290

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка, колко е ръстежа според БСП?

289

Кака Мара

преди 4 години

И растежа на БСП не е такъв, защо никой не подава оставки?

288

Пурко

преди 4 години

КГБ прати БСП слугинаж си на амбразурата с партийно поръчение. Следва включване на наказателните отряди. Трябва да се запася с пуканки.

287

Анонимен

преди 4 години

Човек който с действията си докара България до катастрофа. В БСП е пълно с такива експерти. ГОСПОД да ни пази от тях. За доброто на народа ни.

286

БанкерЪ

преди 4 години

Пълни глупости и от двете страни. Според ООН най-новият показател да развитието на една държава те е ръстът на икономиката, а т. нар. индекс "GPPS" (ръст на паритетната покупателна способност). По който впрочем също сме на последно място - но не в ЕС, а в Европа. И тъжното е, че сме дори сред Албания и Русия.Разбира се, между двата индекса има корелация. И ако използваме стандартите методи за приравняване, реалният ни ръст не нито 3.3%, нито 0.8%, а е под 0.45%!

285

Анонимен

преди 4 години

Тоя се гласи да управлява с Виденов пак. И курнелийка. Иска пенсии 1$ и заплати 2$. *** иначе ще взимаме по 1.000.000лв. Тресе го носталгия за 96-97г. И как печатеха пари.

284

Robinzon

преди 4 години

Точно па тоя бездарник гечев ли ще говори за икономика.Еи немат и срама еи.

283

Анонимен

преди 4 години

БСП се е активизирала - значи нещата в БГ вървят на добре....

282

Анонимен

преди 4 години

Почвата се подготвя за сътресение на лева, обръщайте лева във валута и теглете кредити като замаяни, така ще сте на плюс след тая далавера

281

Помня

преди 4 години

До Анонимен 293 На времето не е имало голям смях с тоя , а голям страх.Единствения път когато съм се страхувал как ще живеем за в бъдеще, беше при този бездарник.Съсипаха спестяванията ни събирани с много лишения от мизерните ни заплати.С пари за апартамент си купих фризер на старо.

280

Така е ..

преди 4 години

Не плювайте по ПРОФЕСОР Гечев.Човека има огромна заслуга за добруването на България. Така ли е ? Така е...

279

Дядо Соци

преди 4 години

До Чеверме социалист 289 Президента е предупредил Десито,че може да стане патаклама.За това Десито я нямаше на манифестацията.Това не е като да си на трибуната на Червения площад. Не си заслужава.И е студено. Не може да покаже новата си рокля.

278

77

преди 4 години

Докато бсп/бкп съществува а пенсионерите които гласуват за тази болшевишка структура,не умрат.България ще има вътрешен враг .Който ще се опитва да спира развитието и .И да дърпа страната назад към Евразия.

277

Ангата

преди 4 години

Ми това се знае че са статистически измишльотини. Ние какво точно произвеждаме че да го изнаяме. Няма земеделие, няма животновъдство, няма нито тежка нито лека промишленост. Нашите производства немогат да задоволят само вътрешните нужди камо ли да говорим за износ. Дори всичко което тук се произвежда се прави от и с материали и суровини внесени от други държави. В такава заблуда спим толкова години, че когато се събудим ще ни се ще да сме били умрели.

276

Joke

преди 4 години

А ти Гечев спомняш ли си края на 1996-та, банките, хиперинфлацията, опашките, барикадите по улиците... всичко! Няма по-нагло същество от червените *** рептили! Защо им давате трибуна и ги отразявате?! Те ли иската отново да ни управляват и да ни окрадат спестяванията?! Стига!!!

275

Това е един предател

преди 4 години

Той беше финансов министър по времето на управлението на Жан Виденов... Той участва във фалита на България на банките

274

Анонимен

преди 4 години

Румен и пирамидите

273

Анонимен

преди 4 години

От БСП и да дойдат на власт с този експерт ще се свалят сами за един месец. Даже няма да има нужда ДПС да ги сваля. Такива бисери ръси, като кандидат студенти.

272

Анонимен

преди 4 години

Това е най *** парче от БСП. Навремето голям смях падаше с него. Нинова излагаш се. Пусни поне Жаблянов голия комунист с "малка схлупена къщурка " в полите на Витоша.

271

ББ

преди 4 години

просто бе другарю,човека пита...произвеждаш малко...изнасяш много,внасяш малко а папаш много...та човека пита кво папаш като не произвеждаш и не внасяш