1055

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли колко новородени деца в Испания са обявени за мъртви,а са всъщност са продадени след това?! КОЛКО хора са убити и са взети и продадени органите им?! За да прикрият собствената си престъпност,се ровят и се занимават с глупости! Да затворят в комуни всичките си полицаи-НАРКОМАНИ и да ги лекуват!

1054

Анонимен

преди 3 години

Испанците да си оправят техните престъпления! Като се почне от ПОЛИЦАИТЕ-НАРКОМАНИ И УБИЙЦИ! КОЛКО НЕВИННИ МЛАДИ ХОРА УБИХА!!!

1053

Анонимен

преди 3 години

Всички полицаи в Испания са НАРКОМАНИ! ВЪРЗАНИ СА С НАРКОДИЛЪРИ! АКО НЕ СИ КУПИШ ДРОГА ОТ ТЕХНИЯ ЧОВЕК ТЕ ЗАДЪРЖАТ,ПРЕБИВАТ ДО СМЪРТ,А ДОРИ И УБИВАТ! НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! КОЛКО МЛАДИ ХОРА СА УБИТИ ОТ ПОЛИЦАИТЕ!!! ЗА ТОВА ИСПАНЦИТЕ СИ ТАТУИРАТ -СМЪРТ НА ПОЛИЦИЯТА!

1052

Gug

преди 4 години

Fgh

1051

Анонимен

преди 4 години

Голяма мъка е,направо да го съжалиш тоя дядо!Оставете го на мира,толкова овце го чакат!

1050

Испанците са руснаци

преди 4 години

Испанците са руски троловете. Добре, че Гешев си е на място и се е покрил. Ей, срамота е да те разнасят за няколко милиона, като си откраднал милиарди.

1049

хХх

преди 4 години

НЕ БЪРЗАЙТЕ, МОЛЯ ВИ. НЕКА ПО - НАПРЕД ДА СЕ ИЗЯСНИ ВСИЧКО. АМИ АКО НЕ Е ВИНОВЕН?

1048

Анонимен

преди 4 години

Сготвиха те, тикво, сготвиха те!!!! Оня, дето беше втори след теб - той те сготви :))) ! За радост на целия български народ! Най накрая ще се оттървем от предател и мафuoт като теб!!!!!

1047

Анонимен

преди 4 години

Малеее гербавите *** се загрижели да държавата сега... абе дали няма връзка с това, че маса чантаждии барабар с родата назачени от тиквун ще останете на улицата?

1046

Анонимен

преди 4 години

Вие троловете си работите за своите интереси и партии,а интереса на България е,да не пада точно в това управление ГЕРБ,а трябва да си изкарат мандата докрай и след това гласувайте за друг,ако искате,пет пари не давам,кой ще дойде след това на власт.Знам,че ще има кървави репресии,ако паднат точно сега герберите и ще се направи вредно служебно правителство,а трябва да се изчака да си изкарат мандата,тогава да слагат който си искат.

1045

Анонимен

преди 4 години

Наема на луксозния и бутик е 30 000?. Сметнете колко пари е дал през годините Боко само за наеми.

1044

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е каскетната гешефтура бе? Нещо вдън земя потъна. Да се самосезиа нещо, коментар за испанските колеги да даде?

1043

Анонимен

преди 4 години

Бай Тошо беше като академик пред Борисов.

1042

Анонимен

преди 4 години

До хмммМоже да подготвя кенгуру съд за генерал Радев.

1041

хммм

преди 4 години

Къде изчезна Гешев?Нетипично е да не се появи поне веднъж на ден по тв-тоИ Симеонов го няма що така

1040

Анонимен

преди 4 години

Докато има такива от.репки дето лижат за.дника на некоя корумпе като мутрата за жълти стинки, държавата ще загива.

1039

Анонимен

преди 4 години

До ?Стига писа глупости,веее,аз дори пострадах заради ГЕРБ и нямам нищо общо с тях,но знам,че в момета е по-добре да си изкарат мандата герберите,след това да слагат който искат на власт,защото не искам да бъдат убивани и тормозени хората,а не защото ме е еня кой ще падне или се ще се издигне във властта.

1038

Тиквун

преди 4 години

До АнонименЩяло да стане много зле ако Герб паднели,знаел той!!!Ало,ти в коя държава живееш?Кое да стане по зле?Здравеопазване...последниОбразование...последниЗаплати...последниКорупция ...номер ЕДНО,баце!Знам те от кои си значи...хахахах

1037

Анонимен

преди 4 години

Товарищ Путин се опитва да разклати макарите на Бойко.

1036

?

преди 4 години

И чак има "хора" дето го защитават. Ало,не се ли наядохте лакоми урунгели?Тиквата толкова се е наяла,че чак му се спука търбуха и е време да си носи последствията,барабар с вас,крадливата шайка около него. Дет му целувате мазната ръка и му лижете косматия ...!!!В *** всички дет се помислиха за голямите тарикати и за нещо повече от останалите!