми се е случвало да ме лъхне зловоние от устата им, докато говоря с тях. Освен това всички тези хора се къпят поне в края на работния ден, за да отмият прахоляк и пот от телата си, докато някои офисни работници посещават банята само в неделя:)

44

До 45

преди 4 години

Ако под пройзводство имаш предвид индустрия. Те я към 26% от нашата икономика. А туризмът е 3-5%.

43

м дааа

преди 4 години

Аз четката си я кисна в спирт от време на време , баба ми за цял живот сигурно повече от 2-3 четки не е сменила- какви са тези тинтири-минтири за смяна на всеки 3 месеца.

42

Анонимен

преди 4 години

е вие изкарахте България 70% марули ве?

41

Анонимен

преди 4 години

Миенето на зъбите е редно да мине "по здравна каса" и тогава 90% ще го правят!Щом ще е безплатно...

40

до френския Ганчо

преди 4 години

Французите последни в Европа построяват канализация и функционална санитарна с-***. Затова са и създатели на парфюмите! Поробена България е много напред от тях в това отношение. Аз не познавам човек нито във Варна нито в София, нито в Бургас или Русе, който да не си мие зъбите. Тези пропаганди вървят от край време. Смешно и жалко е когато комплексиран бтлгарски родоотстъпник като теб започне да се пъне и да се прави на кореняк от цивилизационно по-слабо развит народ и да е горд с това!

39

Анонимен

преди 4 години

И аз не познавам такъв, но това е сред кореняците-софиянци. Селяните са съвсем друга работа.

38

Стар Софиянец

преди 4 години

Не познавам някой, който да не си мие зъбите редовно.

37

Анонимен

преди 4 години

Селяните са с ужасяваща хигиена. Не си мият зъбите, не се къпят... Страшно е.

36

Анонимен

преди 4 години

Какво да мият, повечето млади българи нямат зъби!

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Пълни глупости! Ако цели 2/3 не си мият зъбите как аз не познавам нито един такъв???За "партията" или добро или НИЩО! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 4 години

Бай *** е МИРИЗЛИВЕЦ и това не е тайна за никого !!!Особено тези които са родени в провинцията са такива смръдлЮвци.........

33

AAA

преди 4 години

До АнонименАко се поразходите по света ще установите че българите са на-чистите на планетата.

32

Ужс

преди 4 години

На българина му мирише устата а иначе много му знае

31

ФЕН

преди 4 години

За зъбите разбрахме, че културата е ниска, ама мене ме интересува дали процентът на тези, които се къпят не е подобен??? УЖАС

30

Ram

преди 4 години

До АнонименЕ, ние използваме тоалетна хартия, не се подмиване като ***.

29

Анонимен

преди 4 години

повечето се къпят 1 седмично и си сменят чаршафите 1 на 15 дни и си слагат обличаните фланели в гардероба.и не се бръснат всяка сутрин.