32

Гробокопач

преди 4 години

В общи линии, Бойко така процедира и с нас, не се ли усещате?;)))

31

КЛ

преди 4 години

Браво на Полицията. Не знам какви са им законите за измама, но дано са по-добри от нашите.Ние сме държавата на измамите и измамниците. Включително Националната лотария на Черепа, рекламирана по националната ни телевизия.Навсякъде има измами и мошенници, но на национално ниво, като при нас, са малко.

30

Анонимен

преди 4 години

Щом е за спасението на Земята си заслужава да и събера малко капачки.

29

Ангел

преди 4 години

Това не може да е вярно .По абсурдно нещо не съм чувал .Бизнесмените обикновенно са умни хора.На такива глупости би се вързал някой тотал ид.иот с 2 лв в джоба .

28

е и..?

преди 4 години

Че тот такива като тази ги има навсякъде ...ив САЩ и в Германия ...и в Англия .....навсякъде е пълнос магове които развалят магий ....и в България е пълно с такива ...за 200лв се разваля магия и в Перник...от личен опит знам ....;-)шарлатани е имало и ще има докато има балъци да им плащат...

27

муспи

преди 4 години

Доктора по окултни науки Бойко Борисоф Безсребърника подържа в Барселона Орден Армагедон, който безплатно обяснява, как в една много бедна страна и населена с простаци, се правят 4 (четири) милиарда кеш, за недвижимост като замъци и много други прилични суми пуснати за пране не говори, предвид завистта на споменатите простаци! Мистика! - безплатна работа, а милиардите растат?!

26

nina

преди 4 години

Жива да не бях...Само луди могат да плащат хилки в зелено на тази лудата от снимката :))))

25

Анонимен

преди 4 години

***, сега ще спя като къпан, с такава приказка за лека нощ

24

Курил

преди 4 години

аз като 14 годишен и кааах да *** избави от девствеността и реших да и платя спръдня, тя вика а не не, нямам да ти върна, ти ми даааш, милиони, аз самопутката ти си дааам, може да ме чукаш 365 дни в годинаата и дай само да типомиришагъза и сичку е точну

23

Свети Нафарфорий

преди 4 години

Този култ не е особено много по-тазличен от останалите познати ни религии. И там има дарения, и то от съмнителни типове, ако се отделиш от тях те предават на "анатема" и те заплашват с вечни мъки. Твърдят, че света се крепи на молитвите им и други подобни небивалици. Който си е имал взимане-даване с чернодрешковците знае за какво става въпрос. Лошото е, че големи хора им се връзват и вярват, че молитвички и светена водичка ще ги излекуват или ще им решат друг проблем.

22

резача

преди 4 години

най долия сайт с долни админчета цървулковци. Ко триете е рогачи!

21

Анонимен

преди 4 години

Доказателство, че богатството не винаги предполага и елементарна интелигентност.

20

Анонимен

преди 4 години

Българи колят пуйките - за тази работа германци не се намират

19

Анонимен

преди 4 години

ДОКАЗАНО - Алкохолизма побеждава всички секти и култове!

18

Бат Сали

преди 4 години

Как сте, шарани?

17

Българин

преди 4 години

В България при демокрацията и американското патньорство политиците които царуват и ни управляват са честни и българите живеем добре, такова нещо в България при демокрацията и американското патньорство никога не може да се случи.

16

Кръстьо

преди 4 години

Явно го е предотвратила до сега. Но след като са я затворили - като нищо може да дойде и тогава ...

15

Анонимен

преди 4 години

В тази държава царуват шарлатаните.Като се започне от Ленин, та до последния.. Ако света загине,причината за Апокалипсиса ще са точно те!

14

Анонимен

преди 4 години

До младенРозмари де Мео е някаква по-усъвършенствана версия на това нещо.

13

Анонимен

преди 4 години

"150 хил. долара. Накрая той обявил фалит и изгубил всичко."eгати бизнесмена...пак някаква партенка е това