10

МИТ

преди 4 години

пеца, не те знам на колко си години и какви са ти приятелите и къде какво са ти говорили за Америка или си го видял на живо, но да правиш такова обобщение не мисля , че си прав.Когато излезе първият епизод съм бил на около 17-18 години. Нито ми промиха мозъка колко е приятно в Ню Йорк, нито, че със съквартирантите ще станем приятели и тем подобни дивотии. Гледах го защото ми е бил забавен, смешен и за да си отпочина. Възприятието поне моето на света не се формира от телевизионни сериали.

9

пецата

преди 4 години

след години разбирам че този сериал както и всичко от америка е една пропаганда, няма игрална картина която да е била направена просто ей така заради изкуството , сериала приятели убеждава зрителя в романтиката на живота в ню йорк и как ще живееш в голям апартамент и съквартирантите ти ще бъдат жизнерадостни и приятни хора и как с времето ще станете приятели и т.н. , което е ама точно обратното на живота в ню йорк, първо в манхатън подобен апартамент е около 20 хил долара/месец наем минимум

8

Божиии

преди 4 години

На стари години за тшак да стават...

7

СуперСедмица

преди 4 години

До АнонименМНОГО ХОРА!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Това освен американци някой друг гледа ли го?

5

Анонимен

преди 4 години

супер *** сериал!!!

4

Йозко

преди 4 години

Ще се радвам да ги видя отново в ролите им от едно време, но се надявам продуцентите наистина да го възродят, а не да го изр.дят.

3

Шам пу Анка

преди 4 години

Реплика от филма:- Егати простотията!- Ми, - даааа!Важи и за целия сериал.

2

скоро

преди 4 години

преименуване на Сериал в Приятели с Корона Вирус!

1

ПроСоТо

преди 4 години

да,гледаемостта му ще е страхотна!..Дори и аз ги очаквам....дано обаче да не ги сполети съдбата на "2.5 мъже" след като "шитнаха" пияндето Чарли..Тъй като нема да сменят актьорите,евентуалната опасност за тях може да дойде от изпростяването на сюжета..А и годинките вероятно ще си окажат влиянието....Но,ТЕХНА работа!..Аз съм си аз-със,или без "Приятели"..във всеки случай:-"Уелкъм!"..