35

Не е лесно

преди 4 години

Много им е мъчно на другарите от БСП(БКП) , че по Бай Тошово време 1 метър метро не беше пуснат !

34

Анонимен

преди 4 години

Добре де нали строят метро от 10 год.Непрекъснато се изтъква че това пести трафик.Е хубаво нали няма автомобили всяка вечер и ден в София има километрични задръствания.Живея тук 40 години няма нужда някакви хора от провинцията да ми цълат минуси.

33

Анонимен

преди 4 години

Голямо забавяне пак, това беше обещано още за миналата пролет. Ако и сега забавят малко, тъкмо за изборите пак да се режат ленти.

32

Анонимен

преди 4 години

5 станции за 5 минути. Транзит ли ще минават влаковете? Ако за нещо толкова очевидно се лъже - как да вярваме на всичко друго!?

31

добро нещо

преди 4 години

Колкото и да плюете, метрото си е придобивка на европейско ниво. Не си кривете душата, че ставате смешни. Да ни е честито и да го ползваме със здраве.

30

Анонимен

преди 4 години

Те регистрират по няколко хиляди коли седмично само в София а те се радват че видите ли 10000 автомобила евентуално нямало да се ползват...Хубаво радост голяма.Нито един който има автомобил няма да движи с метро или автобус тва ви го гарантирам.Психологията на хората е такава.Боже Господи та те не могат да не си купят по 3-4 автомобила понякога и повече че и бус и баничарка и още една кола понякога и мотор и тва примерно 1 семейство тия на кви наивни неща се надяват...

29

Еха... Ако беше Тошо

преди 4 години

Сега щяха да откриват магистралата от Тошево(првец) до след първия тунел... Ура Другари...

28

НАИ

преди 4 години

Не мога да разбера защо има толкова омраза у хората. Нещо хубаво да се напрви и кусур щу му намерят веднага. Ако има метро, защо има метро, ако няма защо не е построено. Доста ограничени умове има на които все някой им е виновен и никога те.

27

До червените хмери

преди 4 години

Дето спамят тук... Когато бях.... Ъъъъ... първолаче в далечната 197... Г учителката ни се хвалеше, че синът и е в СССР да специализира за строителството на Софийското метро.... И возихте ли се на метро тогава другари.... Ама друг път... Нали...?

26

Анонимен

преди 4 години

И чих кар ше го търсим от красно село до патрирха. Връзката с центъра къдее. Ше ходим до патриарха и от там ше се возим на трамвай до халите ли. Та аз с колата директно стигам до халите.

25

Господин

преди 4 години

няма как да го пуснат по рано, че има течове и спешно ги ремонтираме. Но така направено ще тече и после , за съжаление такава е действителността

24

оставка!

преди 4 години

Влаковете са по 60 метра, толкова в нормалните държави са трамваите дълги. Не метро, а поредната бутафория на ГЕРБ

23

Димо

преди 4 години

И да виете ида плюете,на бялото не може да кажете черно! Ако имаме нещо на европейско ниво,това е метрото! Браво на строители,проектанти!!!Няма нормален софиянец,да не е доволен.И нормални ,,гости" също!!! ......А ,,киселиците, нека киселеят!

22

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНСмешни сте вие , само това ви остана , да лаете по форумите срещу ''тиквата '' Не можете да спечелите никакви избори И на последните избори народът ясно показва че БСП не са алтернатива

21

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Които е срещу БОКО ТИКВАТА е или "комунист" или е "бсп-ар"!!!!!Големи сте "смешковци" с изтърканите "лафове" на "изключително" "интелигентния" цар ТИКВА!!!!Като гледам какво се случва в България не съм много "обнадежден" за БЪДЕЩЕТО,за разлика от "псевдо" "драскачите" като теб!!!!Които има СЕТИВА разбира какво се случва,а които няма---си живее с "илюзиите" си!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Ще протекат ли новите станции при всеки дъжд, като предишните, които се построиха по времето на ГЕРБ?

19

Анонимен

преди 4 години

Метрото не може да мине пет станции за пет минути - това е лъжа. Третият лъч не е завършен през 2019 г. - това е лъжа, още се строи. Пробутват ни версията за изискванията на Сименс за шестмесечни изпитания на влаковете, но се вижда, че строителните работи продължават. Герберите са една лъжлива пасмина.

18

Мъндьо

преди 4 години

До БравоСтроеше се 30 години...................и държи в следващите 130, а Бацковото строителство?

17

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагКъде видя криза в София, другарю. Единствената криза е на Позитано 20 и в празните червени кpaтyни на дребни тарикати като тебе, които сте свикнали да получавате всичко наготово.

16

Анонимен

преди 4 години

Предсрочно ще го пуснат с година закъснение. Но безспорно си е удобство, живи и здрави от Европа, че ни го финансираха, та с пари за 5 лъча все пак ще имаме 3.