221

Били

преди 4 години

Аз съм изумена защо хората вътре са гледали. На затворено вътре в автобуса е могло да хванат нападателите веднага. Много гадно за момчето...

220

1

преди 4 години

До муспиБез значение кой отбор са - пълна бездарност. Погледни извън границата на тази държавица и си свери часовника малко

219

1

преди 4 години

Левски, ЦСКА и тем подобни български баламурници ..... далеч от всякаква лига, кетегория или ниво пияндур*ци. Защо трябва да унижавате детето с вашите изкривени разбирания за отбор, спорт или там някакво първично чувство за принадлежност. *** безделници. Какви ултраси .... *** безмозъчни

218

Анонимен

преди 4 години

Ето това много точно и истинско описание за територията, всеки ден "събличат" някого, а другите просто гледат, снимат и само констатират и утре пак по старому....

217

Анонимен

преди 4 години

Пикая ви на равноправието! Ако това беше жена, цяла Европа щеше да гърми и да трещи!!! Горкото момче!

216

Анонимен

преди 4 години

При ултрасите по принцип има ясно изразен латентен /пасивен/ хомосексуализъм. Това е една от главните причини да са толкова изкукуригали.

215

до муспи

преди 4 години

И ти ли си пасивен гей бре, или си просто малко, глезено пуберче? Или и двете...

214

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 220София е в това положение , защото се напълни с всякаква *** придошла от всякъде.

213

муспи

преди 4 години

Какво прави това комунистическо прасе в България? Носи емблемата на окупатора, дето провежда геноцида ни! И пътниците и шофьора са българи, - все още съществува такъв народ.

212

муспи

преди 4 години

Щом е ЦСКА - много приятно!

211

Анонимен

преди 4 години

Гейовете са активни хомосексуалисти, докато скинчетата, ултрасчетата и другите подобни тям несретници, са пасивни хомосексуалисти.

210

до Фея-Трети пол тра

преди 4 години

Отдалеч ти личи, че си фен на мъжката ласка, ама това май е традиция при вас, ултрасите, националистите, скинчетата, неонацистчетата и прочее лигава ***. Знаеш ли, мъничко скинче, какво е общото между сборището на нацистчетата и на гейовете? Както при едните, така и при другите жени липсват.

209

Анонимен

преди 4 години

Защо целият афтобус с *** наричани стуличаниседат и да си гледат сеир.Помийно племе е това Софиянеца и пълно униожение заслужава трябва из основа.

208

Фея-Трети пол транс

преди 4 години

Ужаст, оставили са му гащите. и не са го на****и поне.Най обичам любоф с каратистчета щото могат да си вдигат високо краченцата и са гъвкави.

207

Анонимен

преди 4 години

Реклама на Клуба по карате Кой е клуба?

206

Анонимен

преди 4 години

Мисля че шофьора трябва да бъде уволнен

205

681

преди 4 години

Колко пропаднал тип трябва да си, да нападнеш дете заради футбол!?! Наистина феновете на Левски са най-пропадналите типажи в нашата страна. И медиите ни проглушиха две седмици как трябвало държавата да спасява този отбор с тия "фенове"!?! Българския футбол трябва да се закрие или поне да стане аматьорски!

204

Анонимен

преди 4 години

Хайде бе GREVIO, нали в РАВНОПРАВНАТА конвенцийка пише, че не трябва да има дискриминация между половете. Ако това се беше случило на жена, така ли всички щяха да си мълчат, а?

203

до Златко желев

преди 4 години

Златенце, отдалече миришеш и ти на ултрас и пишман-националист - признаците са налице - кълнеш като махленска клюкарка, злобееш, избиваш комплекси и най-важното - взел си се за патриот. Ама за какво си се взел, няма значение. Тичкай, тичкай при другарчетата си скинчета, да си поплачете заедно и да си помрънкате.

202

Анонимен

преди 4 години

пералнята за пари на Божков закриваааай