266

тя

преди 4 години

Не ни дават да си гледаме интереса и туй-то ! Тоя "зпад " само ни цица !

265

Анонимен

преди 4 години

Да докарат малко "гарбиш" за да го изгориме като лоялни съюзници.Едно време с руснаците бяхме въоражени до зъби, сегас краварите гориме *** за да си платиме за старите фки.Мурика си мисли. че като държи за топките два трима корумпета с власт в България и всичко е наред, краварите загубиха България щото са стиснати *** и не инвестираха и един лев тук.От тук нататък гледайте какво става: Тиквата отиде на среща с Тръмп и купи старите фки след 1-2 месц. е раследван за корупция, ще последват още до тогава докато всеки започне да отбягва кравешките *** отвъд океана и краварската плява си за

264

Анонимен

преди 4 години

Да докарат малко "гарбиш" за да изгорите като лоялни съюзници. Едно време с руснаци бяхме въвлечени до зъби, сега трябва да изварите гориво *** за да си планете за старите фки.Мурика си мисля. че като дърво за най-добрите двама корумпета с власт в България и всички е наред, краварите загубиха България, която може да бъде стиснати фъшки и не инвестира и единствено лев тук. 1-2 месц. е разредван за корупция, ще последва повече до това, когато всичко е да се отбягва кравешките *** отвъд океана и краварската плява си замине от тук ..

263

Анонимен

преди 4 години

Абе утре като дойде тоя пусти руски газ, как ще се продава втечнения американски!? Вие мислите ли за интересите на нашия Нов Съюзник! Не?! А защо? Ми ако ни бомбардират, както направиха в Сърбия! Я да се стегнете и да почнете да подкрепяте спирането на всякакви потоци! Само втечнен американски газ ни трябва!

262

Анонимен

преди 4 години

Блумбърг мрази Тръмп, а бате му е фен.

261

Анонимен

преди 4 години

Нали гледахте как в началото Бойко не щеше да яде от питките,които му предлагат,нито да пие ,ами ей затова,щот ти го вкарват и край. Ама те пак му го вкараха.

260

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМного филми си гледал,днес има високи технологии,вече не се правят преврати с нахлуване на войска,цък - вкарват ти микроимплант и край,под пълен контрол си.Нанотехнологии и сателити.

259

Анонимен

преди 4 години

Илиян Василев и Бръмбърг вземат пушките и отиват да се бият с червената армия в Сирия като са толкова демократи и турци.

258

Анонимен

преди 4 години

С блумбърг ли ще ни плашат.Всичко ниспряха,та им пречи турски поток наШвабинс.Танте като гълта водичка,ниене сме и виновни.С Русия ,като неятъргуваме с газ.Ядем американскиподметки от преди 50 год.Баце е прав,с натото ,но прагматични.Юро- краварида се оправят.

257

Мунчо

преди 4 години

Днеска лично ходих там и видях, че руснаците инсталират ракетни установки С 2000 , а в морето недалече от плажа имаше поне 30 атомни подводници.

256

Анонимен

преди 4 години

Нищо не можем да направим,защото вече сме окупирани в България,трябва да се държим за европейците и да се договорим с американците,да не ни скъсват търговията с Русия,защото няма откъде населението да се изхрани,освен от туризъм и търговия,вкл. и с Русия,всичко останало е заграбено в държавата ни от чужденци и населението бяга,защото и работни места няма.

255

до293

преди 4 години

аз правя по триста всяка сутрин и пак се чувствам българин като си започнал кажи друга по здравословна рецепта

254

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкви ракети от Крим бе миличка, направи си студен компрес

253

Предложение

преди 4 години

Предлагам сами да се освободим от САЩ. Да правим по 100 лицеви опори на ден, да заякнем и да станем най-яката нация и да се освободим сами от САЩ!

252

Анонимен

преди 4 години

Военните бази с американски наемници не са да ни пазят от Русия, ако има конфликт военните с американските наемници ще бъдат унищожени за минути с ракети от Крим. Целта на разполагането на въоръжени американски наемници на територията на Република България е да гарантират линията на политиката на правителството, и при отклонение от тази линия по заповед на Мустафа американските наемниците ще влязат в Парламента, Министерския съвет и арестуват и сменят правителството и ще проведат нови избори.

251

Това е база

преди 4 години

Която подготвя нова руска окупация на Отечеството ни!Дълг на всеки Българин е да защитава България със всички средства от всички врагове!

250

Анонимен

преди 4 години

от два стола накрая на земята никои не обича двуличници ако искате с русия ВОТ ТЕБЯ СРЕДНИЙПРЪСТ И ВОДКА С АГУРЕЦ ако искате европа забравете за сволачите и сменете каскета с бумбе иначе водка с агурец и на земле

249

Анонимен

преди 4 години

287 ,Никому не се надявайте. Ако ние не сме способни да са освободим сами то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи,той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство.

248

статията е нагла

преди 4 години

защото вече няма запад и изток а има америка от едната страна(тръмп сам го каза америка на първо място) срещу ес а русия не е срещу ес.грешла беше на европейските политици , че послушаха америка и се скараха с русия.ес и русия трябва да работят заедно срещу америка и китай .

247

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМалийй , това е достойно за медал от Комсомолская правда! :))))))----------------------------------------Давай медала тогава! Рецитатор - Р.М, автор - Петко Славейков, заглавие на творбата - "Вярата и надеждата на българина към Русия" , дата на творбата - Март 1877 година.Опаааа,тогава през 1877г. е нямало социализъм,но няма да ти откажа медала.