67

Анонимен

преди 4 години

Ако някой ти се струва болен пред хирата го набеди и се пази!

66

Анонимен

преди 4 години

До 91:Ох дано, това е единствения ни шанс да се избавим от Боко и Герб. Стискам палци...

65

Анонимен

преди 4 години

До 99:Е да де, ама медийте трябва да всяват паника 24/7.Как така ти ще се събудиш в Неделя с усмивка и да се радваш на птичките, пчеличките и т.н ... трябва да ни заливат с пумия постоянно за да сме нещастниСамо на балканите е така, тв и медии ме показват всяка свада, катастрофа и глупост... правете си изводи защо и как

64

гост

преди 4 години

само всяват паника у хората ,типично американски стил ,а иначе болестта си е обикновен ГРИП, т ъпа ции нещастни

63

Веднага

преди 4 години

Затваряйте границата с турската клоака!Оттам нищо хубаво никога не е дошло и няма да дойде!

62

Анонимен

преди 4 години

КРАЙ! Тук еЗапасете се с мниго хран и оръжие, заложете капани и ако видите някой ЗАСТРЕЛЯЙТЕ ГО МАМИЦАТА МУ ЗАРАЗНА!Не допускайте никог, не вярвайте на никооогооооо!!!!

61

Анонимен

преди 4 години

Преди време имаше случай на чума в Китай. Всяка заразна болест се нарича ,,вирус'' в днешно време.Но вирус който не може да се излекува се нарича ,,чума''.Защо не се говори по този въпрос.Всичките медии са в изолация.Тези които командват новините на медиите ,мълчат за сега.Какво става в света?

60

Анонимен

преди 4 години

По времето на Птичият и Свинският грип,жертвите бяха много повече.А ако случайно бъркам.Нека всеки плати за греховете си./*

59

Доктор Ох Боли 2020

преди 4 години

Идва.Молете се на Бог.Вашият Отец.

58

Доктор ОХ Боли 3

преди 4 години

..... Лично мое мнение - трябва да спрат за няколко месеца всякакво влизане на Китайци в цяла Европа !!! ... Ако са тук - да НЕ излизат ! Ако са там - да НЕ влизат ! ..... Предполагам всички сте гледали класиката "ЗАРАЗА" с Дъстин Хофман ......

57

Доктор ОХ Боли

преди 4 години

... Някой тук дали е чувал за ... "ЧЕРНАТА СМЪРТ" ..... Опустошителна епидемия , преминала през голяма част от Европа между 1346 и 1353 година! Знаете ли откъде е тръгнала ?!?! ... От Китай ! ... И чели ли сте какъв е бил причинителят ?!?! Бактерия , често срещана сред гризачи , плъхове .... А сега отворете ютуб - пълно е с клипчета какво сладко сладко си "похапват" точно в Китай , ХонКонг , Тайланд ..... Даже има и брутални , които са си направо 18 + ... Примерно от един пазар точно в Ухан !!!

56

Интензивно от Италия

преди 4 години

вече 18 от болните са в Критично състояние в Интензивното Отделение! Скоро ще почнат да *** като мухи!!

55

до 82

преди 4 години

след 30 дена питай колко са Загиналите от Корона Вирус в Европа!

54

Анонимен

преди 4 години

А колко са починалите от грип в Европа за последния месец?

53

до 78

преди 4 години

аз за СПИН-а знам друга теория - наксинирането на децата в Конго срещу Пилиомиелит пренася Вирус в Хората, а ваксините са заразени, защото заразени маймуни с Вирус, който не ходи по хората се използват при производство на ваксината. та, от къде дойде Г3й Чумата, има различни теории, а казвам Г3й чумата щото от ПолитКоректнос масата почна за забравя, че с Ана л ен с3кс е 50 пъти по-вероятно да хванещ СПИН, щото секрецията на ва ги ната убива и отслабва Вируса.

52

Бледоликият Джон

преди 4 години

До до 74Вярно ли и що ефективно лечение срещу тях се оказват анти хив препарати.Знаеш ли че хив вирусът е тръгнал от афротата които са ядяли заразени маймуни.А самите маймуни са го получили от прилепи.Също както и еболата.Азиатските и афро шебеците са еволюционно по низши от оригиналният бял европеец от скандинавски тип който е напреднал до толкова че не яде всичко изпречило му се на пътя.

51

Психопать

преди 4 години

Елементарно е колкото по-гъсто е населено толко по опасно.Китайкските и азиатски шебеци били те туристи и тн се ръгат на масовка у централната част.Със Западна Европа е свършено.Като се има предвид и колко китайци ходят на секс туризъм из европа тва ше се предава яко.*** те само през трамвайте да минат китайските тумби и ЕС е аут!

50

до 71

преди 4 години

с това решение на Правителство на Италия, всички градове в които има заразени се поставят под карантина и никой не може да влиза и излиза от такъв град или село, т.е. точно като Ухан, карантина съизмерима с военно положение. предполагам, че ще разположат Армията. Става като Холивадски филм - налагане на Тотална Диктатура, уж за доброто на населението и сигурността им.

49

Последни Новини

преди 4 години

Италианското правителство даде пресконференция начело с министър председателя преди около 1 час - обявиха "Национално Бедствено Положение".В същото време Тръмп е бесен, защото без негова разрешение и знание 14 заразени са докарани в САЩ от един от круизите. Тръмп разрешил евакуация от круиза, но само на тези, които са отрицателни на теста за вируса. С други думи изрично разпореждане на президента на САЩ не е спазено.

48

до 65

преди 4 години

да, там наистина дават 1.1К за днес, значи положението не е никак розово. най-лошото е, че май Италия до утре ще мине Сингапур, а там толкова болни отне седмици, а Италия за 2 дена.