392

Анонимен

преди 4 години

Чехия не са въвели еврото е по-бедни ли са от нас така трябва да е ама не е -а скандинавските страни по-бедни ли са защото не са въвели еврото -не са -всички страни имат достойнство само ние сме полизурковците да вземат властта още пари -парите ще са за ония 240 дето се чудят къде да бръкнат и да звемат още не народа ама народът срещу това трябва да реагира както и срещу увеличението на тока и на продуктите които вече са с по-високи цени

391

Анонимен

преди 4 години

Горанов, защо лъжеш бе човече. Нали затова го правите, за да ни вземете до 15% от спестяванията. Нали затова е този праващ курс. Нали вече 30 години живеем в демокрация и освен лъжи друго не се случва. Кристалина ли ти каза, Борисов ли ти каза така да ни баламосваш. Ами цените нали ще бъдат "окръглени" но нагоре бе човек. Ами това са и тук 10-15%. Много лъжете брей. Ами аз съм икономист като тебе.Мога да смятам даже по добре от теб, но не съм политик. Това е разликата.

390

Богат българин

преди 4 години

горанов е най противното същество някога управлявал финансите на България. За него само оловен медал и нищо друго.

389

Анонимен

преди 4 години

Някой да ми каже кога бг правителство е направило нещо за народа? Искам примери а не празни приказки.

388

Анонимен

преди 4 години

Бе тя държавата няма да обеднее,А и ти сигурно няма да обеднеш,Но българите...

387

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва народе да оцелеем, не благодарение на тези като горанов, а въпреки тях. До след пет години най-много ЕС няма да има, те в ЕЗ ще ни вкарват. Бързат, че да имат време като черна дупка всичко да изсмучат.

386

Анонимен

преди 4 години

Толко клетви, които турих тука за 5 години се чувствам като ромка. Почвам с Господ да ви накаже, ако мизеруваме пак

385

Анонимен

преди 4 години

Да така е..но те не са били с нашия нисък стандарт на живот,ясно ли ти е ,не се прави на луд

384

ааа

преди 4 години

този кво разбира от финанси ?!!?от кое село е ?!?! чувам че бил от Плевенско ...

383

Анонимен

преди 4 години

Нема смисъл от обяснения, комуниста ще вие срещу еврото и ЕС ако ще да му дадеш 10 000 страници факти. То ще си реве, ще лъже, ще си пуска опорките и ще си лозунгира до края на света.

382

бг смешки

преди 4 години

тва ше е края на България ! но с толкова про***ст и неве4ж народ като българският трудно ше стане нещо различно ....аз тва селско човече не разбира абсолютно нищо от финанси ! трагедия ...

381

Анонимен

преди 4 години

на Горанчо даже ще му вдигнат заплатата

380

тя

преди 4 години

Еее , ние сме достатъчно бедни , къде повече от това !Ако продължавате да ни обеднявате ,ще видите какво ще ви се случи !

379

ПроСоТо

преди 4 години

има и друго СМУЩАВАЩО нещо:-Въпросния Горанов,както и Тиквун и целия Харем ,ЛАНСИРАТ ДВЕ "тези":-Първата,че сме "ДЛЪЖНИ" да приемем еврото,в който случай не са необходими никакви реклами и кандърми,просто да цитира:-"Съгласно чл. Едикойси от Договора за присъединяване,ние сме ДЛЪЖНИ да приемем еврото"И точка,нема какво да говорим...Втория вариант,към който и аз се придиржам е,че НЕ СМЕ длъжни,а просто некои имат интерес от това и с АГИТАЦИЯ и РЕКЛАМА искат да осъществят мерака си.такава е

378

Анонимен

преди 4 години

Гошо от Боец,който е пуснал компромата срещу Бойко е откраднал пари от касата на ГЕРБ и са го изгонили заради тази кражба,след което той заплашил,че ще бие Бойко,хахаха,след това се сдушил с Цветан Василев,който е откраднал милиард от държавата и той му плаща да прави мръсотии на ГЕРБ и Бойко,за да не бъде осъден за откраднатите милиарди!

377

12МСП

преди 4 години

До Анонимен"""""Този лъже повече и от тиквата"""" Че ,лъже лъже, стига някой да му вярва.Той и неговият патрон смятат ,че целият народ е под наркоза ,като техните избиратели

376

12МСП

преди 4 години

""Горанов ни убеждава: Нито една държава не е обедняла заради еврото"" Но повечето са много,ама много задлъжняли

375

Анонимен

преди 4 години

Този лъже повече и от тиквата

374

Палячо

преди 4 години

Тоя продажник за няколко сребърника деноионощно обикаля да лъже по всички медии. Няма ли поне заместник от време на време да лъже вместо него?

373

Митко 19см

преди 4 години

Горанов защо се изказва неподготвен? Допитал ли се е до експертите във форума на днес.бг?