61

Нищо ново

преди 4 години

От Анонимен 52 до тук - нищо ново. Все същата гербаджийска чалга. И защо се занимават само с Корнелия Нинова? Много просто - защото знаят, че ще я изберат отново за председател на БСП и тя ще продължи да настъпва Бойко и гербаджиите по мазолите.БСП върви нагоре, а времето на ГЕРБ изтича. И този път Бойко нама да посмее да си даде оставката, защото знае, че може да му бъд еза последно.

60

Да попитам

преди 4 години

Питам за един прЕател, дали си върнаха надвзетата субсидия?

59

teo

преди 4 години

Правилно!!! Изберете я пак за да разтури и съсипе БКП-БСП до край!!!

58

Анонимен

преди 4 години

До Мръсното МайчеА ти чел ли си романа "Цар плъх"?Прочети го. 75% от населението ни е стигнало до положението на тези концлагеристи в Япония.

57

Червения октомврий

преди 4 години

Докато я има Нинова, няма проблем за ГЕРБ.

56

Праведен

преди 4 години

Защо ?Защото, печели избор след избор......

55

Курти Вълев

преди 4 години

Нека да се молим да си изберат *** за главатарка. Тя тепърва трябва да отговаря за кражбите от Импексите!

54

Иван

преди 4 години

Бойко ще почерпи...

53

Мръсното Майче

преди 4 години

Е ми скоро БСП няма да дойде на власт. ***.з.ни.цата от Крушовица убива БСП по успешно и от коронавирус. За нея е жизнено важно да оглави отново столетницата. В противен случай новият председател ще започне да пита къде са 25 те милиона изчезнали от партийната каса и материализирали се незнайно как под формата на огромно ранчо във Аризона за синчето дето е във омразната Америка вместо във "братска" Русия на където се опитват да ни тласкат товарищите начело със прецедента Цар Плъх

52

СЛОНА

преди 4 години

НЕЗНАЕХ ЧЕ ИМА МАЗОХИСТИ ПРИ НАЛИЧИЕ ЧЕ БЕШЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ НАС ЗАТВОРИ С ПРЪМОВА АЕЦа И СЕГА ОТНОВО ЩЕ ВИ ДАДЕ НА БОЙЧА ДА ВИ КЕЦА!!!

51

Байфидан

преди 4 години

Супер, значи ГЕРБ още дълго ще е на власт.

50

Водопроводчик

преди 4 години

Тая иска да са пенсионира там в парламента и не само тя 5 години и да са махат .корумпирани и мързеливи чакат народа да ги храни

49

Нищо ново

преди 4 години

Парите на Георги Гергов или принципите на Корнелия Нинова. БСП имат възможност да избират.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата в БСП. Заслужава ли да го отстранят?Със сигурност. Но по устав партийното ръководство не може да отстранява партийни членове. Корнелия Нинова обаче го отстрани от Висшия партиен съвет.

48

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 48: "махна заможни хора на БСП,държи се фашистки,разминава се със Станишев" 1. Това, че се държала "фашистки" си е твое свободно съчинение2. Това, че пенсионира "вечни" депутати, е в полза на БСП, а не обратното. Всяка партия трябва да си обновява кадрите.3. Това, че махна "заможни хора" е още по-голям плюс. Достатъчно е човек да разбере какво притежава Георги Гергов за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия.А обещетения се търсят от управляващите.

47

ГЕРБ или БСП

преди 4 години

БСП е единствената реална опозиция. Това ни предлага политическата система: ГЕРБ, БСП, ДПС и патерици - друго няма.Тези избиратели, които искат промяна нека гласуват за БСП. Иначе - пак Бойко, и все на опашката на Европейския съюз.А патериците за мнозинство в НС (и министрите) може и да се сменят.

46

Анонимен

преди 4 години

До ognyanzАма Нинова ви разпердушинчва партията ,бе ,слепи ли сте?Махна малки партии партньори на БСП ,с което намали електората ви,махна и солидни членове на БСП,които са припознавани като лица на БСП и хората им симпатизираха,махна заможни хора на БСП,държи се фашистки,разминава се със Станишев............. да не изброявам още!Направи ПР с козите на баба Дора,а не издействаха обезщетение на пострадалите хора и така загуби още гласове.

45

ognyanz

преди 4 години

Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Затова най- вероятно ще я преизберат. Заслужава го.

44

Анонимен

преди 4 години

няма спасение от фашистката партия БСП

43

Стар партиен член

преди 4 години

На нашите хора кукувица им изпила акъла - нали тая си е по присвояването и лъженето -естествен,че държи първо място! Давай,Нинова - щом се натискаш сигурно има още за присвояване и за крадене-юруш!!!

42

Iozeff

преди 4 години

До ПешоЕх Пешо! Тя ще изгони борисоффф и ще стане новия Министър Председател!