58

Анонимен

преди 4 години

Това ви е мурафета, след като ви изгониха от Йерусалим всеки *** ви е удобен.

57

Евреин

преди 4 години

Сънищата ни се загубиха. Развалиха новия близък изток.

56

Турчин

преди 4 години

Няма да си гледаме рахата,ами войни правим.

55

Не е лесно

преди 4 години

Тези дни много чаалми останаха без закачалките си!

54

Скептик

преди 4 години

Турция от много години защитава терористите в Сирия. Сега идеята може да е била да ги прехвърли в Либия, но нешо работата се равали. Това струпване на Турски войски плаче за масирана ракетна атака. Не виждам какво Руснаците се церемонят. След тояа Ердоган ще трябва да подаде оставка.

53

В Идлиб

преди 4 години

22.02.20, МИД РФ Сергей Вершинин: Русия поддържа войските на Асад в борбата срещу терористите. Ние винаги сме казвали, че не можем да търпим огнище на тероризъм на сирийска територия. Никакво прекратяване на огъня с тях не може да има, щощ те са терористи. А те Са терористи.Сергей Вершинин каза още, че от 09.01.20 терористическите групировки вИдлиб извършват нападения с дронове на руската база в Хмеймим.Ами сега! Раздразнихте мечока и той се изправи на задни лапи.Който не се скрие ...

52

Анонимен

преди 4 години

До българин:) Я пак си помисли дали не им го върнаха?Ra[kite oрязаха връзките -разбирай уртепаха им някои друг милярд със туристите. Изтеребиха с масирани удари туркмените от целия район и дадоха път на Асад.След което Доганя кандиса -сключи договори и за газ и за C400...

51

българин

преди 4 години

До 65 Абе те свалиха един руски самолет тогава.Но руснака, Не че не можеше да им го върне подобаващо. Но в името на мира. Пожертваха самолет и пилоти ,само и само разума да надделее!-:) Е Американофилчетата злорадстваха. Но Путин беше железен нали!

50

Нагъл турчин

преди 4 години

"Борбата не е лесна за нас, наши хора загиват."Чик го дири в чужда страна?Преди време опищяха орталъка и даже свалиха руски самолет дето уж им минал през границата, а сега са със танкове и пехота в чужда държава!

49

Анонимен

преди 4 години

До 62. Преместих си го в другият крачол " грамотнико"! Като Путин който не ти дава да спиш,поради факта че съществува!-:)

48

етнически турчин

преди 4 години

До Анонимен 60 с вашите технологии какво стана?

47

Анонимен

преди 4 години

До 61 Какво не разбра, бе, тапир? Научи се да пишеш, ***, после давай съвети. Хем нагъл, хем ***.

46

Анонимен

преди 4 години

До 58 Пиши само в едната посока! Така в различни,се чуди човек,минус или плюс да ти кликне! Бъдете праволинейни бе хора! Няма как така и така!-:)

45

Анонимен

преди 4 години

Българинът си гледа чергата, но турците непрекъснато се месят във вътрешните работи на съседните държави: Кипър, Гърция, Сирия, и дори приятелска България. Но турчинът никога няма да миряса. Какви светлинни години сте напред, бе, ако не бяха американците и европейците да ви дават технологии, сте гола анадолска шкембе чорба. Добре че бяхме ние да измислим компютъра и хиляди други неща, та да могат сега р.язаните фесове да пишат по форумите своите глупости.

44

етнически турчин

преди 4 години

Българина първо да си оправи собствената си черга и после да седне пред нета да коментира държави които са светлинни години са пред тях.Българина никога не е имал ясна стратегия за собствения си кален двор!!!!А се запътил на клюки

43

Анонимен

преди 4 години

Абе, турците се изпокараха с целия свят: то Гърция, то Кипър, то Сирия, то Русия, то Китай, то Индия, то САЩ, то Германия, то Франция, то Либия, то Египет, то Израел, то не знам си кой още. Само с нас, българите, още не са се изпокарали и то защото ние сме много кротък и мирен народ. И турчовците си мислят, че сме кротки, щото сме страхливи и плашливи. Така мислят и м.анговците. Но много се лъжете. Гледайте да не се скарате и с нас, защото вие ни познавате от Лозенград, Булаир и Одрин.

42

българин

преди 4 години

До 52. Много си прав да знаеш! Влязоха в България преди повече от 600 г. Пуснаха си семето тулк.И няма излизане вече! Същото важи и за чужденците влезли в Европа от няколко години! Ставаме много " шарени" и много сродни!-:) Честито българино! Това носи след себе си " американската демокрация" ! Европейската отпадна преди 30 г!

41

Анонимен

преди 4 години

Едно ще ви кажа, етнически турци или там каквито сте - България е съществувала преди Турция и ще я има и след Турция. Много ви здраве, шал.варци, адиос, бай-бай, ви казва осмиваният Бай ***, отивайте в бунището на историята, където мястото отдавна ви е приготвено.

40

Анонимен

преди 4 години

Турция ке падне - този път, завинаги!

39

Kubilay

преди 4 години

Разберете едно всички коментиращи. Аз познавам турската психология и история. Аскерът, където влезе е задълго. Поне от районите на 30 км (зоната за сигурност), няма да има изтегляне десетилетия. Тази фактура с бежанците ще се плати с територия от тяхна страна. И там ще се настанят тези хора. Кръвта на аскера не е като на руски или американски наемник. И влезе ли някъде е да остане.