31

Анонимен

преди 4 години

Вие по добре кажете кои фирми и имена вкарват отпадъци от ЕС ,защото не разбираме кой и как и дали има чадър за приближените на правителството защото няма как да са виновни БСП или др партия герб е на власт

30

Анонимен

преди 4 години

Въпросното хвостохранилище е там и така си пуска водите от има-няма 60 години.

29

Анонимен

преди 4 години

То с тая малка глоба закво му е да дава три милиона за пречиствателна станция.Трови ги тия българи земи си златото и да мрът тука .Ти нали си американец .

28

Радев до 38

преди 4 години

С него не говоря, сърдит съм му.

27

Анонимен

преди 4 години

Радев питай Гешев пие ли вода и от къде ?Защото не остана чиста вода в БГ.То май Перник са най добре че не пият вода от чешмите .

26

Наблюдател

преди 4 години

Ето, направили са такова заустване. Действа сигурно от госини, значи е допустимо.

25

Анонимен

преди 4 години

Оказва се че замърсителят плаща глоба и продължава да трови България .Ама в америката ако го набарат адвокати ще го осъдят на смърт .

24

Бойко Тъпото

преди 4 години

Имаме добра и лоша новина !Добрата е че намерихме отровните места на замърсяването .Лошата е че всички ще умрете !

23

Анонимен

преди 4 години

кви са тия глоби по 10 000 бе,те на тоя дето трови това са му джобните за деня бе,глобите трябва да са съобразно щетата,за отравяне на водоизточник глобата трябва да е от 100 000 нагоре,ако е избил живите организми поне от 500 000 нагоре да е,че той му е по-евтино да си хвърля отровите в реката и да си плаща глобите,отколкото да унищожава отровата по разработен проект

22

Анонимен

преди 4 години

Цианидите странното своество да тровят .Но приемани редовно на малки дози хората свикват със тях и умират от рак и болести .Обикновено симптомите са объркващи и за лекарите .Например недоносени деца или мъртво родени и пометнали внезапно .Проблеми с психиката недоспиване и агресия .Склоност към самообийзтва и убийства .Цианидите в съчетание с алкохол водят до паралеза и смърт.Пуснати във вода тровят всичко за години напред и увредените са чудат що имат рак .

21

Анонимен

преди 4 години

Недопустимо е, ама си го допуснал и сега водата на Пловдив е отровена.

20

Анонимен

преди 4 години

Министъра е прав недопустимо е рудници за метал да си пускат отровите в реките .Тези рекички са притоци на Марица !

19

Анонимен

преди 4 години

Значи и цианиди можело да се хвърлят в реката. Срещу само 10 000 лева. МОСВ ще се направи, че все едно си си хвърлил дъвката в реката и си я замърсил, а не като за отравяне на водоизточник на втория по големина град у нас.

18

Ангела Меркел

преди 4 години

Другарки и другари всеки ден някой иска да ни го натовари .Есеки ден някой трови Марица с цеаниди,нефтени петна,пестициди .Обаче да не се окаже че няма една фирма която да има пречиствателна инсталация .Тогава кой ги пази тея фирми да тровят народа пред очите на ЕС .

17

Активист на БКП

преди 4 години

Гарантирано от ГЕРБ !!!

16

Анонимен

преди 4 години

Гешев подслушваш ли екоминистъра има ли според прокурора умишлено тровене .

15

Анонимен

преди 4 години

Сега за да не стане паника ще кажат че всичко е в нормите !То иначе положението е за война .Президента да строява армията !Лъжат нищо не е в нормите рибите са отровени .

14

Анонимен

преди 4 години

Оплакване до ЕС !Това правителство от луната ли пада ?Отровиха водите въздуха и храните !Защо не са проверили как са направени отводняванията .Отровите от цианид в реката .То така и аз мога да вадя злато ,сребро,мед,олово стига да ми позволат да ва трова.

13

Банов

преди 4 години

Ало, Банов съм

12

Анонимен

преди 4 години

10 000 лева ли струва да отровиш Марица барабар със рибите,птиците и жабите и хората в Пловдив .Знаете ли коло рибари умряха от тая риба с отрови и колмо щъркели загинаха .Водата в Марица е тровена системно и постоянно .Убийци !!!Пловдив пием от тая вода !