37

Зозо

преди 4 години

Айдеееееее, още един мор за дрътите ***. Казват, че над 60г. ги поразява на 100% Да му мисли Корнелия :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

последни минути

преди 4 години

още 3-*** заразени в Италия и при това в друг регион, вече може да се каже, че цяла Италия Избухна като Огнище на Корона Вирус.

35

до 44

преди 4 години

така ли, за това ли най-тежко болният Италиянец е 38 годишен мъж спортист, бягащ Маратони?!

34

Анонимен

преди 4 години

Споко, смъртността за под 50 годишни е 0.2%

33

Последни Новини

преди 4 години

в момента Италия е 60% от всички заразени в цяла Европа! Съвсем скоро ще мине Сингапур по брой заразени, с което ще стане 4-та в Света след Китай, Япония и Южна Корея. В Северна Корея няма 1 заразен, защото Диктатора там е наредим всеки болен да бъде застрелян и кремиран - дори не те изследват от какво си болен точно. Ситуацията е по-лоша и от най-лошият Кошмар, но Медиите мълчат!!

32

последни минути

преди 4 години

още един заразен в Милано, с което само за 1 ден, потвърдените лабораторно заразени стана 41 души или 300% увелечуние за 24 часа, общо за Италия - 62 души са лабораторно потвърдени, на 5 000 са взети проби, защото са заподозрени, че са заразени. 10-ки градове в Италия обявиха Бедствено положение и затвориха всички публични места - университети, кафенета, общини и т.н. БелоДробната Чума Застигна Европа, 22.02.2020 - много 2-ки много нещо, началото на краят за Европа!

31

Анонимен

преди 4 години

До момента в китай умират 2.5 процента, 30 процента са критични и другите са ОК. Проблемът е, че е заразен и изведнъж ще трябват много болнични легла и медицински персонал. Пораженията от този вирус ще са повече икономически, отколкото да намалее популацията на която и да е държава. В момента Китай изнася и внася много по- малко. Икономически последствия ще има.

30

Паниката

преди 4 години

До 37-точно така за съжаление.

29

9

преди 4 години

Вирусът ще нападне силните държави първо. То това е по- скоро глобална пандемия на чума разпространяваща се без контрол. Вече почти всяко кихане е причинено по един или друг начин от корона вирусите които са цяло семейство и само няколко патогена от семейството причиняват смърт. На практика вече всички са имали контакт в малка или голяма степен със това семейство вируси. Всички банки правителства се радват тихичко....и чакат да видят колко ще измрът.

28

SS

преди 4 години

Подготвяйте се още от сега.Купете си маски,и се запасете с храна.Ако ви се вижда скъпо направете се от ПВЦ бутилка,писах вчера как се прави.Опасноста не бива да се подценява.

27

Анонимен

преди 4 години

Освен че заразените са фалшиво болни, в България ще почнат да подозират умрелите, че са фалшиво починали.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28"Института на Бил Гейтс направи изчисление миналата година = 65 милиона от нов вирус."Те най-добре познават вирусите си.

25

до 31

преди 4 години

няма и болнични да им дадат, защото лъжат, че са болни и всички болнични са фалшиви, ще ги пишат с лека настинка!!

24

реалист

преди 4 години

при това положение, идната седмица, очаквам масови случай в България! разбира се, тук ще те пишат с лека пневмония, щото няма кой да те тества за Корона.

23

Паниката

преди 4 години

Пострашното ще настъпи след края на короната(малко вероятно)света е пълен с огромни задължения,всичко е фиаско,борсите са мошеници,очаква ни рецесия,каквато не сме виждали,без голяма война няма оправия,само войната заличава всичко.

22

последни минути

преди 4 години

Венеция Обяви Бедствено Положение. Освен това в момента Короната в Италия е много по-агресивна от в Китай. В Китай едва 20% от Заразените се разболяват до Критично Състояния, в Италия - над 50% от текущо потвърдено болните са в Критичто състояния. Освен това в най-тежко състояние е 38 годишен Италиянец, не Азиатец, а Европеец. В Момента е на Изкуствено Дишане и за съжаление се очаква скоро да Почине!

21

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Европа пак е Лидер - след Китай, Южна Корея, Япония и Сингапур - разбираемо Азиатски Държави - Италия вече е 5-та в Света по заразени с Корона.

20

истината боли

преди 4 години

Броят на Болните в Италия вече гони този в Хонконг, с разликата че Хонконг е почти до Епицентъра на Заразата - Ухан, а Италия е на 1000-ди Километри, но това очевидно - Не я Спаси!! Време е Папата да се Изкаже!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Май трябва да се разделим с илюзията, че разпространението на коронавируса може да бъде овладяно. Китайците положиха огромни усилия, но щом стигна до Иран и Ирак, нещата вече са неудържими. Там просто нямат възможности за контролиране на епидемията и вирусът ще се разпространява безконтролно, което означава пръсване по целия свят. Вероятно единственото, което може да се направи е да се подготвим за удара, когато вирусът ни връхлети. Ние сме държава от третия свят, тяк пораженията ще са страшни.

18

знаете ли

преди 4 години

какво ще е Истински Божие Възмездие - ако на Срещата за Бюджета на ЕС се изпотръшкат, примерно някой от Плебса, дето им чисти тоалетните, готви им и им пере, е заразен и им го предаде!